Home » , » Yannis Balyrakis-Γιάννης Bαλυράκης

Yannis Balyrakis-Γιάννης Bαλυράκης

Written By Dou²lis on 28.9.24 | 8:00 μ.μ.

Οι πίνακές του συχνά εξερευνούν θέματα όπως η κίνηση, ο χρόνος και η ανθρώπινη ψυχολογία, με μια βαθιά εστίαση στην ενέργεια και τη ροή. 


Ο Γιάννης Βαλυράκης είναι ένας Έλληνας ζωγράφος, γνωστός για την αφηρημένη τέχνη του, η οποία συχνά χαρακτηρίζεται από έντονες γραμμές και έντονα χρώματα. Έχει αναπτύξει ένα μοναδικό στυλ που συνδυάζει στοιχεία του εξπρεσιονισμού και του αφηρημένου εξπρεσιονισμού.

Ο Γιάννης Βαλυράκης γεννήθηκε το 1985 και μεγάλωσε στην Αθήνα, όπου ολοκλήρωσε τις βασικές του σπουδές, συνεχίζοντας με την Αρχιτεκτονική Ανακαίνιση στην πόλη της Πάτρας. 

Συνέχισε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στις Τέχνες (Υποτροφία) στο Loughborough University School of Arts, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στη 2D και 3D Visualization (Distinction) και συνέχισε τις σπουδές του στις εικαστικές τέχνες στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας.
Έχει εργαστεί ως ανεξάρτητος καλλιτέχνης στο στούντιό του στο Ηνωμένο Βασίλειο, έχει παρουσιάσει τη δουλειά του σε γκαλερί σε όλο το Λονδίνο UK, Athens GR, Shanghai CHN, και έχει συνεργαστεί με το Arbitrage Magazine στον Καναδά, το Βρετανικό Συμβούλιο, τη Disney+ και το International Olympic Truce org. 

Οι πίνακές του συχνά εξερευνούν θέματα όπως η κίνηση, ο χρόνος και η ανθρώπινη ψυχολογία, με μια βαθιά εστίαση στην ενέργεια και τη ροή. Η δουλειά του έχει εκτεθεί σε διάφορες γκαλερί και εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, κερδίζοντας αναγνώριση για την πρωτοτυπία και την αισθητική της.
 john valyrakis 


Share this article :

0 Μας δωσαν το χρονο τους :

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ.ΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΚΙΝΕΖΙΚΑ-ΑΓΓΛΕΖΙΚΑ-ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ-ΑΝΩΝΥΜΑ-ΜΕ Τ'ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΣΟΥ....

Ψάχνουμε κάποιον που οι δαίμονες του να παίζουν καλά με τους δικούς μας

Search : Artist Name, Styles, Year, Your lost love,Anything you're looking for

Τα Top του Μηνού

16 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

 
Support : Κανένας | Σχεδιαστής Θέματος | Johny Template
ΠΙΝΑΚΕΣ,ΣΚΙΤΣΟΓΡΑΦΟΙ,ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΧΑΡΑΚΤΕΣ,DIGITAL,DRAWING,EROTIC HUMOR,ILLUSTRATION,PORN ART,PARODY, SCULPTURES VINTAGE
Από πότε? Από τις 3|Ιουνίου|2009. Η Ερωτική Τέχνη και το Γυμνό Σώμα - Ανακαλύψτε πώς ο ερωτισμός εκφράζεται μέσα από την τέχνη, από την αρχαιότητα μέχρι τη σύγχρονη εποχή.
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19