Home » , » Victoria Selbach - Εικονικοί γυμνοί πίνακες

Victoria Selbach - Εικονικοί γυμνοί πίνακες

Written By Drift Wood on 29.8.24 | 8:00 μ.μ.

Η Victoria Selbach αγαπούσε τη ζωγραφική και το σχέδιο από την πρώιμη παιδική ηλικία. Από μικρή την τραβούσαν τα πρόσωπα και γνώριζε πολύ καλά τα ατομικά χαρακτηριστικά. 

Ενώ κάθεται σε ένα τραπέζι με τους συντρόφους, η Βικτώρια είναι πιθανό να είναι αυτή που σκιαγραφεί τα πρόσωπα καθώς η συζήτηση διεισδύει.


 Η Βικτώρια σπούδασε σχέδιο και παστέλ στο Μουσείο Carnegie Mellon του Πίτσμπουργκ και συνέχισε σε μαθήματα τέχνης στο Πανεπιστήμιο Carnegie Mellon.

Τα χρόνια της στο CMU παρείχαν ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων, συμπεριλαμβανομένης της σχεδίασης από ζωντανά μοντέλα και της μελέτης ανατομίας στο Morgue της Ιατρικής Σχολής Pitt.








Η Victoria μετακόμισε στη Νέα Υόρκη και αποφοίτησε από το Parsons School of Design με πτυχίο στο σχέδιο μόδας. Η Victoria εργάστηκε εκτενώς στη βιομηχανία της μόδας.
Εκεί η αγάπη της για το χρώμα, την υφή και το στυλ, οδηγεί δημιουργικές ομάδες στο κολάζ ενορχήστρωσης συλλογών και δημιουργίας δυναμικών εμπορικών σημάτων.
Η Victoria έχει ταξιδέψει πολύ στο εξωτερικό και είναι υπόχρεη σε όλα τα εκπληκτικά πρόσωπα που την έχουν γοητεύσει και την έχουν εμπνεύσει. Η αγάπη για το σκίτσο και τη ζωγραφική της οικογένειας και των φίλων της εμπλούτιζε συνεχώς την καλλιτεχνική της έκφραση.



Η σειρά της, «Friends», σοκάρει με την απεικόνιση της οπτικής δύναμης και της λεπτής εσωτερικής ομορφιάς. Ο δυνατός φωτισμός και η γραφική προσέγγιση της σύνθεσης συνεχίζονται στην πρόσφατη σειρά της, "Nudes", καθώς η Victoria συνεχίζει να εξερευνά το συναίσθημα βαθιά μέσα στην ανθρώπινη μορφή.







Share this article :

0 Μας δωσαν το χρονο τους :

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ.ΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΚΙΝΕΖΙΚΑ-ΑΓΓΛΕΖΙΚΑ-ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ-ΑΝΩΝΥΜΑ-ΜΕ Τ'ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΣΟΥ....

Ψάχνουμε κάποιον που οι δαίμονες του να παίζουν καλά με τους δικούς μας

Search : Artist Name, Styles, Year, Your lost love,Anything you're looking for

Τα Top του Μηνού

16 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

 
Support : Κανένας | Σχεδιαστής Θέματος | Johny Template
ΠΙΝΑΚΕΣ,ΣΚΙΤΣΟΓΡΑΦΟΙ,ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΧΑΡΑΚΤΕΣ,DIGITAL,DRAWING,EROTIC HUMOR,ILLUSTRATION,PORN ART,PARODY, SCULPTURES VINTAGE
Από πότε? Από τις 3|Ιουνίου|2009. Η Ερωτική Τέχνη και το Γυμνό Σώμα - Ανακαλύψτε πώς ο ερωτισμός εκφράζεται μέσα από την τέχνη, από την αρχαιότητα μέχρι τη σύγχρονη εποχή.
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19