Ισως εκεινο το ξεχασμενο κλειδι να ειναι αυτο που θα γυρισει τη κλειδαρια ..το τελευταιο
Home » , » Γαλλικό BDSM του 1930 By Carlo

Γαλλικό BDSM του 1930 By Carlo

Written By Drift Wood on 28.6.24 | 8:30 μ.μ.

 Ο Κάρλο δεν χρειάζεται ιδιαίτερη εισαγωγή. Το πρωτότυπο έργο του είναι από τα πιο συγκεντρωμένα στο είδος. Το φανταστικό, αλλά εξωφρενικό έργο τέχνης του, συλλέγεται από τότε που τυπώθηκε αρχικά. Τόσο οι συλλέκτες βιβλίων όσο και οι συλλέκτες έργων τέχνης έχουν διαγωνιστεί για να πάρουν στα χέρια τους τις πρωτότυπες εικονογραφήσεις, απογυμνώνοντας συχνά τα βιβλία των εικόνων που τους συνοδεύουν. Λοιπόν, τι ήταν όλη η διαφημιστική εκστρατεία;

Κατά τη διάρκεια των δεκαετιών του 1920 και του 1930, τα ερωτικά βιβλία στη Γαλλία είχαν άφθονο ξυλοδαρμό. Αυτά τα βιβλία ήταν περιζήτητα και η κατοχή τους ήταν μεγάλη υπόθεση. Ένας από τους κύριους συντελεστές στην άνοδο των σπανκοφίλων της Γαλλίας ήταν ο μυστηριώδης χαρακτήρας με το όνομα «Carlo».















Ο Carlo ήταν ένας Γάλλος καλλιτέχνης φετίχ του οποίου τα έργα τέχνης μπορούσαν να βρεθούν σε πολλές γαλλικές εκδόσεις BDSM στις αρχές του 1900. Παρόλο που το έργο του ήταν δημοφιλές, δεν είναι πραγματικά γνωστά πολλά για το άτομο που το δημιούργησε.


Αυτό δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη, λαμβάνοντας υπόψη πόσο αποδεκτή ήταν η κοινωνία του σκληροπυρηνικού BDSM τη δεκαετία του 1920. Ο Κάρλο παραμένει μυστήριο μέχρι σήμερα. Ωστόσο, ανεξάρτητα από το ψευδώνυμο του, είναι ένας από τους πιο εξέχοντες ερμηνευτές φετίχ που έχουν ζήσει ποτέ.




Το έργο τέχνης του Carlo ήταν πολύ περισσότερο από το απλό χτύπημα. Εικονογραφούσε επίσης τη δουλεία, το μαρκάρισμα, το μαστίγωμα, την αναστολή, το παιχνίδι με πόνυ και πολλά άλλα. Το μοναδικό του έργο είχε ισχυρό αντίκτυπο στον φωτογράφο φετίχ BDSM και ροκ σταρ John Willie, ο οποίος αργότερα θα επηρέασε μια ολόκληρη γενιά ερμηνευτών.

Οι εικονογραφήσεις του Carlo δεν απεικόνιζαν ποτέ πραγματικά στενές σεξουαλικές πράξεις, ούτε καν γεννητικά όργανα. Οι εικονογραφήσεις θα έδιναν έμφαση στο γυμνό πάτο, στο ακάλυπτο στήθος και σε όσα βασανιστήρια και ταπείνωση μπορεί κανείς να φανταστεί.



Συναρπαστική είναι η ιδέα ότι ενώ η αισθητική των εικονογραφήσεων έχει εξελιχθεί τα τελευταία 100 χρόνια, η αισθητική του BDSM έχει παραμείνει σχεδόν ίδια. Το έργο του Carlo μας δείχνει ότι οι άνθρωποι το απολάμβαναν πριν από 100 χρόνια, όπως και το 2024.


Κάθε εικόνα του έργου τέχνης σήμα κατατεθέν του Carlo φέρει την υπογραφή «Carlo» ή απλώς «C», και μέχρι το τέλος του 1937, είχε εικονογραφήσει περίπου τριακόσια σχέδια για τριάντα διαφορετικούς τίτλους.


Share this article :

0 Μας δωσαν το χρονο τους :

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ.ΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΚΙΝΕΖΙΚΑ-ΑΓΓΛΕΖΙΚΑ-ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ-ΑΝΩΝΥΜΑ-ΜΕ Τ'ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΣΟΥ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ?

Είναι πορνογραφία;

Ψαχνοντας ερχεται η ορεξη

Ν ακους αυτο που δεν λεγεται

Ψάχνουμε κάποιον που οι δαίμονες του να παίζουν καλά με τους δικούς μας


Tου Μηνού

16 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Σ.Π.Ε ε.π.ε

 
Support : Κανένας | Σχεδιαστής Θέματος | Johny Template
Φωτεινό, διαυγές, με χρυσαφένιο χρώμα, άρωμα απαλό, μελένιο και φρουτώδες, αφήνει γλυκιά γεύση στον ουρανίσκο.
Από πότε? Από τις 3|Ιουνίου|2009. ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19 - Χωρίς δικαιώματα και με καμμία επιφύλαξη
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19