Home » , » Theresa Sujata Senti - Sensual

Theresa Sujata Senti - Sensual

Written By Dou²lis on 26.9.24 | 11:00 μ.μ.

Η Sujata Senti είναι μια Λιχτενστάιν-Αυστριακής μηχανικός με έντονο ενδιαφέρον για την τεχνητή νοημοσύνη, τις νευροεπιστήμες, τη φωτογραφία και τις δημιουργικές ιδέες και καινοτομίες που κάνουν τον κόσμο καλύτερο. 


Φωτογράφος ανθρώπων με έμφαση στη φωτογραφία πορτρέτου, ομορφιάς, μόδας και καλών τεχνών.

Βγάζει φωτογραφίες γιατί της αρέσει! Και της είναι απίστευτα διασκεδαστικό  να φωτογραφίζει μοντέλα και να έχει μια υπέροχη μέρα με τα μοντέλα και τους συμμετέχοντες ή να τραβήξει κάποιον που δεν έχει βρεθεί ποτέ μπροστά σε κάμερα στη ζωή του. Είναι προνόμιο λέει να μπορείς να βγάζεις λεφτά με κάτι που σου δίνει τόση χαρά. Αλλά δεν είναι must γιατί αρχικά τα κάνω όλα για μένα. 
Γράφει σχετικά με τη φωτογράφηση "Sensual"
Η γυμνή φωτογραφία είναι η μεγαλύτερη πρόκληση για μένα. Η γραμμή μεταξύ όμορφου και αισθησιακού και φθηνού είναι πολύ, πολύ λεπτή εδώ. Αλλά αυτός είναι μόνο ο μισός λόγος για τον οποίο βλέπω αυτήν την περιοχή ως την «ανώτατη πειθαρχία». Το άλλο είναι ότι το άτομο που βρίσκεται μπροστά στην κάμερα πρέπει να αισθάνεται πολύ άνετα κατά τη διάρκεια της λήψης και πιστέψτε με ότι δεν θα το φωτογραφίσω με τρόπο που δεν συμφωνεί ή δεν μπορεί να ταυτιστεί. Σε αυτό το σημείο, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες τις γυναίκες που συνέβαλαν στην οικοδόμηση αυτού του τμήματος του χαρτοφυλακίου μου, η εμπιστοσύνη σας με κάνει χαρούμενη και με τιμά!

Ανακάλυψε τη φωτογραφία, ή πιο συγκεκριμένα τη φωτογραφία πορτρέτου, στις αρχές του 2017. Στο μεταξύ, θα μπορούσε να γεμίσει ολόκληρα βιβλία με τις ιστορίες που μπόρεσε να ζήσει χάρη στη φωτογραφία. Από παραγγελίες για εξώφυλλα περιοδικών στην Ελβετία και γυρίσματα σε κάστρα στην περιοχή μέχρι τελετές βραβείων στο εξωτερικό, συμπεριλαμβανομένων εορταστικών δείπνων μέχρι φωτογραφήσεις στη Νότια Αφρική με ελέφαντες και τσιτάχ.







Sujata Senti
Share this article :

0 Μας δωσαν το χρονο τους :

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ.ΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΚΙΝΕΖΙΚΑ-ΑΓΓΛΕΖΙΚΑ-ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ-ΑΝΩΝΥΜΑ-ΜΕ Τ'ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΣΟΥ....

Ψάχνουμε κάποιον που οι δαίμονες του να παίζουν καλά με τους δικούς μας

Search : Artist Name, Styles, Year, Your lost love,Anything you're looking for

Τα Top του Μηνού

16 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

 
Support : Κανένας | Σχεδιαστής Θέματος | Johny Template
ΠΙΝΑΚΕΣ,ΣΚΙΤΣΟΓΡΑΦΟΙ,ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΧΑΡΑΚΤΕΣ,DIGITAL,DRAWING,EROTIC HUMOR,ILLUSTRATION,PORN ART,PARODY, SCULPTURES VINTAGE
Από πότε? Από τις 3|Ιουνίου|2009. Η Ερωτική Τέχνη και το Γυμνό Σώμα - Ανακαλύψτε πώς ο ερωτισμός εκφράζεται μέσα από την τέχνη, από την αρχαιότητα μέχρι τη σύγχρονη εποχή.
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19