Ισως εκεινο το ξεχασμενο κλειδι να ειναι αυτο που θα γυρισει τη κλειδαρια ..το τελευταιο
Home » » Το μεγαλο φιναλε για την ενημερωση του Κατινιου,γιατι μια Κατινα εντυπωσιαζει μονο οταν ειναι μπροστα απο τα γεγονοτα!

Το μεγαλο φιναλε για την ενημερωση του Κατινιου,γιατι μια Κατινα εντυπωσιαζει μονο οταν ειναι μπροστα απο τα γεγονοτα!

Written By zone on Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010 | 11:33 π.μ.

Η Μπενού προέρχεται από οικογένεια ηθοποιών καθώς ο πατέρας ήταν ηθοποιός. Η Τζέιντα Ντουβεντζή γεννήθηκε στις 16 Απριλίου 1977 στην Μπούρσα της Τουρκίας. Είναι πολύ καλή φίλη με την πρωταγωνίστρια της σειράς , Μπεργκουζάρ Κορέλ και έλεγαν μάλιστα αν η Τζέιντα αποκτήσει κοριτσάκι να το παντρέψουν με τον Αλή το γιο της Μπεργκουζάρ και να συμπεθεριάσουν.



Πλησιάζοντας προς το μεγάλο φινάλε η Σεχραζάτ δέχεται πρόταση γάμου από τον νέο της αγαπημένο, ονόματι Ενγκίν. Παράλληλα προσπαθεί να πείσει τη Ναντιντέ να κάνει εγχείρηση, μιας και η τελευταία ταλαιπωρείται από σοβαρό πρόβλημα υγείας. Όσο για την Εντά αυτή αυτοκτονεί, αφού πρώτα έχει σκορπίσει τρόμο σε όλους τους ήρωες.
Τέλος, στο 90ό και τελευταίο επεισόδιο οι εξελίξεις προβλέπονται ραγδαίες. Ο Ονούρ είναι συντετριμμένος για την απόφαση της Σεχραζάτ να παντρευτεί τον Ενγκίν. Η Μπενού σχεδιάζει μετά το διαζύγιο να ξεκινήσει μια καινούργια ζωή, αν και ο Κερέμ προσπαθεί να την αποτρέψει. Τα προσωπικά προβλήματα του Κερέμ και του Ονούρ επηρεάζουν τον όμιλο. Ο Αλί Κεμάλ και ο Γκανί καταλήγουν στη φυλακή για κλοπή και ξαφνιάζονται από μια απόφαση-σοκ του Μπουρχάν. Την ίδια ώρα ο Κερέμ ανακαλύπτει ότι η Σεχραζάτ παντρεύεται και παίρνει μια μεγάλη απόφαση, ενώ ο Ονούρ νιώθει μπερδεμένος από την απόφαση του Κερέμ να παραιτηθεί από την εταιρία.
Share this article :

0 Μας δωσαν το χρονο τους :

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !



Tι μας λετε!!!

Στη Πρωτη Γραμμη

16 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

 
Support : Κανένας | Σχεδιαστής Θέματος | Johny Template
Φωτεινό, διαυγές, με χρυσαφένιο χρώμα, άρωμα απαλό, μελένιο και φρουτώδες, αφήνει γλυκιά γεύση στον ουρανίσκο.
Από πότε? Από τις 3|Ιουνίου|2009. ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19 - Χωρίς δικαιώματα και με καμμία επιφύλαξη
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19