Home » , » The Kagema Νεαροί στη πορνεία

The Kagema Νεαροί στη πορνεία

Written By mpen on 10.9.24 | 8:30 μ.μ.

Τι ειναι το Kagema


Το Kagema είναι ένας ιαπωνικός όρος για τους  νεαρούς άνδρες εργαζόμενους του σεξ. 


Στην Ιαπωνία της περιόδου Edo (1603-1868) νεαροί άνδρες ηθοποιοί kabuki ( wakashû , που ήταν στη μέση εφηβεία), μετά το τέλος της παράστασης παρέμεναν στα παρασκήνια, «στις σκιές» ( kage no ma )και παρείχαν επίσης αισθησιακές υπηρεσίες σε μικτό ανδρικό και γυναικείο πελατολόγιο.

Πορνεία

Τα Kagema ήταν κάτι σαν συνέχεια της κουλτούρας wakashû kabuki των αρχών του 17ου αιώνα. Τότε, οι ηθοποιοί έπαιζαν στη σκηνή και διασκέδαζαν τους πελάτες τη νύχτα. Αυτό άλλαξε μετά τη δεκαετία του 1650, όταν οι ηθοποιοί δεν ασχολούνταν πλέον με την πορνεία. Εξαίρεση ήταν οι ηθοποιοί wakashû ( kagema ) που συνέχισαν το αισθησιακό συμπληρωματικό εισόδημά τους.

Γυναίκες Kagema

Γενικά απασχολούνταν μέσω των τεϊοποτείων του θεάτρου ( shibai jaya ) και δεν εμφανίζονταν στα επίσημα αρχεία όπως έκαναν οι γυναίκες συνάδελφοί τους. Υπήρχαν επίσης γυναίκες ιερόδουλες που ντύθηκαν σαν kagema για να καλύψουν τις ανάγκες των πελατών τους που τους άρεσε αυτή η αισθητική. Αυτά τα θηλυκά ονομάζονταν επίσης kagema onna (γυναίκες kagema) ή wakashû jôrô (νέες-άρρενες γυναίκες-πόρνες).

Yoshimitsu με ένα kagema

« Yoshimitsu  με kagema » (περίπου 1845) που αποδίδεται στον Kunisada

Στην πλειονότητα των εικόνων πρωκτικής επαφής άνδρα-νέου, η νεολαία έχει παθητικό ρόλο. Παρά την προσοχή που έδωσαν οι Ιάπωνες καλλιτέχνες στη λεπτομερή απόδοση των ανδρικών και γυναικείων γεννητικών οργάνων στην απεικόνιση ετεροφυλόφιλων πράξεων, σε αυτές τις εικόνες τα γεννητικά όργανα της νεαρής ηλικίας είναι συχνά  κρυμμένα από τα μάτια.

Ανδρική Επιθυμία

Όταν είναι ορατά, δεν παρέχουν την κύρια εστίαση του ενδιαφέροντος του σχεδίου. Αντί να δίνουν έμφαση στα γεννητικά του όργανα, οι καλλιτέχνες έδωσαν έμφαση στην κομψότητα της νεότητας, τη φινέτσα των ενδυμάτων του, την απολέπιση και την ομορφιά των μαλλιών του, συμπεριλαμβανομένου του μπροστινού  μέρους, που θα χανόταν όταν ενηλικιωνόταν και θα έπαυε, τουλάχιστον θεωρητικά, να να είναι αντικείμενο ανδρικής επιθυμίας.

Ashikage Yoshimitsu

Τα παραπάνω σχέδια σε μέγεθος koban παρουσιάζουν τις ομοερωτικές περιπέτειες του ίδιου kagema φορώντας ένα μπλε κιμονό που παρέχει τις αισθησιακές του υπηρεσίες σε πλούσιους πελάτες, υποβάλλοντας σε πρωκτική διείσδυση. Η κυρίαρχη φιγούρα με το χαρακτηριστικό κούρεμα  είναι πιθανότατα ο διάσημος σογκούν   Yoshimitsu , ο οποίος έχει μια ομοερωτική απόδραση.

Share this article :

0 Μας δωσαν το χρονο τους :

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ.ΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΚΙΝΕΖΙΚΑ-ΑΓΓΛΕΖΙΚΑ-ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ-ΑΝΩΝΥΜΑ-ΜΕ Τ'ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΣΟΥ....

Ψάχνουμε κάποιον που οι δαίμονες του να παίζουν καλά με τους δικούς μας

Search : Artist Name, Styles, Year, Your lost love,Anything you're looking for

Τα Top του Μηνού

16 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

 
Support : Κανένας | Σχεδιαστής Θέματος | Johny Template
ΠΙΝΑΚΕΣ,ΣΚΙΤΣΟΓΡΑΦΟΙ,ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΧΑΡΑΚΤΕΣ,DIGITAL,DRAWING,EROTIC HUMOR,ILLUSTRATION,PORN ART,PARODY, SCULPTURES VINTAGE
Από πότε? Από τις 3|Ιουνίου|2009. Η Ερωτική Τέχνη και το Γυμνό Σώμα - Ανακαλύψτε πώς ο ερωτισμός εκφράζεται μέσα από την τέχνη, από την αρχαιότητα μέχρι τη σύγχρονη εποχή.
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19