Home » , » Rottny's Coziness

Rottny's Coziness

Written By mpen on 21.8.23 | 11:00 μ.μ.


Οι κρύες, μεγάλες νύχτες σας κάνουν να εκτιμάτε όλα τα πιο ζεστά και άνετα πράγματα. Πράγματα σαν μια λαμπερή φωτιά... ένα άνετο κρεβάτι... κορίτσια παγιδευμένα .Είναι απλά η εποχή του χρόνου για τέτοια πράγματα. 

Καλλιτέχνης φετίχ   Evil Dolly: Rottny




Πολλοί σημερινοί καλλιτέχνες μπορούν να χαθούν στην αφθονία της τέχνης που υπάρχει εκεί έξω. Άλλοι έχουν ένα ξεχωριστό στυλ ή θέμα που τους κάνει άμεσα αναγνωρίσιμους: "Ω! Λοιπόν, το σημερινό ξεχωριστό στυλ ανήκει στον Rottny.


Τα σχέδια του Rottny τράβηξαν το βλέμμα μου όχι μόνο για την ασυνήθιστη επιλογή των στολών της δουλείας, αλλά και για τα φωτεινά και απαλά χρώματα που τόσο συχνά λείπουν από τα περισσότερα φετίχ τέχνη. Δεν βλέπετε πολύ συχνά όμορφα παστέλ που χρησιμοποιούνται για βαριά δουλεία, οπότε αυτό σίγουρα ξεχωρίζει. 


Ο Rottny είναι ένας αυτοδίδακτος σχεδιαστής που ξεκίνησε την ψηφιακή τέχνη ως χόμπι. Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τις επιρροές του, είπε, " Δεν μπορώ να πω ότι έχω επηρεαστεί από έναν συγκεκριμένο καλλιτέχνη γιατί όλα πηγάζουν από μέσα. Ζήλευα τους ανθρώπους που οδηγούνται από ένα πάθος, γιατί όλα είναι ξεκάθαρα για αυτούς : Πρέπει να το κάνουν και το κάνουν, λοιπόν, είμαι στην ευχάριστη θέση να εξελιχθώ σε αυτόν τον τομέα, δημιουργώντας αυτό που πολλοί από τους θεατές μου θεωρούν ότι είναι πραγματικά πρωτότυπο Στις αρχές της δεκαετίας του '80, όμως, είμαι λάτρης του μινιμαλισμού και του αισθησιασμού της δεκαετίας του '60.



Λοιπόν, είμαι παιδί της δεκαετίας του '80 και λατρεύω πολλά ρούχα της δεκαετίας του '80. Τούτου λεχθέντος, από όλα τα φετίχ μου, δεν είχα ποτέ τίποτα για τη χειμερινή μόδα. Αντί για δερμάτινα φορμάκια ή στενά λάτεξ που αποκαλύπτουν κάθε καμπύλη του σώματος μιας δεμένης καλλονής, ο Rotty προτιμά να ντύνει τις κοπέλες του με φουσκωτά νάιλον ρούχα. Τώρα αυτό είναι σίγουρα κάτι που δεν το βλέπεις κάθε μέρα! Μπουφάν με ίσια μπουφάν, φορέματα που δεν μπορούν να αποδράσουν και κοστούμια χιονιού που φουσκώνουν ανάμεσα στις ζώνες, άνετα μανίκια μουμιοποίησης, φουσκωμένες κουκούλες .





Λέει, " Αυτό που με ελκύει για ένα φουσκωτό και γυαλιστερό παλτό είναι η προστασία, η άνεση και η απαλότητα, που το καθιστούν το ιδανικό  ρούχο για περιορισμό.Η αντίθεση μεταξύ του αδύνατου κοριτσιού και του πρηξίματος του κοστουμιού "
Share this article :

0 Μας δωσαν το χρονο τους :

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ.ΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΚΙΝΕΖΙΚΑ-ΑΓΓΛΕΖΙΚΑ-ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ-ΑΝΩΝΥΜΑ-ΜΕ Τ'ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΣΟΥ....

Ψάχνουμε κάποιον που οι δαίμονες του να παίζουν καλά με τους δικούς μας

Search : Artist Name, Styles, Year, Your lost love,Anything you're looking for

Τα Top του Μηνού

16 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

 
Support : Κανένας | Σχεδιαστής Θέματος | Johny Template
ΠΙΝΑΚΕΣ,ΣΚΙΤΣΟΓΡΑΦΟΙ,ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΧΑΡΑΚΤΕΣ,DIGITAL,DRAWING,EROTIC HUMOR,ILLUSTRATION,PORN ART,PARODY, SCULPTURES VINTAGE
Από πότε? Από τις 3|Ιουνίου|2009. Η Ερωτική Τέχνη και το Γυμνό Σώμα - Ανακαλύψτε πώς ο ερωτισμός εκφράζεται μέσα από την τέχνη, από την αρχαιότητα μέχρι τη σύγχρονη εποχή.
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19