Home » , » Nude Photos by Christian Coigny

Nude Photos by Christian Coigny

Written By paulin on 30.8.24 | 2:00 μ.μ.

Ο Christian Coigny γεννήθηκε το 1946 στην Ελβετία όπου και μεγάλωσε. Ο Christian Coigny άρχισε την καριέρα του στη φωτογραφία στη γενέτειρά του στη Λοζάννη. 


Στην ηλικία των είκοσι ετών εισήλθε στην Σχολή Φωτογραφίας Vevey, αλλά εγκατέλειψε τις σπουδές του μετά από λίγους μόνο μήνες. Ήταν ανυπόμονος καθώς ήθελε να διευρύνει τον ορίζοντα του και να εξερευνήσει τη σφαίρα τής φωτογραφίας.

Ταξίδεψε στις ΗΠΑ και έζησε στο Σαν Φρανσίσκο για πέντε χρόνια από το 1969 έως το 1974. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Σαν Φρανσίσκο, ο Coigny έμαθε πολλά από Αμερικανούς ζωγράφους και ανέπτυξε το δικό του προσωπικό στυλ. Ανακάλυψε τα θαύματα τής διαφήμισης στην ακμάζουσα αμερικανική Δύση.

Σύντομα, μετά την επιστροφή του στην Ελβετία, κλήθηκε να συμμετάσχει σε διαφημιστικές εκστρατείες από μερικές εξέχουσες εταιρείες. Έχει αναγνωριστεί με κριτικό πνεύμα για το έργο του Πορτρέτα Καλλιτεχνών που δημοσιεύθηκε το 1985. Το πορτρέτο του Γάλλου δραματουργού Jean Anouilh προσέλκυσε την προσοχή του Οργανισμού Aebi στη Ζυρίχη και η εταιρεία τον προσκάλεσε να συμμετάσχει στην εκστρατεία Vitra Celebrities. Ο Coigny εργάστηκε στην εκστρατεία αυτή για οκτώ χρόνια, έχοντας πραγματοποιήσει φωτογραφικές περιόδους με 130 προσωπικότητες, όπως οι William Burroughs, David Hockney , Carol Diehl και Lou Reed.

Το 1990, δημιούργησε μια άλλη συλλογή αριστουργημάτων, Photographies, Editions Favre , η οποία περιείχε 130 σελίδες. Ο Coigny έχει δημιουργήσει με επιτυχία μια καριέρα στη φωτογραφία, που ειδικεύεται κυρίως στην παραδοσιακή ασπρόμαυρη τέχνη. Εργάζεται επίσης σε κινηματογραφικές και διαφημιστικές δουλειές και έχει συνεργαστεί με διάφορα είδη κοσμημάτων και μόδας. Άλλο του έργο του, είναι το 96-σέλιδο Sittings, το οποίο κυκλοφόρησε το 2000. Αφιερώνει τώρα το χρόνο του για προσωπική εργασία και περιστασιακές εκθέσεις σε διάφορα μουσεία και γκαλερί σε όλη την Ευρώπη.


Amber Valletta by christian coigny

Christian Coigny


































































Share this article :

0 Μας δωσαν το χρονο τους :

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ.ΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΚΙΝΕΖΙΚΑ-ΑΓΓΛΕΖΙΚΑ-ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ-ΑΝΩΝΥΜΑ-ΜΕ Τ'ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΣΟΥ....

Ψάχνουμε κάποιον που οι δαίμονες του να παίζουν καλά με τους δικούς μας

Search : Artist Name, Styles, Year, Your lost love,Anything you're looking for

Τα Top του Μηνού

16 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

 
Support : Κανένας | Σχεδιαστής Θέματος | Johny Template
ΠΙΝΑΚΕΣ,ΣΚΙΤΣΟΓΡΑΦΟΙ,ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΧΑΡΑΚΤΕΣ,DIGITAL,DRAWING,EROTIC HUMOR,ILLUSTRATION,PORN ART,PARODY, SCULPTURES VINTAGE
Από πότε? Από τις 3|Ιουνίου|2009. Η Ερωτική Τέχνη και το Γυμνό Σώμα - Ανακαλύψτε πώς ο ερωτισμός εκφράζεται μέσα από την τέχνη, από την αρχαιότητα μέχρι τη σύγχρονη εποχή.
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19