Erich Von Gotha

Written By zone on 28.7.23 | 11:00 π.μ.

 Ο Erich Von Gotha, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Robin Ray, είναι ένας Βρετανός καλλιτέχνης γνωστός για τη δουλειά του σε ερωτικά κόμικς και εικονογραφήσεις.

Κέρδισε εξέχουσα θέση στις δεκαετίες του 1980 και του 1990 για το ιδιαίτερο στυλ του και την τολμηρή του προσέγγιση στην ερωτική τέχνη. Μερικά από τα πιο διάσημα έργα του περιλαμβάνουν τις κωμικές σειρές "The Troubles of Janice" ("Les Malheurs de Janice") και "Twenty", που χαρακτηρίζονται και οι δύο από το ρητό περιεχόμενο και τη λεπτομερή εικονογράφηση.
Το έργο του Erich Von Gotha διερευνά συχνά θέματα BDSM και φαντασίας, καθιστώντας τον μια αξιοσημείωτη φιγούρα στον κόσμο των κόμικς για ενήλικες. 
Η τέχνη του είναι γνωστή για τη λεπτομερή και ρεαλιστική απεικόνιση της ανθρώπινης μορφής, μαζί με ένα αφηγηματικό ύφος που συνδυάζει τον ερωτισμό με ένα άγγιγμα του μακάβρου.























Share this article :

0 Μας δωσαν το χρονο τους :

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ.ΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΚΙΝΕΖΙΚΑ-ΑΓΓΛΕΖΙΚΑ-ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ-ΑΝΩΝΥΜΑ-ΜΕ Τ'ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΣΟΥ....

Ψάχνουμε κάποιον που οι δαίμονες του να παίζουν καλά με τους δικούς μας

Search : Artist Name, Styles, Year, Your lost love,Anything you're looking for

Τα Top του Μηνού

16 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

 
Support : Κανένας | Σχεδιαστής Θέματος | Johny Template
ΠΙΝΑΚΕΣ,ΣΚΙΤΣΟΓΡΑΦΟΙ,ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΧΑΡΑΚΤΕΣ,DIGITAL,DRAWING,EROTIC HUMOR,ILLUSTRATION,PORN ART,PARODY, SCULPTURES VINTAGE
Από πότε? Από τις 3|Ιουνίου|2009. Η Ερωτική Τέχνη και το Γυμνό Σώμα - Ανακαλύψτε πώς ο ερωτισμός εκφράζεται μέσα από την τέχνη, από την αρχαιότητα μέχρι τη σύγχρονη εποχή.
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19