Ισως εκεινο το ξεχασμενο κλειδι να ειναι αυτο που θα γυρισει τη κλειδαρια ..το τελευταιο
Home » » Γεια σου Alex παλιοφατσα

Γεια σου Alex παλιοφατσα

Written By Ανώνυμος on Τρίτη 7 Αυγούστου 2012 | 4:02 μ.μ.

Στο top - ten των «επικίνδυνων» πολιτικών ο Αλ. Τσίπρας...



Ως έναν από τους δέκα πιο «επικίνδυνους» ευρωπαίους πολιτικούς χαρακτηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα δημοσίευμα του Spiegel. Στην ίδια λίστα, το γερμανικό περιοδικό έχει, μεταξύ άλλων, συμπεριλάβει τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι και τη... Μαρίν Λεπέν.
«Η Ευρώπη διέρχεται μία δύσκολη κρίση, το ευρώ ταλαντεύεται: Η Ελλάδα, η μεγαλύτερη ανησυχία της νομισματικής ένωσης, λαμβάνει νέα μέτρα. Υπάρχει και η Ισπανία με τα δικά της προβλήματα, η Ιταλία αγωνίζεται να διαχειριστεί την δική της κρίση, όπως και η Κύπρος, και τώρα έρχονται και άσχημα νέα από την Σλοβενία», αναφέρει το Spiegel.

«Αυτός είναι ο οικονομικός χάρτης της κρίσης του ευρώ. Αλλά για αυτό υπάρχουν επίσης εκείνοι που κερδίζουν από την κρίση. Οι πολιτικοί, που με την δημαγωγία τους, ψάχνουν να επωφεληθούν από αυτήν την κατάσταση», προσθέτει.

Το περιοδικό δικαιολογεί τον χαρακτηρισμό «επικίνδυνος» για τον κ.Τσίπρα ως εξής: «Η τελευταία του πρόταση ήταν πως

η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει απλώς να πει «όχι» στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα. Οι ιδιωτικοποιήσεις αποτελούν έγκλημα κατά τα λεγόμενά του. Έχει χαρακτηριστεί "ο πιο επικίνδυνος άνδρας της Ευρώπης" από τότε που ηγείται της ριζοσπαστικής Αριστεράς στην Ελλάδα και έχει πάρει στο κυνήγι την κυβέρνηση. Ποιος να είναι ο στόχος του; Ο Τσίπρας ποντάρει στο ότι δεν μπορεί κανείς να διώξει την Ελλάδα από το ευρώ και ασκεί δομική αντιπολίτευση».

Το περιοδικό, περιλαμβάνει επίσης στους «επικίνδυνους» και τον υπουργό Οικονομικών της Βαυαρίας, Μαρκ Ζέντερ, ο οποίος στην Bild am Sonntag, δήλωσε ότι «η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ θα πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα».

Τον κατάλογο του Spiegel συμπληρώνουν οι Σίλβιο Μπερλουσκόνι, Μαρίν Λε Πέν, Γκέερτ Βίλντερς, Χάϊντς Κρίστιαν Στράχε, Νάϊτζελ Φάρατζ, Τίμο Σοΐνι, Αλεξάντερ Ντόμπριντ και Βίκτορ Ορμπάν.
pigi
Share this article :

0 Μας δωσαν το χρονο τους :

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !



Tι μας λετε!!!

Στη Πρωτη Γραμμη

16 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

 
Support : Κανένας | Σχεδιαστής Θέματος | Johny Template
Φωτεινό, διαυγές, με χρυσαφένιο χρώμα, άρωμα απαλό, μελένιο και φρουτώδες, αφήνει γλυκιά γεύση στον ουρανίσκο.
Από πότε? Από τις 3|Ιουνίου|2009. ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19 - Χωρίς δικαιώματα και με καμμία επιφύλαξη
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19