Μπορεις να δινεις χωρις να αγαπας αλλα δεν μπορεις να αγαπας χωρις να δινεις.
Home » » Κλείνει το Γηροκομείο Χανίων;

Κλείνει το Γηροκομείο Χανίων;

Written By Unknown on Δευτέρα, 12 Ιουλίου 2010 | 11:23 π.μ.


Με αγανάκτηση και οργή πληροφορηθήκαμε την πρόθεση της Δημοτικής Αρχής να κλείσει το Γηροκομείο Χανίων λόγω έλλειψης χρημάτων (άρνηση των ταμείων να πληρώσουν και μη καταβολή οφειλομένων από το κράτος).

Η επίθεση γίνεται στους πιο ανήμπορους. Τα περήφανα γηρατειά. Τι βαρβαρότητα! Το κοινωνικό κράτος, πρώτο θύμα του Δ.Ν.Τ. της τρόικας και της συνεπικουρούμενης κυβερνητικής πολιτικής. Μετά το Γηροκομείο τί έχει σειρά; Τα σχολεία; οι υπηρεσίες κοινής ωφέλειας; Οι ελάχιστες δομές πρόνοιας που έχουν απομείνει; Για τους εμπνευστές τέτοιων σχεδίων προέχει η πληρωμή του «χρέους» της χώρας, το ΔΝΤ και οι Τράπεζες. Για εμάς προέχει η κοινωνική αλληλεγγύη, η στήριξη και επέκταση του κράτους πρόνοιας, οι ανθρώπινες ζωές.

Οποιαδήποτε σκέψη για κλείσιμο του Γηροκομείου και άλλων δομών κοινωνικής πρόνοιας, επιστρέφεται ως απαράδεκτη στους εμπνευστές της και τους υπεύθυνους για αυτήν.

Καλούμε τους βουλευτές του Νομού, που αδιαμαρτύρητα ψήφισαν το μνημόνιο – ψήφισαν δηλαδή ενάντια στο κοινωνικό κράτος και για να περάσουν τέτοιου είδους μέτρα – να ενεργήσουν άμεσα και να βρουν λύση για το πρόβλημα του Γηροκομείου Χανίων.

Απαιτούμε να μπει άμεσα τέλος στην αγωνία των γερόντων και θα περιφρουρήσουμε την περιουσία του Χανιώτικου λαού που τόσα χρόνια με την προσφορά του στήριξε τη λειτουργία του Γηροκομείου Χανίων. "Διαβάστε περισσότερα".
Share this article :

0 Μας δωσαν το χρονο τους :

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

>IRAKLIO WEB RADIO

Tι μας λετε!!!

Στη Πρωτη Γραμμη

 
Support : Κανένας | Σχεδιαστής Θέματος | Johny Template
Φωτεινό, διαυγές, με χρυσαφένιο χρώμα, άρωμα απαλό, μελένιο και φρουτώδες, αφήνει γλυκιά γεύση στον ουρανίσκο.
Από πότε? Από τις 3|Ιουνίου|2009. ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19 - Χωρίς δικαιώματα και με καμμία επιφύλαξη
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19