Home » , » Vitaliy Yermolaev ένας μπαρόκ καλλιτέχνης

Vitaliy Yermolaev ένας μπαρόκ καλλιτέχνης

Written By mpen on 8.9.24 | 9:30 μ.μ.

Η τέχνη του μπαρόκ απο τον Vitaliy Yermolaev


Ο Monsieur L'Artiste και γνώστης του Τάγματος των Κουρτουαζικών Μανιεριστών, ο Vitaliy Yermolaev είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους εκπροσώπους της «Gallant τέχνης» του τέλους του 20ου αιώνα - των αρχών του XXI αιώνα.

Η τέχνη του Vitaliy Yermolaev είναι μια σημαντική ανακάλυψη στον τρόπο ζωής, τα ήθη και τα ήθη εκείνων που έζησαν πριν από τρεις αιώνες. 


Από το 1990 ο Καλλιτέχνης δημιουργεί πίνακες που απευθύνονται αποκλειστικά στον XVIII αιώνα. Η τέχνη του είναι γεμάτη με αναμνήσεις των εποχών του Πέτρου και του Παύλου, της Ελισάβετ και της Κάθριν - με τον ηδονισμό και τη φάρσα αυτών των καιρών, και έναν παράξενο συνδυασμό μπαρόκ και ροκοκό στοιχείων.

Οι πίνακές του Vitaliy Yermolaev χαρακτηρίζονται από θεατρικότητα, αγάπη για την παράσταση, φωτεινή χρωματική σύνθεση.


Ο Vitaliy Yermolaev δημιουργεί τον δικό του κόσμο, βασιζόμενος στις παραδόσεις του «Mir Iskusstva» – αλλά τον οδηγεί ο ηδονισμός και η ειρωνεία παρά ο συμβολισμός και η νοσταλγία.



Λαχτάρα για καρναβάλι, κομψά «far niente» και καλλιτεχνία της ζωής, ταλέντο στην «ενορχήστρωση» του γλεντιού – όλα αυτά έφεραν κοντά τον Καλλιτέχνη και τους ποιητές του Τάγματος των Κουρτουάζ Μανιεριστών.










Ο Vitaliy Yermolaev συνθέτει με γενναιότητα ιστορικές εποχές, εντυπωσιάζοντας το κοινό με εκπληκτικές ανακαλύψεις που μόνο «ο μεγάλος συνδυαστής» είναι ικανός. Δεν μπορεί παρά να εκπλαγεί κανείς από το χαρακτηριστικό χιούμορ του Καλλιτέχνη που επιτρέπει να αναμειγνύεται μια παράθεση και ένας αυτοσχεδιασμός σε ανακρεονικό γλέντι και βακχαναλία.




yermolayev 

Share this article :

0 Μας δωσαν το χρονο τους :

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ.ΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΚΙΝΕΖΙΚΑ-ΑΓΓΛΕΖΙΚΑ-ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ-ΑΝΩΝΥΜΑ-ΜΕ Τ'ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΣΟΥ....

Ψάχνουμε κάποιον που οι δαίμονες του να παίζουν καλά με τους δικούς μας

Search : Artist Name, Styles, Year, Your lost love,Anything you're looking for

Τα Top του Μηνού

16 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

 
Support : Κανένας | Σχεδιαστής Θέματος | Johny Template
ΠΙΝΑΚΕΣ,ΣΚΙΤΣΟΓΡΑΦΟΙ,ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΧΑΡΑΚΤΕΣ,DIGITAL,DRAWING,EROTIC HUMOR,ILLUSTRATION,PORN ART,PARODY, SCULPTURES VINTAGE
Από πότε? Από τις 3|Ιουνίου|2009. Η Ερωτική Τέχνη και το Γυμνό Σώμα - Ανακαλύψτε πώς ο ερωτισμός εκφράζεται μέσα από την τέχνη, από την αρχαιότητα μέχρι τη σύγχρονη εποχή.
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19