Ισως εκεινο το ξεχασμενο κλειδι να ειναι αυτο που θα γυρισει τη κλειδαρια ..το τελευταιο
Home » , » Oργιο Oμοφυλόφιλων στο Βατικανο

Oργιο Oμοφυλόφιλων στο Βατικανο

Written By Drift Wood on 23.6.24 | 6:39 μ.μ.

 Βατικανό αυθαιρεσίες



1) ΡΩΜΗ, τέλος Ιουνίου 2017 . Οι γείτονες, εξοργισμένοι από τον αδιάκοπο θόρυβο τη νύχτα, κάλεσαν την ιταλική αστυνομία που εισέβαλε σε ένα κτίριο που βρίσκεται στο Βατικανό. Η αστυνομία συναντά ένα «όργιο ομοφυλόφιλων» με κληρικούς, αγόρια και απεριόριστη κοκαΐνη. Η εν λόγω κατοικία ανήκει στην ευσεβή Συνέλευση για το Δόγμα της Πίστεως και ο διοργανωτής του μικρού πάρτι ήταν ο γραμματέας ενός από τους σημαντικότερους καρδινάλιους της Κουρίας που επρόκειτο να γίνει επίσκοπος.



2) Από το 903 έως το 963, μια περίοδο που αργότερα ονομάστηκε «ποντιφική πορνοκρατία», η Ρώμη ήταν υπό τον έλεγχο μιας ισχυρής οικογένειας που ώθησε τους πάπες σε κάθε υπερβολή για να τους κάνει μαριονέτες τους.



3) Την εποχή του μεγάλου δυτικού σχίσματος (1378-1417) ο Χριστιανισμός βρέθηκε υπό την ηγεσία δύο ή και τριών πάπες εγκατεστημένους στη Ρώμη ή την Αβινιόν. 



Ο Αντίπαπας Ιωάννης XXIII κατηγορήθηκε από το Συμβούλιο της Κωνσταντίας. Κατηγορήθηκε ότι είχε ασκήσει σοδομία με μοναχούς και επίσης ότι είχε βιάσει περισσότερες από 300 μοναχές!




4) Στις 31 Οκτωβρίου 1501 , ο Αλέξανδρος ΣΤ' (1492-1503), ένας από τους δύο Πάπες Βοργία, έφερε στο Βατικανό 50 ιερόδουλες τις οποίες παρέδωσε στο δικαστήριο του, για ένα είδος διαγωνισμού ανδρείας, με διαιτησία από τα δικά του παιδιά, τους περίφημος Καίσαρας και Λουκρητία.





Share this article :

0 Μας δωσαν το χρονο τους :

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ.ΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΚΙΝΕΖΙΚΑ-ΑΓΓΛΕΖΙΚΑ-ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ-ΑΝΩΝΥΜΑ-ΜΕ Τ'ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΣΟΥ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ?

Είναι πορνογραφία;

Ψαχνοντας ερχεται η ορεξη

Ν ακους αυτο που δεν λεγεται

Ψάχνουμε κάποιον που οι δαίμονες του να παίζουν καλά με τους δικούς μας


Tου Μηνού

16 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Σ.Π.Ε ε.π.ε

 
Support : Κανένας | Σχεδιαστής Θέματος | Johny Template
Φωτεινό, διαυγές, με χρυσαφένιο χρώμα, άρωμα απαλό, μελένιο και φρουτώδες, αφήνει γλυκιά γεύση στον ουρανίσκο.
Από πότε? Από τις 3|Ιουνίου|2009. ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19 - Χωρίς δικαιώματα και με καμμία επιφύλαξη
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19