Ισως εκεινο το ξεχασμενο κλειδι να ειναι αυτο που θα γυρισει τη κλειδαρια ..το τελευταιο
Home » , » Φετίχ στο καζανι της κολάσεως

Φετίχ στο καζανι της κολάσεως

Written By MOUS on 12.7.23 | 3:34 μ.μ.

 Αγαλματοφιλία (Agalmatophilia)

Η ερωτική έλξη προς άψυχα αντικείμενα, όπως αγάλματα, μανεκέν και κούκλες.



Νεκροφιλία (Necrophilia

Η ερωτική διέγερση με πτώματα.


Κοπρολαγνεία (Coprophilia)

Οι περισσότεροι κοπρόφιλοι διεγείρονται με το να βλέπουν τον παρτενέρ τους να αφοδεύει μπροστά στα μάτια τους. Υπάρχουν, ωστόσο και οι κοπροφάγοι, οι οποίοι απολαμβάνουν (συγγνώμη γι’ αυτό)  την κατανάλωση κοπράνων.


Γεροντοφιλία (Gerontophilia)

Όχι δεν πρόκειται για ευφυολόγημα, αλλά για ένα ακόμα περίεργο, σεξουαλικό φετίχ. Οι γεροντόφιλοι επιλέγουν αποκλειστικά ηλικιωμένους παρτενέρ, καθώς μόνο έτσι φτάνουν σε σεξουαλική κλιμάκωση. Προσοχή: όχι απλά μεγαλύτερους από αυτούς. Ηλικιωμένους.



Παραφιλικός παλιμπαιδισμός (Paraphilic infantilism)

Η ερωτική διέγερση που προκύπτει από τη μεταμφίεση σε μωρό. Μπορεί να συνυπάρχει με το «φετίχ της πάνας», όπου το άτομο απολαμβάνει να φορά πάνες.


Φασματοφιλία (Spectrophilia)

Η φασματοφιλία είναι η σεξουαλική έλξη προς τα φαντάσματα ή η σεξουαλική διέγερση από εικόνες σε καθρέφτες, καθώς και το υποτιθέμενο φαινόμενο των σεξουαλικών συνευρέσεων μεταξύ φαντασμάτων και ανθρώπων.

Formicophilia

Ένα ακόμα σεξουαλικό φετίχ, το οποίο επάξια κερδίζει μια θέση στη συγκεκριμένη λίστα. Εδώ η σεξουαλική διέγερση προκύπτει με την επαφή εντόμων (μυρμήγκια, σκουλήκια κ.λπ.) στα γεννητικά όργανα, αλλά και όλο το σώμα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, το τσίμπημα εντόμων, για παράδειγμα αυτό της μέλισσας, χαρίζει έξτρα σεξουαλική ικανοποίηση.



Τερατοφιλία (Teratophilia)

To σεξουαλικό φετίχ στο οποίο η σεξουαλική διέγερση προκαλείται από την επαφή ή τη φαντασίωση της επαφής με τερατόμορφα πλάσματα.


Σεξουαλικό φετίχ με την κόλαση (Stygiophilia)

Η σεξουαλική διέγερση εδώ προκαλείται από τη φαντασίωση των καζανιών της κολάσεως και την ιδέα της αιώνιας καταδίκης στη μετά θάνατον ζωή.


Βοραρεφιλία (Vorarephilia)

Η βοραρεφιλία ή vorarephilia, προέρχεται από τη λατινική λέξη vorare που σημαίνει «καταπίνω» ή «καταβροχθίζω». Πρόκειται για μια παραφιλία κατά την οποία ένα άτομο διεγείρεται σεξουαλικά στη σκέψη ότι τρώει έναν άλλον άνθρωπο ή ότι τρώγεται από έναν άλλον άνθρωπο. Τα περισσότερα άτομα με αυτή την παραφιλία απλώς φαντασιώνονται την πράξη αυτή, και για αυτό διαφέρει από τον κανιβαλισμό. Το σκάνδαλο που ξέσπασε πριν λίγα χρόνια με τον διάσημο ηθοποιό του Χόλιγουντ Armie Hammer, μάλλον θα μπορούσε να ενταχθεί στην συγκεκριμένη κατηγορία παράξενων σεξουαλικών φετίχ.

Share this article :

0 Μας δωσαν το χρονο τους :

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !



Tι μας λετε!!!

Στη Πρωτη Γραμμη

16 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

 
Support : Κανένας | Σχεδιαστής Θέματος | Johny Template
Φωτεινό, διαυγές, με χρυσαφένιο χρώμα, άρωμα απαλό, μελένιο και φρουτώδες, αφήνει γλυκιά γεύση στον ουρανίσκο.
Από πότε? Από τις 3|Ιουνίου|2009. ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19 - Χωρίς δικαιώματα και με καμμία επιφύλαξη
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19