Ισως εκεινο το ξεχασμενο κλειδι να ειναι αυτο που θα γυρισει τη κλειδαρια ..το τελευταιο
Home » » Bill Cobbs

Bill Cobbs

Written By Drift Wood on 27.6.24 | 5:20 μ.μ.

 Πέθανε ο Μπιλ Κομπς, ο βετεράνος ηθοποιός που έγινε πανταχού παρών και σοφός στην οθόνη ως ηλικιωμένος. Ήταν 90.



Ο Cobbs πέθανε την Τρίτη στο σπίτι του στο Inland Empire της Καλιφόρνια, περιτριγυρισμένος από την οικογένεια και τους φίλους του, είπε ο δημοσιογράφος του Chuck I. Jones. Τα φυσικά αίτια είναι η πιθανή αιτία θανάτου, είπε ο Τζόουνς.

Ο Κόμπς, ντόπιος του Κλίβελαντ, έπαιξε σε ταινίες όπως «The Hudsucker Proxy», «The Bodyguard» και «Night at the Museum». Έκανε την πρώτη του εμφάνιση στη μεγάλη οθόνη σε έναν φευγαλέο ρόλο στο «The Takeing of Pelham One Two Three» του 1974. Με περίπου 200 κινηματογραφικές και τηλεοπτικές πιστώσεις. Το μερίδιο του λέοντος από αυτά ήρθε στα 50, τα 60 και τα 70 του, καθώς κινηματογραφιστές και τηλεοπτικοί παραγωγοί στράφηκαν σε αυτόν ξανά και ξανά για να εμποτίσουν μικρά αλλά κομβικά μέρη με μια κουρασμένη και φθαρμένη ψυχή.

Ο Cobbs εμφανίστηκε σε τηλεοπτικές εκπομπές συμπεριλαμβανομένων των "The Sopranos", "The West Wing", "Sesame Street" και "Good Times". Ήταν ο μάνατζερ της Whitney Houston στο "The Bodyguard" (1992), ο μυστικιστικός άνθρωπος του ρολογιού του "The Hudsucker Proxy" (1994) των αδελφών Coen και ο γιατρός του "Sunshine State" του John Sayles (2002). Έπαιξε τον προπονητή στο «Air Bud» (1997), τον φύλακα στο «Night at the Museum» (2006) και τον πατέρα στο «The Gregory Hines Show».

 Αντίθετα, ο Cobbs ήταν ένας οικείος και αξέχαστος κάθε άνθρωπος που άφησε μια εντύπωση στο κοινό, ανεξάρτητα από τον χρόνο προβολής. Κέρδισε ένα Βραβείο Daytime Emmy για εξαιρετική περιορισμένη ερμηνεία σε ένα ημερήσιο πρόγραμμα για τη σειρά «Dino Dana» το 2020.

Share this article :

0 Μας δωσαν το χρονο τους :

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ.ΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΚΙΝΕΖΙΚΑ-ΑΓΓΛΕΖΙΚΑ-ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ-ΑΝΩΝΥΜΑ-ΜΕ Τ'ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΣΟΥ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ?

Είναι πορνογραφία;

Ψαχνοντας ερχεται η ορεξη

Ν ακους αυτο που δεν λεγεται

Ψάχνουμε κάποιον που οι δαίμονες του να παίζουν καλά με τους δικούς μας


Tου Μηνού

16 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Σ.Π.Ε ε.π.ε

 
Support : Κανένας | Σχεδιαστής Θέματος | Johny Template
Φωτεινό, διαυγές, με χρυσαφένιο χρώμα, άρωμα απαλό, μελένιο και φρουτώδες, αφήνει γλυκιά γεύση στον ουρανίσκο.
Από πότε? Από τις 3|Ιουνίου|2009. ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19 - Χωρίς δικαιώματα και με καμμία επιφύλαξη
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19