Home » , » Τα 6 καλύτερα ερωτικά μυθιστορήματα της τελευταίας δεκαετίας

Τα 6 καλύτερα ερωτικά μυθιστορήματα της τελευταίας δεκαετίας

Written By zone on 30.8.24 | 5:00 μ.μ.

Αυτό το είδος λογοτεχνίας έχει συζητηθεί και επικριθεί ευρέως από πολλούς. Ωστόσο, αυτό δεν εμποδίζει την προθυμία των ανθρώπων να διαβάσουν και να εξερευνήσουν τη σεξουαλικότητά τους μέσα από υποβλητικά βιβλία.


«Μεγάλωσα πολύ μόνος μου και από όσο θυμάμαι φοβόμουν για οτιδήποτε σεξουαλικό. Ήμουν σχεδόν δεκαέξι όταν συνάντησα τη Σιμόν, ένα κορίτσι της ηλικίας μου, στην παραλία. Το αίμα ήρθε στο κεφάλι μου και στάθηκα μπροστά της για λίγο, ακίνητος και τρέμοντας, καθώς κοίταζε το άκαμπτο σφυρί μου να φουσκώνει στο παντελόνι μου."




Αυτό το απόσπασμα ανήκει στο Story of the Eye του Georges Bataille, που δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά το 1928 με το ψευδώνυμο Lord Auch. Σε μια συντηρητική εποχή, το βιβλίο καταχωρήθηκε ως «απλή πορνογραφία» και μόνο 134 αντίτυπα διανεμήθηκαν δίπλα στις 8 λιθογραφίες του André Masson και αργότερα από τον Hans Bellmer, το Histoire de l'Oeil έγινε έκτοτε ένα κεντρικό κείμενο για την ιστορία της τέχνης, τη λογοτεχνία και την πολιτιστική κριτική, εμπνέοντας μελετητές όπως ο Michel Foucault, η Susan Sontag. και ο Roland Barthes. . 

Η υπόθεση της ιστορίας περιστρέφεται γύρω από δύο έφηβους που μέσα από ακραίες σεξουαλικές πρακτικές «ψάχνουν τα όρια της λογικής» για να καθορίσουν την αρχή της τρέλας. Αν και υπάρχουν πολλοί σπουδαίοι συγγραφείς με ερωτικά κομμάτια στη βιβλιογραφία τους, όπως ο Μαρκήσιος ντε Σαντ ή ο Ερρίκος Μίλερ, για πολλούς ο Μπατάιγ είναι ο κατεξοχήν ερωτικός μυθιστοριογράφος.



Ογδόντα οκτώ χρόνια μετά την έκδοση του μυθιστορήματος του Μπατάιγ, το ερωτικό είδος έχει εισβάλει στα βιβλιοπωλεία με τη μορφή των μπεστ σέλερ. Με την επιτυχία μυθιστορημάτων όπως το Fifty Shades of Grey ή το The Blackstone Affair, η κοινωνία έχει γίνει πιο ανοιχτόμυαλη, επομένως έχει γίνει συνηθισμένο να αγοράζεις, να διαβάζεις και να προτείνεις βιβλία με αισθησιακές περιγραφές άγριων σεξουαλικών συναναστροφών. 


The Other Side of Sex (2006)

Valérie Tasso

Αν και δεν είναι ακριβώς ένα ερωτικό μυθιστόρημα, αυτό το βιβλίο είναι οι σκέψεις του Γάλλου συγγραφέα σχετικά με σεξουαλικές πρακτικές όπως το BDSM, το fellatio, ακόμη και τις αισθητικές επεμβάσεις στα γεννητικά όργανα. Η συγγραφέας του διάσημου Ημερολογίου μιας Νυμφομανίας, ενός από τα καλύτερα ερωτικά μυθιστορήματα των τελευταίων χρόνων, ασχολείται με τα γούστα και τις σεξουαλικές προσηλώσεις των μειονοτήτων της κοινωνίας για να αψηφήσει όλα τα ταμπού, να ενημερώσει και να κατανοήσει το σεξ ως ένα παιχνίδι που δεν γνωρίζει όρια.





The Limit of Pleasure (2012)

Eve Berlin

Η Dylan Ivory είναι μια συγγραφέας ερωτικής λογοτεχνίας που ελέγχει κάθε πτυχή της ζωής της και ζει μέσα από τα ευχάριστα λόγια που μπορεί να γράψει. Ωστόσο, μια μέρα ενώ κάνει κάποια έρευνα για να γράψει ένα νέο μυθιστόρημα, γνωρίζει τον Άλεκ Γουόκερ, συγγραφέα ψυχολογικών θρίλερ, που του αρέσει η αδρεναλίνη και τα extreme sports. Είναι ακριβώς ο Άλεκ που θα δώσει στον Ντύλαν την ευκαιρία να μπει σε ένα κλαμπ BDSM και να την προσκαλέσει να γευτεί αυτές τις απολαύσεις για τον εαυτό της.  





Beautiful Bastard (2013)

Christina Lauren

Αυτό το μυθιστόρημα –με πολλαπλές συνέχειες και εναλλακτικές ιστορίες– γεννήθηκε ως φαντασία θαυμαστών του Twilight που αρχικά ονομάστηκε The Office, αλλά αργότερα, τα δικαιώματα αποκτήθηκαν από το editorial Simon & Schuster, το οποίο άλλαξε το όνομα. Όπως πολλά ερωτικά μυθιστορήματα που αφηγούνται τις πιο δημοφιλείς σεξουαλικές φαντασιώσεις, η πλοκή αυτού του βιβλίου διαδραματίζεται στο γραφείο όπου η Chloe εργάζεται ως ασκούμενη ενώ σπουδάζει για μεταπτυχιακό. Δουλεύει για τον Μπένετ Ράιαν, ένα αφεντικό που δεν αντέχει καθόλου. Ωστόσο, η ψυχρότητα και η απόσταση μεταξύ τους θα σπάσει όταν και οι δύο πρέπει να παραμείνουν στο γραφείο για να ετοιμάσουν μια ομιλία. Όπως λέγεται, το ένα πράγμα οδηγεί στο άλλο, και έτσι ξεκινά μια σεξουαλική σχέση.



Καλύτερο Ερωτικό Ρομαντικό (2013)

Kristina Wright

Ο Ράιτ είναι ακαδημαϊκός του Πανεπιστημίου της Βιρτζίνια που έχει δημοσιεύσει μια μεγάλη ποικιλία ερωτικών βιβλίων και διηγημάτων. Στο συγκεκριμένο βιβλίο συγκεντρώνει 17 αφηγήσεις από διαφορετικούς συγγραφείς του είδους. Με ονόματα όπως η Sylvia Day, η Donna George Storey, η Saskia Walker και η Nikki Magennis, αυτές οι λεπτομερείς αφηγήσεις δείχνουν τη σεξουαλική ζωή αυτών των συγγραφέων απαλλαγμένη από ταμπού.





Lost Girls Vol-1-3 (2006)

Alan Moore και Melinda Gebbie


Αυτό το graphic novel είναι μια ερωτική προσαρμογή της ζωής τριών αξιαγάπητων παιδικών χαρακτήρων: της Αλίκης (Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων), της Ντόροθι (Ο υπέροχος μάγος του Οζ) και της Γουέντι Ντάρλινγκ (Πίτερ Παν). Αυτοί οι χαρακτήρες, που έχουν μεγαλώσει και βρίσκονται τώρα στο απόγειο της σεξουαλικής τους ωριμότητας, εμπλέκονται σε μια σειρά από περιπέτειες που έρχονται σε αντίθεση με τα όρια μιας υπερσυντηρητικής κοινωνίας. Αυτό το μυθιστόρημα είναι το αποτέλεσμα δεκαέξι ετών δουλειάς μεταξύ του συγγραφέα και του εικονογράφου.



House of Holes (2011)

Nicholson Baker

Το μυθιστόρημα περιγράφει όλα όσα συμβαίνουν στο House of Holes, «ένα θέρετρο αναψυχής, όπου δεν ισχύουν οι κανονικοί κανόνες». Είναι ένα μέρος όπου όποιος θέλει να εξερευνήσει τις φαντασιώσεις του και να ξεπεράσει τον φόβο να δοκιμάσει νέα πράγματα, μπορεί να πάει να κάνει σεξ με δέντρα ή να επισκεφτεί τη διάσημη αίθουσα γκρίνιας. Αυτό το μυστηριώδες σπίτι ανήκει σε μια γυναίκα της οποίας το μητρικό γάλα έχει αναπλαστικές ιδιότητες που εκπλήσσουν τους επισκέπτες του

Share this article :

0 Μας δωσαν το χρονο τους :

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ.ΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΚΙΝΕΖΙΚΑ-ΑΓΓΛΕΖΙΚΑ-ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ-ΑΝΩΝΥΜΑ-ΜΕ Τ'ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΣΟΥ....

Ψάχνουμε κάποιον που οι δαίμονες του να παίζουν καλά με τους δικούς μας

Search : Artist Name, Styles, Year, Your lost love,Anything you're looking for

Τα Top του Μηνού

16 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

 
Support : Κανένας | Σχεδιαστής Θέματος | Johny Template
ΠΙΝΑΚΕΣ,ΣΚΙΤΣΟΓΡΑΦΟΙ,ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΧΑΡΑΚΤΕΣ,DIGITAL,DRAWING,EROTIC HUMOR,ILLUSTRATION,PORN ART,PARODY, SCULPTURES VINTAGE
Από πότε? Από τις 3|Ιουνίου|2009. Η Ερωτική Τέχνη και το Γυμνό Σώμα - Ανακαλύψτε πώς ο ερωτισμός εκφράζεται μέσα από την τέχνη, από την αρχαιότητα μέχρι τη σύγχρονη εποχή.
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19