Home » , » The Rabbit Knows ΑΝΑΡΧΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

The Rabbit Knows ΑΝΑΡΧΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Written By mpen on 29.8.24 | 2:00 μ.μ.

Το Rabbit Knows είναι σκιτσογράφος από την Ελλάδα. Δημιουργεί γελοιογραφίες σατυρικού, φιλοσοφικού και πολιτικού χαρακτήρα.

The rabbit knows: ο “αναρχικός” σκιτσογράφος

 Είναι ένας αυτοδίδακτος σκιτσογράφος που του αρέσει να πειραματίζεται, να στοχάζεται και να αμφιβάλλει για τον αγιοποιημένο, γεμάτο αξίες, παλιό, καλό καιρό που όλοι μνημονεύουν.

Γεννήθηκε, μεγάλωσε και σπούδασε στη Θεσσαλονίκη, έζησε και εργάστηκε στην Ολλανδία μεταξύ 2012 και 2016. Από το 2016 ζει μόνιμα στην Αθήνα.
Έχει παρουσιάσει τρεις ατομικές εκθέσεις, «Ποντίκια που προτιμούν να αποτύχουν» (Ουτρέχτη, 2012), «Αναρχία στη νοσταλγία» (Αθήνα, 2018) και «Αναρχία στα παραμύθια» (Αθήνα 2023) και έχει δημιουργήσει τρεις συλλογές, «Αναρχία στη νοσταλγία ”, “Anarchy in Caryatids” και “Anarchy in Fairytales” , τα οποία διατίθενται σε πολλά καταστήματα design στην Ελλάδα.

Έχει συμμετάσχει τρεις φορές (2021, 2022 και 2023) στο ολλανδικό αντιφασιστικό ημερολόγιο «Gutmensch Scheurkalender», που εκδόθηκε από τον Jurgen Maas στο Άμστερνταμ.

Έχει συνεργαστεί με το Εθνικό Θέατρο, σκιτσάροντας την παράσταση «Μήδεια του Μποστ» του Γιάννη Καλαβριανού (Ιούλιος 2022), για το ετήσιο συνέδριο του Μικρού Εθνικού Θεάτρου (Σεπτέμβριος 2022) και δημιούργησε τη σειρά «Αναρχία στον Σαίξπηρ». (Μάρτιος 2022) αποκλειστικά για το Εθνικό Θέατρο.












Αν δεν τον ξέρετε αξίζει να τον μάθετε κ αν τον έχετε συναντήσει ήδη ,κάντε μια επίσκεψη να τον ξαναμαναθυμηθείτε,έτσι κι αλλιώς δίπλα είναι,να εδώ  the rabbit knows 
Share this article :

0 Μας δωσαν το χρονο τους :

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ.ΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΚΙΝΕΖΙΚΑ-ΑΓΓΛΕΖΙΚΑ-ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ-ΑΝΩΝΥΜΑ-ΜΕ Τ'ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΣΟΥ....

Ψάχνουμε κάποιον που οι δαίμονες του να παίζουν καλά με τους δικούς μας

Search : Artist Name, Styles, Year, Your lost love,Anything you're looking for

Τα Top του Μηνού

16 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

 
Support : Κανένας | Σχεδιαστής Θέματος | Johny Template
ΠΙΝΑΚΕΣ,ΣΚΙΤΣΟΓΡΑΦΟΙ,ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΧΑΡΑΚΤΕΣ,DIGITAL,DRAWING,EROTIC HUMOR,ILLUSTRATION,PORN ART,PARODY, SCULPTURES VINTAGE
Από πότε? Από τις 3|Ιουνίου|2009. Η Ερωτική Τέχνη και το Γυμνό Σώμα - Ανακαλύψτε πώς ο ερωτισμός εκφράζεται μέσα από την τέχνη, από την αρχαιότητα μέχρι τη σύγχρονη εποχή.
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19