Ισως εκεινο το ξεχασμενο κλειδι να ειναι αυτο που θα γυρισει τη κλειδαρια ..το τελευταιο

Στο Νειλο.

Written By zone on Δευτέρα 15 Απριλίου 2024 | 7:13 π.μ.

Καλοκαιρι του 1985 ο Μπενεμιας παει με τον Καπονιτσοθεο στην Αιγυπτο για διακοπες και γιατι κοντα στο ποταμο Νειλο ηταν ενας τυπος που εσπρωχνε καλο πλαστελινατο.Φτανουνε στο Νειλο και ξεκινανε να βρουνε την ακρη.Εκει που περπαταγε ο Μπενεμιας σκονταφτει και ανακαλυπτει μια σαρκοφαγο.Την ανοιγει ο Καπονιτσοθεος μπας και βρει τιποτα θαμενο και βρισκει μια μουμια.Την κοιτα και γυρνωντας στον Μπενεμια του λεει:Μη χαιρεσαι εδω μεσα ειναι μια μούμια που πέθανε πριν τρεις χιλιάδες χρόνια από καρδιακή προσβολή.
Δεν καταλαβαίνω πώς μπορεσες να βγάλεις τόσο ακριβή συμπεράσματα, του λέει ο Μπενεμιας τον αρχιζει στο δουλεμα και βαζουν στοιχημα 5τζι.
Παιρνει στο κινητο ο Καπονιτσοθεος το αρχαιολογικο μουσειο στο Καιρο και τους λεει οτι βρηκε μια μούμια που πέθανε πριν τρεις χιλιάδες χρόνια από καρδιακή προσβολή και να πανε να τη μαζεψουνε.
Μετά από μια εβδομάδα, ο υπεύθυνος του μουσειου τηλεφωνεί και λέει στον Καπονιτσοθεο:Είχατε δίκιο όσον αφορά την ηλικία της μούμιας και την αιτία του θανάτου. Πώς το καταλάβατε;
- Κοιτάξτε, λέει ο Καπονιτσοθεος, η μούμια κρατούσε στο χέρι της μια απόδειξη στοιχήματος που έγραφε: "100 χρυσά στον Γολιάθ"!
Share this article :

0 Μας δωσαν το χρονο τους :

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !



Tι μας λετε!!!

Στη Πρωτη Γραμμη

16 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

 
Support : Κανένας | Σχεδιαστής Θέματος | Johny Template
Φωτεινό, διαυγές, με χρυσαφένιο χρώμα, άρωμα απαλό, μελένιο και φρουτώδες, αφήνει γλυκιά γεύση στον ουρανίσκο.
Από πότε? Από τις 3|Ιουνίου|2009. ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19 - Χωρίς δικαιώματα και με καμμία επιφύλαξη
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19