Τους φιλους να τους μετρας οταν δεν θα εχεις κατι αλλο για να τους προσφερεις.

Tsopeldak

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
 ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΖΟΥΡΤΣΑΝΩΝ ΑΘΗΝΑΣΤΑΣΟΣ ΝΙΚ. ΤΣΟΠΕΛΑΣ

1964 - 2008

Ο Υπερήφανος Αετός που πέταξε ξαφνικά και πρόωρα πολύ ψηλά στα ουράνια, θανάσιμα λαβωμένος από τον ύπουλο ιό της οξείας εγκεφαλίτιδας μέσα στην Ειδική Μονάδα του Δημοσίου Νοσοκομείου της Περούτζια - Ιταλίας την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου του 2008 παρά τις προσπάθειες των Ιατρών.
Ήταν εγγονός δύο επιφανών οικογενειών της Ζούρτσας, των αείμνηστων Τασιού Τσόπελα, παλιού Δασκάλου και Αντώνη Φάμελου, παλιού εμπόρου και προέδρου της.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, αλλά η σκέψη του ήταν πάντα στη Ζούρτσα, που αγάπησε πολύ από μικρό παιδί, ερχόμενος τα καλοκαίρια και στις γιορτές με τους γονείς του και με φιλικές παρέες, στα “Άγια Χώματα” όπως χαρακτηριστικά έλεγε ο ίδιος και οι γονείς του Νίκος και Ντίνα.


Εργάστηκε επί σειρά ετών στην Τράπεζα Eurobank ως συντονιστής και ειδικός των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών της. Ήταν πολύ καλός στη δουλειά του, δραστήριο, εξαιρετικά καλλιεργημένο και ετοιμόλογο άτομο και όλοι οι συνάδελφοί του είχαν να πουν έναν καλό λόγο για την πραότητα του χαρακτήρα του και την ειλικρίνειά του. Ήταν ένα χαμογελαστό παιδί.

Διαβαστε το ολο εδω http://zourtsa.gr/Sylogos/Efimerida/Z100/Z10012.htm
>IRAKLIO WEB RADIO

Tι μας λετε!!!

Στη Πρωτη Γραμμη

 
Support : Κανένας | Σχεδιαστής Θέματος | Johny Template
Φωτεινό, διαυγές, με χρυσαφένιο χρώμα, άρωμα απαλό, μελένιο και φρουτώδες, αφήνει γλυκιά γεύση στον ουρανίσκο.
Από πότε? Από τις 3|Ιουνίου|2009. ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19 - Χωρίς δικαιώματα και με καμμία επιφύλαξη
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19