Home » , » Χάλκινα Γλυπτά του Michael Parkes

Χάλκινα Γλυπτά του Michael Parkes

Written By mpen on 23.8.21 | 11:00 μ.μ.

 Το The Little Angel ήταν το πρώτο μου γλυπτό που έφτιαξα το 1991. Ήταν μόλις 18″ ύψος. Ήθελα να της δώσω την αίσθηση ότι κοιτάζει κάτω από μεγάλο ύψος. 

Την έβαλα λοιπόν σε ένα ψηλό μαρμάρινο βάθρο. Στην καλύτερη περίπτωση ήταν μια δύσκολη ψευδαίσθηση να δημιουργηθεί σε ένα τόσο μικρό κομμάτι.

Τώρα που έχουμε το φυσικό της μέγεθος τρία τέταρτα, η ψευδαίσθηση είναι τέλεια. Μπορεί να κοιτάζει όλους μας προστατευτικά.





Tα περίεργα θηρία συναντούν μυστηριώδεις φτερωτές γυναίκες, το καλό και το κακό πολεμούν την αμνημόνευτη σύγκρουσή τους (αν και ποιος μπορεί να είναι απόλυτα σίγουρος ποιος είναι ποιος;), και σε αυτό το αβαρές περιβάλλον οι κόσμοι είναι ακατασκευασμένοι και ξαναφτιάχνονται πιο κοντά στην επιθυμία της καρδιάς.









Share this article :

0 Μας δωσαν το χρονο τους :

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ.ΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΚΙΝΕΖΙΚΑ-ΑΓΓΛΕΖΙΚΑ-ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ-ΑΝΩΝΥΜΑ-ΜΕ Τ'ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΣΟΥ....

Ψάχνουμε κάποιον που οι δαίμονες του να παίζουν καλά με τους δικούς μας

Search : Artist Name, Styles, Year, Your lost love,Anything you're looking for

Τα Top του Μηνού

16 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

 
Support : Κανένας | Σχεδιαστής Θέματος | Johny Template
ΠΙΝΑΚΕΣ,ΣΚΙΤΣΟΓΡΑΦΟΙ,ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΧΑΡΑΚΤΕΣ,DIGITAL,DRAWING,EROTIC HUMOR,ILLUSTRATION,PORN ART,PARODY, SCULPTURES VINTAGE
Από πότε? Από τις 3|Ιουνίου|2009. Η Ερωτική Τέχνη και το Γυμνό Σώμα - Ανακαλύψτε πώς ο ερωτισμός εκφράζεται μέσα από την τέχνη, από την αρχαιότητα μέχρι τη σύγχρονη εποχή.
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19