Ισως εκεινο το ξεχασμενο κλειδι να ειναι αυτο που θα γυρισει τη κλειδαρια ..το τελευταιο
Home » » Και το πουτσο κλαιγανε

Και το πουτσο κλαιγανε

Written By Ανώνυμος on Κυριακή 12 Αυγούστου 2012 | 10:22 π.μ.

Διανομή δωρεάν δονητών στην Νέα Υόρκη κατέληξε σε άγριο ξυλοδαρμό!

Στη Νέα Υόρκη μια εταιρεία  που κατασκευάζει προφυλακτικά αποφάσισε να μοιράσει δωρεάν, για διαφημιστικούς λόγους 10000 δονητές. Δεν υπολόγιζε όμως αυτό που θα μπορούσε να συμβεί. Στο κατάστημα που μοιράζονταν οι δωρεάν δονητές είχαν συγκεντρωθεί περισσότερο από 3000 γυναίκες που ανυπομονούσαν να λάβουν τον δονητή τους χωρίς να πληρώσουν. Από της 07.00 το πρωί το πλήθος περίμενε συγκεντρωμένο και μόλις οι πόρτες του καταστήματος άνοιξαν έγινε χαμός. Φαίνεται ότι είναι τεράστια η ζήτηση για δονητές στης ΗΠΑ καθώς οι σεξουαλικές σχέσεις διανύουν περίοδο ευφορίας.
Η εφημερίδα New York Post περιγράφει γλαφυρά το γεγονός στην δεύτερη σελίδα της.
- Το τεράστιο πλήθος με το που άνοιξαν οι πόρτες όρμησε μέσα στο κατάστημα και ακολούθησαν σκηνές απείρου κάλλους με γυναίκες να παλεύουν μεταξύ τους κρατώντας η καθεμιά τους την άκρη του ίδιου δονητή. Μαλλιοτραβήγματα για μια πλαστική συσκευή που στην αγορά κοστίζει 30-40 δολάρια. Αν νομίζετε ότι μόνο στα Βαλκάνια τα πάθη ξεσπάνε πολύ γρήγορα και γίνονται ανεξέλεγκτα, η διανομή οτιδήποτε δωρεάν σε μαγαζιά στης ΗΠΑ ακολουθεί τον ίδιο κανόνα.
Έτσι αποδεικνύεται για άλλη μια φορά, ότι η φτώχεια στο πνεύμα είναι που ωθεί τους ανθρώπους να κάνουν βλακείες και όχι η φυσική φτώχεια, που βιώνουμε εδώ. Στην Αμερική οι άνθρωποι έχουν υψηλότερο βιοτικό επίπεδο από την Ελλάδα, ωστόσο τέτοια γεγονότα δεν είναι σπάνια.
Η πρωτοβουλία, της εταιρείας προφυλακτικών Trojan η οι οποία ήθελε να μοιράσει δωρεάν 10.000 δονητές, ως μέρος διαφημιστικής καμπάνιας κατέληξε σε άγριο ξυλοδαρμό γυναικών, προσφέροντας ακόμη μεγαλύτερο σόου και μεγαλύτερη προσοχή από τα media που θεωρήθηκε απόλυτα πετυχημένη.
Βλέποντας το τι γίνετε η αστυνομία της Νέας Υόρκης παρενέβη για να αποφύγει τα χειρότερα, ενώ μια γυναίκα που δεν κατάφερε να αρπάξει τον πολυπόθητο δονητή κατηγόρησε τον δήμαρχο της πόλης ότι δεν προσέχει τους πολίτες και δεν ενδιαφέρετε για την σεξουαλική τους ευχαρίστηση.πηγη
Share this article :

0 Μας δωσαν το χρονο τους :

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !



Tι μας λετε!!!

Στη Πρωτη Γραμμη

16 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

 
Support : Κανένας | Σχεδιαστής Θέματος | Johny Template
Φωτεινό, διαυγές, με χρυσαφένιο χρώμα, άρωμα απαλό, μελένιο και φρουτώδες, αφήνει γλυκιά γεύση στον ουρανίσκο.
Από πότε? Από τις 3|Ιουνίου|2009. ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19 - Χωρίς δικαιώματα και με καμμία επιφύλαξη
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19