Home » , » Ερωτικές γελοιογραφίες

Ερωτικές γελοιογραφίες

Written By Nio on 24.8.22 | 8:00 μ.μ.

 

Οι ερωτικές γελοιογραφίες είναι σκίτσα ή εικονογραφήσεις που συνδυάζουν στοιχεία ερωτισμού και χιούμορ. Σκοπός τους είναι συχνά να προκαλέσουν γέλιο ή σκέψη, είτε μέσω της υπερβολής και της σάτιρας, είτε μέσω της παιγνιώδους προσέγγισης θεμάτων που σχετίζονται με το σεξ και τις ανθρώπινες σχέσεις.

 Χρησιμοποιούν διπλές σημασίες ή λογοπαίγνια για να κάνουν αστεία με σεξουαλικό περιεχόμενο.

Πολλές φορές, οι ερωτικές γελοιογραφίες χρησιμοποιούνται για να σχολιάσουν κοινωνικά θέματα, όπως οι σχέσεις των φύλων, τα ταμπού ή οι αντιλήψεις για το σεξ.


Μερικές ερωτικές γελοιογραφίες είναι περισσότερο αισθησιακές παρά ρητά ερωτικές, παρουσιάζοντας ερωτικά στοιχεία με τρόπο που να διατηρεί ένα ανάλαφρο και χιουμοριστικό ύφος.



Συνδυάζουν την τέχνη του σκίτσου με την τέχνη του χιούμορ, προσφέροντας έναν μοναδικό τρόπο να εξερευνήσει κανείς τα ανθρώπινα συναισθήματα και τις σχέσεις με έναν πιο ελαφρύ και παιχνιδιάρικο τρόπο.




Share this article :

0 Μας δωσαν το χρονο τους :

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ.ΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΚΙΝΕΖΙΚΑ-ΑΓΓΛΕΖΙΚΑ-ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ-ΑΝΩΝΥΜΑ-ΜΕ Τ'ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΣΟΥ....

Ψάχνουμε κάποιον που οι δαίμονες του να παίζουν καλά με τους δικούς μας

Search : Artist Name, Styles, Year, Your lost love,Anything you're looking for

Τα Top του Μηνού

16 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

 
Support : Κανένας | Σχεδιαστής Θέματος | Johny Template
ΠΙΝΑΚΕΣ,ΣΚΙΤΣΟΓΡΑΦΟΙ,ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΧΑΡΑΚΤΕΣ,DIGITAL,DRAWING,EROTIC HUMOR,ILLUSTRATION,PORN ART,PARODY, SCULPTURES VINTAGE
Από πότε? Από τις 3|Ιουνίου|2009. Η Ερωτική Τέχνη και το Γυμνό Σώμα - Ανακαλύψτε πώς ο ερωτισμός εκφράζεται μέσα από την τέχνη, από την αρχαιότητα μέχρι τη σύγχρονη εποχή.
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19