Home » , » Υπερρεαλιστικοί πίνακες του Johannes Wessmark

Υπερρεαλιστικοί πίνακες του Johannes Wessmark

Written By Nio on 5.9.24 | 8:00 π.μ.

Ο Johannes Wessmark είναι Σύγχρονος Σουηδός σχεδιαστής και υπερρεαλιστής καλλιτέχνης.

Ο Johannes Wessmark γεννήθηκε το 1962 στο Κίελο της Σουηδίας, όπου ζει και εργάζεται τώρα. Δεν έχει καλλιτεχνική παιδεία, επομένως θεωρεί τον εαυτό του αυτοδίδακτο, παρά το γεγονός ότι ένα μολύβι ή πινέλο με ακουαρέλα στα χέρια του αρχίζει να αναπνέει τη ζωή του, φτιάχνοντας αριστουργήματα. 

Ο Johannes Wessmark εργάστηκε ως εικονογράφος και τρισδιάστατος γραφίστας για δεκαπέντε χρόνια.


 Οι πίνακές του έχουν μεγάλη ζήτηση μεταξύ των συλλεκτών και εκτίθενται σε γκαλερί τέχνης σε όλη τη Σουηδία και τις Ηνωμένες Πολιτείες.





Σε συνεχή βάση, ο master of the brush Johannes Wessmark δέχεται μεμονωμένες παραγγελίες, το κόστος των οποίων δεν είναι απαγορευτικά ακριβό και είναι αρκετά εφικτό ακόμη και για κάποιον με μισθό μεσαίας τάξης. Οι άνθρωποι συχνά παραγγέλνουν φωτογραφίες σημερινών ή παλαιών αυτοκινήτων, πορτρέτα συζύγου ή παιδιού, γάτες =), λήψεις γάμου με αερογράφο, γιοτ και άλλα σημαντικά γεγονότα στη ζωή τους.






Αυτό που κάνει ο Johannes Wessmark με μολύβια και μπογιές είναι απίστευτο! Κοιτάξτε τα απίστευτα βρεγμένα βότσαλα του. δεν υπάρχουν αρκετές λέξεις για να τις περιγράψω. Καθώς και γυάλινες φιάλες . Μόνο ένας γνήσιος δάσκαλος της τέχνης του μπορεί να μεταδώσει την υφή με τόσο λεπτό τρόπο!


 Ο Johannes Wessmark ζωγραφίζει επίσης γυναικείες φιγούρες που είναι ημίγυμνες αλλά γεμάτες συναισθήματα και αλήθεια.

Share this article :

0 Μας δωσαν το χρονο τους :

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ.ΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΚΙΝΕΖΙΚΑ-ΑΓΓΛΕΖΙΚΑ-ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ-ΑΝΩΝΥΜΑ-ΜΕ Τ'ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΣΟΥ....

Ψάχνουμε κάποιον που οι δαίμονες του να παίζουν καλά με τους δικούς μας

Search : Artist Name, Styles, Year, Your lost love,Anything you're looking for

Τα Top του Μηνού

16 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

 
Support : Κανένας | Σχεδιαστής Θέματος | Johny Template
ΠΙΝΑΚΕΣ,ΣΚΙΤΣΟΓΡΑΦΟΙ,ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΧΑΡΑΚΤΕΣ,DIGITAL,DRAWING,EROTIC HUMOR,ILLUSTRATION,PORN ART,PARODY, SCULPTURES VINTAGE
Από πότε? Από τις 3|Ιουνίου|2009. Η Ερωτική Τέχνη και το Γυμνό Σώμα - Ανακαλύψτε πώς ο ερωτισμός εκφράζεται μέσα από την τέχνη, από την αρχαιότητα μέχρι τη σύγχρονη εποχή.
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19