Home » , » André Martins de Barros

André Martins de Barros

Written By Elena on 5.8.21 | 8:00 π.μ.

 


Ο André Martins de Barros γεννήθηκε στο Pau, μια μικρή πόλη στους πρόποδες των Πυρηναίων κοντά στα ισπανικά σύνορα.

Άρχισε να ζωγραφίζει από τα 15 του και μόλις ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία αποφάσισε να αφιερώσει όλο τον χρόνο του στη Ζωγραφική.



Περίεργος από τη φύση του και τελειομανής απολάμβανε πάντα μια πρόκληση και μπορεί κανείς να δει ότι όλα αυτά τα χρόνια πειραματιζόταν συνεχώς με διαφορετικά στυλ, ξεκινώντας από το κλασικό, τον εξπρεσιονισμό προχωρώντας σε πιο αφηρημένες δουλειές και τελικά επιστρέφοντας στο κλασικό στυλ που τον παρακινεί επί του παρόντος. .

Ως αυτοδίδακτος καλλιτέχνης αντλεί από τη φαντασία του ενώ δουλεύει σε αρμονία με αυτές τις επιρροές με αποκορύφωμα ένα πολύ προσωπικό στυλ που αποκαλύπτει συνεχώς εξελισσόμενα στυλ και τεχνικές.
https://www.tuttartpitturasculturapoesiamusica.com/2012/02/andre-martins-de-barros-surrealist.html

Ο απώτερος στόχος του καλλιτέχνη είναι να μας οδηγήσει στον κόσμο των ονείρων και της φαντασίας του και με αυτόν τον τρόπο μας προσφέρει την ευκαιρία να περιβάλλουμε και να συγκρίνουμε τις δικές μας φιλοσοφικές σκέψεις και πεποιθήσεις εμπνευσμένες από ταξίδια μέσω του υποσυνείδητου. 

 





Share this article :

0 Μας δωσαν το χρονο τους :

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ.ΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΚΙΝΕΖΙΚΑ-ΑΓΓΛΕΖΙΚΑ-ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ-ΑΝΩΝΥΜΑ-ΜΕ Τ'ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΣΟΥ....

Ψάχνουμε κάποιον που οι δαίμονες του να παίζουν καλά με τους δικούς μας

Search : Artist Name, Styles, Year, Your lost love,Anything you're looking for

Τα Top του Μηνού

16 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

 
Support : Κανένας | Σχεδιαστής Θέματος | Johny Template
ΠΙΝΑΚΕΣ,ΣΚΙΤΣΟΓΡΑΦΟΙ,ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΧΑΡΑΚΤΕΣ,DIGITAL,DRAWING,EROTIC HUMOR,ILLUSTRATION,PORN ART,PARODY, SCULPTURES VINTAGE
Από πότε? Από τις 3|Ιουνίου|2009. Η Ερωτική Τέχνη και το Γυμνό Σώμα - Ανακαλύψτε πώς ο ερωτισμός εκφράζεται μέσα από την τέχνη, από την αρχαιότητα μέχρι τη σύγχρονη εποχή.
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19