Ισως εκεινο το ξεχασμενο κλειδι να ειναι αυτο που θα γυρισει τη κλειδαρια ..το τελευταιο
Home » » Γυναικεία Κυριαρχία

Γυναικεία Κυριαρχία

Written By MOUS on 6.2.24 | 8:35 μ.μ.

 

Η Γυναικεία Κυριαρχία είναι ένα ιδανικό , ένα ισχυρό πιστεύω για όλους τους άντρες υποτακτικής ψυχολογίας οι οποίοι , επιδιώκουν να πραγματοποιήσουν την μια και μοναδική φαντασίωση . Να γνωρίσουν την Δυναμική Κυριαρχική Γυναίκα της ζωής τους που θα γίνει η αφέντρα τους .

Άλλοι το πετυχαίνουν περισσότερο , άλλοι λιγότερο και αρκούνται στις επαγγελματίες . Σε κάθε όμως περίπτωση η Γυναικεία Κυριαρχία , αποτελεί ένα ιδανικό που είναι το κίνητρο για όλους εκείνους που θέλουν να υποταχτούν σε μια γυναίκα , καθώς επίσης και η έμπνευσή τους .

Η βιομηχανία πορνό , για ακόμα μια φορά , απο την εποχή της Bettie Page κιόλας , ήρθε να καλύψει την ανάγκη αυτή, για Δυναμικές Γυναίκες και Κυριαρχία τόσο στο διαδίκτυο όσο και στην τηλεόραση ( βίντεο , dvd , internet clips ) .

Υπάρχει όμως , ένας ακόμα τομέας που η Γυναικεία Κυριαρχία , είχε διεισδύσει πολύ νωρίτερα απο το διαδίκτυο και την τηλεόραση , ίσως γιατί εκεί οι δημιουργοί ήταν πολύ πιο διορατικοί .


Μιλάμε για τον χώρο των εικονογραφημένων κόμικ οι οποίοι πάντα είχαν μια καλύτερη ενόραση των πραγμάτων , σε κάθε τομέα .


Η Γυναικεία Κυριαρχία , είχε διεισδύσει στις εικονογραφημένες ιστορίες τους απο πολύ παλιά , ακόμα και στην Ελλάδα όπου απο την δεκαετία του 70 , μπορούσε κανείς να βρεί σε περίπτερα , ιστορίες σε βιπεράκια – κόμικ με κίνκυ περιεχόμενο όπως το ΖΑΚΟΥΛΑ ενώ δειλά δειλά , άρχισαν να κάνουν την δεκαετία του 80 σε κόμικ όπως το ΒΑΒΕΛ , ιστορίες της DRUNA του SERPIERI ή άλλα κόμικ του MILO MANARA .


Τα πρώτα βήματα είχαν πραγματοποιηθεί αλλά τα κόμικ , πέρασαν στην αφάνεια την δεκαετία του 1990 και μετά λόγω της διάδοσης του διαδικτύου που έφερε στην καθυστερημένη και συντηριτική Ελλάδα νέες εικόνες και υλικό απο φετιχιστικά θέματα , ιστορίες , φωτογραφίες και φυσικά ιστοσελίδες .

Ακόμα , μπορούσε να βρεί κανείς αναρτημένα σε περίπτερα τέτοιου είδους βιπεράκια , περιοδικά , αλλά ήταν φανερό ότι η χρήση τους είχε περάσει σε δεύτερη μοίρα .


Επιπλέον , ακόμα και η έλευση των Ανατολικοευρωπαϊων Γυναικών στην Ελλάδα , στο χώρο του αγοραίου έρωτα , αυτομάτως οδήγησε τους Έλληνες σε νέους δρόμους ικανοποίησης των σεξουαλικών φαντασιώσεών τους ενώ άνοιξε και ο δρόμος για τα σαδομαζοχιστικά προγράμματα στα στούντιο .

Τα κόμικ παρέμειναν στο διαδίκτυο αλλά μόνο σε πολύ εξειδικευμένο κοινό όπως για παράδειγμα τα Ιαπωνέζικα MANGA που πολλοί τα είχαν κατηγορήσει ( και ίσως όχι αδίκως) για παιδοφιλικούς συνειρμούς ενώ οι φαντασιώσεις που περιγράφαν ήταν ακραίες όπως για παράδειγμα αιμομικτικές σχέσεις , πράξεις σεξ γυναικών με τέρατα κλπ .


Όπως και να έχει οι Ιάπωνες , ήταν πάντα πολύ ακραίοι στο τομέα αυτό με αποτέλεσμα οι δυτικοί καλλιτέχνες να μην τους ακολουθήσουν .


Τα κόμικ , ειδικά αυτά που είχαν σαδομαζοχιστικό περιεχόμενο , επανήλθαν και πάλι στο προσκήνιο , χάριν στην φαντασία των δημιουργών τους όπως ο SARDAX , JACOBSEN , ERICH VON GOTHA κλπ .

Καλλιτέχνες σκιτσογράφοι , κάτω απο την ανωνυμία και χρησιμοποιώντας καλλιτεχνικά ονόματα , ξεκίνησαν τις δημιουργίες τους είτε επώνυμα , είτε μέσω εταιρειών .

Στην αρχή συνεργάστηκαν με επαγγελματικά  sites που είχαν ώς αντικείμενο την Γυναικεία Κυριαρχία .

Για παράδειγμα , ένας απο τους πιο ταλαντούχους καλλιτέχνες , ο SARDAX σκιτσογράφησε έργα για λογαριασμό πολλών kinky sites όπως το HUMILIATRIX.COM ή για λογαριασμό μεμονωμένων επαγγελματιών Αφεντρών .


Επίσης οι εταιρείες που δημιουργήθηκαν , άρχισαν να δημιουργούν κόμικ με την βοήθεια ομάδων σκιτσογράφων με πολύ εξειδικευμένα θέματα όπως για παράδειγμα , την Γυναικεία Κυριαρχία , Την αλλαγή ρόλων ( Sissification / Forced Feminization) .


Η επιτυχία τους οφείλεται , αφενώς μεν στην πρόοδο της τεχνολογίας που τους επιτρέπει να δημιουργούν κόμικ με τις τελειότερες μεθόδους , ακόμα και τρισδιάστατα , αφετέρου δε, στην πλήρη ελευθερία που έχει ένας καλλιτέχνης ο οποίος δεν έχει να σκεφτεί σκηνικά , προϋπολογισμούς , αμοιβές πρωταγωνιστών κλπ.

Share this article :

0 Μας δωσαν το χρονο τους :

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !



Tι μας λετε!!!

Στη Πρωτη Γραμμη

16 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

 
Support : Κανένας | Σχεδιαστής Θέματος | Johny Template
Φωτεινό, διαυγές, με χρυσαφένιο χρώμα, άρωμα απαλό, μελένιο και φρουτώδες, αφήνει γλυκιά γεύση στον ουρανίσκο.
Από πότε? Από τις 3|Ιουνίου|2009. ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19 - Χωρίς δικαιώματα και με καμμία επιφύλαξη
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19