Home » , » The erotic art of Peter van Straaten

The erotic art of Peter van Straaten

Written By Dou²lis on 27.9.24 | 11:00 π.μ.

Η ερωτική τέχνη του Peter van Straaten

Ο Ολλανδός σκιτσογράφος και εικονογράφος Peter van Straaten ήταν ένας από τους πιο γνωστούς και πιο αγαπημένους σκιτσογράφους της Ολλανδίας για περισσότερο από μισό αιώνα. 

Είναι περισσότερο γνωστός για τον οξυδερκή σχολιασμό του για το πώς αντιμετωπίζουν οι απλοί άνθρωποι τη ζωή τους.
 Οι άνθρωποι που τον γνωρίζουν δεν θα τον συσχετίσουν γρήγορα με την ερωτική τέχνη. Ωστόσο, ο Van Straaten χρησιμοποιεί συχνά το γυμνό στη δουλειά του.


Ο Van Straaten γεννήθηκε στο Άρνεμ, σπούδασε στην Ακαδημία Gerrit Rietveld στο Άμστερνταμ και ξεκίνησε την καριέρα του το 1958 στο Het Parool, όπου εικονογράφησε ειδήσεις και έκανε πολιτικά κινούμενα σχέδια. Από το 1968 έως το 1987 εξέδιδε καθημερινά Father and Son, ένα κόμικ που έγινε μεγάλη επιτυχία και ενέπνευσε μια τηλεοπτική σειρά.
Η σειρά "Am I Doing It Right" ήταν η πρώτη του επιδρομή στην απεικόνιση των σχέσεων και της σεξουαλικότητας και μεταξύ 1984 και 2000 σχεδίαζε ένα εβδομαδιαίο κόμικ για μια ανύπαντρη γυναίκα που ονομαζόταν Agnes. Το έργο του κυκλοφόρησε επίσης ως ετήσιο ημερολόγιο. Peter's Zeurkalender.

Το πρώτο από τα τρία σεξουαλικά σαφή κόμικ, Offense, εκδόθηκε το 1984, ακολουθούμενο από το Nastoot το 1987 και το Lust το 2006. Ο Peter πέθανε το 2016.







 peter van straaten 
Share this article :

0 Μας δωσαν το χρονο τους :

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ.ΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΚΙΝΕΖΙΚΑ-ΑΓΓΛΕΖΙΚΑ-ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ-ΑΝΩΝΥΜΑ-ΜΕ Τ'ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΣΟΥ....

Ψάχνουμε κάποιον που οι δαίμονες του να παίζουν καλά με τους δικούς μας

Search : Artist Name, Styles, Year, Your lost love,Anything you're looking for

Τα Top του Μηνού

16 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

 
Support : Κανένας | Σχεδιαστής Θέματος | Johny Template
ΠΙΝΑΚΕΣ,ΣΚΙΤΣΟΓΡΑΦΟΙ,ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΧΑΡΑΚΤΕΣ,DIGITAL,DRAWING,EROTIC HUMOR,ILLUSTRATION,PORN ART,PARODY, SCULPTURES VINTAGE
Από πότε? Από τις 3|Ιουνίου|2009. Η Ερωτική Τέχνη και το Γυμνό Σώμα - Ανακαλύψτε πώς ο ερωτισμός εκφράζεται μέσα από την τέχνη, από την αρχαιότητα μέχρι τη σύγχρονη εποχή.
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19