Home » , » Ο ζωγράφος Alex Devai

Ο ζωγράφος Alex Devai

Written By Dou²lis on 23.9.24 | 10:00 π.μ.

Alex Devai γραφική τέχνη,γραφικά πορτρέτα του ερωτισμού, του κόσμου, των μπλουζ και της ροκ.

Ο Alex Devai Γεννήθηκε στη Βουδαπέστη. Ζωγραφίζει από μικρός. Όταν ήταν στο σχολείο, έλαβε μέρος σε διάφορους σχολικούς διαγωνισμούς ζωγραφικής για παιδιά, τα αποτελέσματα των οποίων ήταν θετικά και με την παρότρυνση των δασκάλων του, το ενδιαφέρον του στράφηκε προς τις τέχνες.


Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του, εργάστηκε ως ζωγράφος αφίσας ταινιών, ζωγράφος τίτλων, σκηνογράφος, διακοσμητής και σε άλλες δουλειές που σχετίζονται με τις τέχνες του σχεδίου.

Μετανάστευσε στη Γερμανία το 1978. Ολοκλήρωσε ένα πλήρες μάθημα γερμανικής γλώσσας και στη συνέχεια ολοκλήρωσε το μάθημα «Graphik und Design» στο Μόναχο. Το 1981, προσλήφθηκε ως γραφίστας για τον μεγαλύτερο εκδότη εφημερίδων στην Κάτω Βαυαρία (Passauer Neue Presse). Στη συνέχεια έπιασε δουλειά στο Μόναχο σε γνωστή διαφημιστική εταιρεία, υπό την αιγίδα της οποίας συμμετείχε στη διοργάνωση πολλών διεθνών εκθέσεων, κυρίως στους τομείς της ηλεκτρονικής ψυχαγωγίας, των εκδόσεων δίσκων και της αρωματοποιίας.


Το 1992, επέστρεψε στην Ουγγαρία, όπου έπιασε για πρώτη φορά δουλειά στον εκδότη της εφημερίδας "Magyar Nemzet" ως διαφημιστικός γραφικός συντάκτης και στη συνέχεια στο Köbányai Sörgyár ως "διευθυντής σχεδίου". 

Με τα γραφιστικά του Alex Dévai σχέδια και τις ιδέες του συνέβαλε σημαντικά στη δημιουργία της εντελώς νέας και σύγχρονης εικόνας της ζυθοποιίας. Φυσικά, αυτές οι δουλειές απαιτούσαν έναν «ολοκληρωμένο άνθρωπο» και η δική εου δουλειά και καλλιτεχνικές φιλοδοξίες ωθήθηκαν σημαντικά σε δεύτερο πλάνο.


 Έτσι, μπόρεσε να «επιστρέψει» στη γραφική κατεύθυνση της αυτοέκφρασης μόνο μετά τη συνταξιοδότησή του - μετά από μια αρκετά αργή διαδικασία. Δεδομένου ότι η μουσική είναι ένας από τους κύριους καθοριστικούς παράγοντες στη ζωή του, συμπεριλαμβανομένων των μπλουζ και της τζαζ, δεν είναι τυχαίο ότι τα γραφικά του διαποτίζονται από την ατμόσφαιρα αυτού του μουσικού κόσμου. 


 art grafik devai 
Share this article :

0 Μας δωσαν το χρονο τους :

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ.ΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΚΙΝΕΖΙΚΑ-ΑΓΓΛΕΖΙΚΑ-ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ-ΑΝΩΝΥΜΑ-ΜΕ Τ'ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΣΟΥ....

Ψάχνουμε κάποιον που οι δαίμονες του να παίζουν καλά με τους δικούς μας

Search : Artist Name, Styles, Year, Your lost love,Anything you're looking for

Τα Top του Μηνού

16 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

 
Support : Κανένας | Σχεδιαστής Θέματος | Johny Template
ΠΙΝΑΚΕΣ,ΣΚΙΤΣΟΓΡΑΦΟΙ,ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΧΑΡΑΚΤΕΣ,DIGITAL,DRAWING,EROTIC HUMOR,ILLUSTRATION,PORN ART,PARODY, SCULPTURES VINTAGE
Από πότε? Από τις 3|Ιουνίου|2009. Η Ερωτική Τέχνη και το Γυμνό Σώμα - Ανακαλύψτε πώς ο ερωτισμός εκφράζεται μέσα από την τέχνη, από την αρχαιότητα μέχρι τη σύγχρονη εποχή.
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19