Home » , » Krzysztof Stępniewski - Αναγεννησιακή και Μπαρόκ Τέχνη

Krzysztof Stępniewski - Αναγεννησιακή και Μπαρόκ Τέχνη

Written By mpen on 14.9.24 | 3:30 μ.μ.

 Krzysztof Stępniewski ο λάτρης του αντρικού σώματος

Το κύριο μέσο του είναι η ελαιογραφία σε καμβά και το σχέδιο με μολύβι με παστέλ σε χαρτόνι. Στους πίνακές του, εστιάζει κυρίως στην ανδρική σωματικότητα, τα συναισθήματα και τις χειρονομίες. Τον γοητεύει η ομορφιά του σώματος με κάθε φλέβα, μυ και πτυχή. Εμπνευσμένος από την αναγεννησιακή και μπαρόκ τέχνη, προσπαθεί να αποτυπώσει συναισθήματα που ισορροπούν στα όρια της λύπης και της ευχαρίστησης, της τρυφερότητας και της επιθυμίας. 


Ζωντανεύει αγαλματικούς χαρακτήρες που σταματούν σε κίνηση με χρώμα, ντραπέ ύφασμα ή τοπία φαντασίας και βάζει λίγη λαχτάρα για αυτό.

Ποιός είναι ο Krzysztof Stępniewski 


Γεννήθηκε το 1993 στη Βαρσοβία. Σπούδασε γραφική στην Ακαδημία Καλών Τεχνών. Από την παιδική του ηλικία, τα ενδιαφέροντά του επικεντρώθηκαν κυρίως στο σχέδιο, εξ ου και η επιλογή της ειδικότητάς του στην Ακαδημία. Τα πρώτα χρόνια των σπουδών του ασχολήθηκε με τη ζωγραφική διαφημιστικών τοιχογραφιών. Η ελαιογραφία έγινε το κύριο μέσο έκφρασής του όταν δημιούργησε την πρώτη του σειρά πινάκων το 2017. Αυτή ήταν η αρχή της διαμόρφωσης του δικού μου στυλ και δημιουργικής έκφρασης. Έκτοτε, ο Καλλιτέχνης έχει εκθέσει τα έργα του στην Πολωνία και στο εξωτερικό. Πουλά τους πίνακες και τα σχέδιά του σε ιδιώτες συλλέκτες από την Πολωνία, καθώς και από τη Γαλλία, τη Μεγάλη Βρετανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Επίσης, ανταποκρίνεται με ανυπομονησία σε προσκλήσεις για συμμετοχή σε εμπορικά έργα και δημιουργία σκηνογραφίας για διαφημίσεις και συνεδρίες μόδας. station of  art 









 behance 

Share this article :

0 Μας δωσαν το χρονο τους :

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ.ΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΚΙΝΕΖΙΚΑ-ΑΓΓΛΕΖΙΚΑ-ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ-ΑΝΩΝΥΜΑ-ΜΕ Τ'ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΣΟΥ....

Ψάχνουμε κάποιον που οι δαίμονες του να παίζουν καλά με τους δικούς μας

Search : Artist Name, Styles, Year, Your lost love,Anything you're looking for

Τα Top του Μηνού

16 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

 
Support : Κανένας | Σχεδιαστής Θέματος | Johny Template
ΠΙΝΑΚΕΣ,ΣΚΙΤΣΟΓΡΑΦΟΙ,ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΧΑΡΑΚΤΕΣ,DIGITAL,DRAWING,EROTIC HUMOR,ILLUSTRATION,PORN ART,PARODY, SCULPTURES VINTAGE
Από πότε? Από τις 3|Ιουνίου|2009. Η Ερωτική Τέχνη και το Γυμνό Σώμα - Ανακαλύψτε πώς ο ερωτισμός εκφράζεται μέσα από την τέχνη, από την αρχαιότητα μέχρι τη σύγχρονη εποχή.
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19