Home » , » MonGraffito - Fine Art Queerdom

MonGraffito - Fine Art Queerdom

Written By mpen on 7.9.24 | 2:00 μ.μ.

 Γεννιόμαστε γυμνοί, οι άνθρωποι που νοιάζονται για εμάς ντύνονται και μας προετοιμάζουν να ταιριάξουμε σε μια κοινωνία. 

Γράφουν την αρχή μιας ιστορίας ζωής.

 Η διαδικασία συχνά βλάπτει την ατομικότητά μας, αλλά, σε κάποιο βαθμό, είναι πιθανό να γίνετε ο συγγραφέας της δικής σας ιστορίας.  

Ο Γουόρχολ χρησιμοποίησε εικόνες φτιαγμένες από άλλους, συσκευές μεταξοτυπίας και τους μυς των ανθρώπων που δούλευαν για αυτόν. Και ο κόσμος (καλά, πολύς κόσμος) το αγάπησε αυτό και εξακολουθεί να μιλάει για τη δουλειά του. Πριν από αυτόν υπήρχαν άλλοι, ξεκινώντας από τον Douchamp, που χρησιμοποιούσαν αντικείμενα φτιαγμένα από άλλους. 

Ορισμένοι ζωντανοί καλλιτέχνες ή κριτικοί τέχνης γκρινιάζουν ότι η τεχνητή νοημοσύνη μαθαίνει από τη δουλειά άλλων ανθρώπων. 

Αναρωτιέμαι αν οι ζωντανοί καλλιτέχνες, όταν/αν πήγαν σε σχολή τέχνης, δεν έμαθαν από άλλους πριν από αυτούς. Ή απλά δεν είδαν ποτέ έναν πίνακα πριν πάρουν για πρώτη φορά ένα πινέλο.  

Η χρήση της τεχνητής νοημοσύνης ως αναβάτης δεν πρόκειται να τερματίσει τις τέχνες. Ο Άρθουρ Ντάντο ισχυρίζεται ήδη ότι έχουμε περάσει το τέλος της Τέχνης. Έχει ένα σημείο στο βιβλίο του. 

Η τεχνητή νοημοσύνη είναι σαν ένα παιδί που δεν ξέρει πολλά για τη ζωή. πρέπει να το προτρέψετε (ο όρος που χρησιμοποιείται για να «μιλήσει» και να ζητήσει κάτι από την τεχνητή νοημοσύνη) όπως θα εξηγούσατε τη ζωή σε ένα παιδί. Ακόμα κι έτσι, η τεχνητή νοημοσύνη δεν είναι σε θέση να κατανοήσει μεταφορές ή διπλές εντολές. Αλλά καλύτερα από ένα παιδί, η τεχνητή νοημοσύνη είναι σε θέση να βγει αμέσως στον απέραντο κόσμο του κυβερνοχώρου και να αναζητήσει και να απαντήσει στην προτροπή σας. Βρίσκει το σύνολο της δουλειάς του Warhol και προσπαθεί να προσαρμόσει αυτό το στυλ σε αυτό που του ζητήσατε να εκπροσωπήσει. 

Φυσικά οι νέοι Warhols θα πουλήσουν αυτά τα αποτελέσματα, αν δεν το έχουν κάνει ακόμα, και θα υπογράψουν το έργο με τα ονόματά τους, χωρίς να συμπεριλαμβάνεται η τεχνητή νοημοσύνη. Είναι στο χέρι ενός συγκεκριμένου κοινού να το απολαύσει ή ακόμα και να το αγοράσει, δεν βλέπω κάτι κακό σε αυτό. 
Όσο για το «Η τεχνητή νοημοσύνη αναλαμβάνει την τέχνη» και αφήνει τους καλλιτέχνες χωρίς δουλειά, το ακούσαμε όταν εφευρέθηκε η φωτογραφική μηχανή και μετά όταν εφευρέθηκε το Photoshop. Δεν έχει συμβεί. 

Η Mon Graffito είναι γυναίκα καλλιτέχνης.


 Η μόνη επαληθευμένη έκθεση του Mon Graffito ήταν το Postcards From the Edge 2024 στην γκαλερί Berry Campbell στη Νέα Υόρκη το 2024. Το Mon Graffito εκτίθεται αποκλειστικά στις Ηνωμένες Πολιτείες .

Χρησιμοποιώ την τεχνητή νοημοσύνη στα διαλείμματα της δουλειάς μου, για να διασκεδάσω βλέποντας αποτελέσματα που δεν υπάρχουν. Ανακατεύω τις περίεργες ιδέες μου, συνδυάζω στυλ ζωγραφικής (ζήτησα ακόμη και από την τεχνητή νοημοσύνη να σχεδιάσει κάτι με βάση τα έργα μου). Πώς αλλιώς θα έβλεπα έναν πίνακα του Μιχαήλ Άγγελου με 2 άντρες να φιλιούνται, ενώ ήταν ξαπλωμένοι στον κήπο της Εδέμ. Ίσως το ζωγράφισε αυτό, καθώς ήταν ομοφυλόφιλος, αλλά επειδή οι καιροί ήταν διαφορετικοί και ήταν πολύ κλειστός, σίγουρα κατέστρεψε τον πίνακα.


Mon Graffito (https://www.mongraffito.art/about-1/iq7f70w4fc4ke5fm8b94em97vsvr1b)






https://www.mongraffito.art/

Share this article :

0 Μας δωσαν το χρονο τους :

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ.ΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΚΙΝΕΖΙΚΑ-ΑΓΓΛΕΖΙΚΑ-ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ-ΑΝΩΝΥΜΑ-ΜΕ Τ'ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΣΟΥ....

Ψάχνουμε κάποιον που οι δαίμονες του να παίζουν καλά με τους δικούς μας

Search : Artist Name, Styles, Year, Your lost love,Anything you're looking for

Τα Top του Μηνού

16 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

 
Support : Κανένας | Σχεδιαστής Θέματος | Johny Template
ΠΙΝΑΚΕΣ,ΣΚΙΤΣΟΓΡΑΦΟΙ,ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΧΑΡΑΚΤΕΣ,DIGITAL,DRAWING,EROTIC HUMOR,ILLUSTRATION,PORN ART,PARODY, SCULPTURES VINTAGE
Από πότε? Από τις 3|Ιουνίου|2009. Η Ερωτική Τέχνη και το Γυμνό Σώμα - Ανακαλύψτε πώς ο ερωτισμός εκφράζεται μέσα από την τέχνη, από την αρχαιότητα μέχρι τη σύγχρονη εποχή.
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19