Home » , » The Surrealism - Siegfried Zademack (1952 )

The Surrealism - Siegfried Zademack (1952 )

Written By Drift Wood on 6.9.24 | 8:00 μ.μ.

 Οι σουρεαλιστικοί οραματιστικοί πίνακες του Siegfried Zademack

Ο Siegfried Zademack είναι ένας Γερμανός ζωγράφος γνωστός για το σουρεαλιστικό και συχνά φανταστικό στυλ τέχνης του, το οποίο περιστασιακά περιλαμβάνει γυμνές φιγούρες.

Η χρήση γυμνών μορφών από τον Zademack είναι συνήθως στο πλαίσιο ευρύτερων, πιο σύνθετων συνθέσεων που εξερευνούν θέματα όπως η μυθολογία, ο υπαρξισμός και η ανθρώπινη κατάσταση.


Το έργο του τυπικά συνδυάζει στοιχεία κλασικών τεχνικών ζωγραφικής με τον σύγχρονο σουρεαλισμό, δημιουργώντας σκηνές πλούσιες σε συμβολισμούς και λεπτομέρειες. 

Ο Siegfried Zademack γεννήθηκε στη Βρέμη το 1952, όπου ζει και εργάζεται μέχρι σήμερα. Αφού εκπαιδεύτηκε ως σχεδιαστής οθονών, γραφίστας και μεταξοτυπίας, εργάστηκε με πλήρη απασχόληση ως γραφίστας μέχρι το 1980. Δεδομένου ότι η φοίτηση σε μια ακαδημία δεν τον ικανοποίησε, εμβαθύνθηκε στην αυτοδιδασκαλία στις τεχνικές και τις συνθέσεις των παλιών δασκάλων .

Πριν αρχίσει να ζωγραφίζει ο Siegfried Zademack, είχε στο κεφάλι του εικόνες που δεν μπορούσε να εφαρμόσει γιατί δεν είχε την απαραίτητη τεχνική. Μια σύντομη επίσκεψη σε μια ακαδημία τον έπεισε γρήγορα ότι δεν μπορούσε να μάθει αυτό που ήθελε να μάθει εδώ. Έτσι ο Zademack πήρε το δύσκολο μονοπάτι της αυτοδιδασκαλίας, επισκέφτηκε μουσεία και γκαλερί για να εντρυφήσει στις τεχνικές των παλιών δασκάλων και απέκτησε γνώση χρωμάτων, χρωστικών, μεταπτώσεων, διαλυτών και μειγμάτων.

Το 1975 συμμετείχε στην πρώτη του έκθεση στο δημαρχείο της Βρέμης και από το 1980 εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας καλλιτέχνης και αφοσιώνεται ολοκληρωτικά στη ζωγραφική. Το 1981 πραγματοποιήθηκε η πρώτη του μεγάλη έκθεση με περισσότερους από πενήντα πίνακες.

Το έργο του χαρακτηρίζεται από δανεισμό από τα έργα και το ζωγραφικό στυλ σημαντικών ζωγράφων της ευρωπαϊκής ιστορίας της τέχνης.

 Πάνω απ' όλα βασίζεται στους δασκάλους της Ιταλικής Πρώιμης και Υψηλής Αναγέννησης μέχρι και του Μανιερισμού. 

Ο ίδιος αποκαλεί το στυλ του «φανταστικό-σουρεαλιστικό».
Είναι ηγετικό μέλος της ομάδας καλλιτεχνών Neue Meister.












Share this article :

0 Μας δωσαν το χρονο τους :

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ.ΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΚΙΝΕΖΙΚΑ-ΑΓΓΛΕΖΙΚΑ-ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ-ΑΝΩΝΥΜΑ-ΜΕ Τ'ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΣΟΥ....

Ψάχνουμε κάποιον που οι δαίμονες του να παίζουν καλά με τους δικούς μας

Search : Artist Name, Styles, Year, Your lost love,Anything you're looking for

Τα Top του Μηνού

16 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

 
Support : Κανένας | Σχεδιαστής Θέματος | Johny Template
ΠΙΝΑΚΕΣ,ΣΚΙΤΣΟΓΡΑΦΟΙ,ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΧΑΡΑΚΤΕΣ,DIGITAL,DRAWING,EROTIC HUMOR,ILLUSTRATION,PORN ART,PARODY, SCULPTURES VINTAGE
Από πότε? Από τις 3|Ιουνίου|2009. Η Ερωτική Τέχνη και το Γυμνό Σώμα - Ανακαλύψτε πώς ο ερωτισμός εκφράζεται μέσα από την τέχνη, από την αρχαιότητα μέχρι τη σύγχρονη εποχή.
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19