Home » , » The erotic art of Pachu M Torres

The erotic art of Pachu M Torres

Written By Dou²lis on 25.9.24 | 8:30 μ.μ.

Η ερωτική τέχνη του Pachu M Torres

Ο Ισπανός καλλιτέχνης Pachu M. Torres δημιουργεί ψυχεδελικές, πνευματικά ερωτικές εικονογραφήσεις, τόσο σε χαρτί όσο και ψηφιακά. Ο Τόρες γεννήθηκε στην Αστούριας (Ισπανία) το 1985. Άρχισε να σχεδιάζει σε ηλικία 4 ετών αφού είδε την ταινία Batman (1989) και είπε στους γονείς του ότι ήθελε να γίνει σκιτσογράφος.
Ο Pachu M. Torres είναι ένας εικονογράφος  εθισμένος στον μαύρο καφέ. Εξειδικευμένος στην ερωτική εικονογράφηση, είναι συλλέκτης λογοκριμένων λογαριασμών στο INSTAGRAM (επί του παρόντος 12 απενεργοποιημένοι λογαριασμοί από το 2012) αλλά έχει πάντα την υποστήριξη των ακολούθων του στα social media: περισσότερους από 650.000 ακόλουθους στο Instagram, 175.000+ στο Facebook και πάνω από 60.000 στο X.

Μετά το γυμνάσιο και το πανεπιστήμιο, ο Torres προσπάθησε να ακολουθήσει μια καριέρα ως εικονογράφος και εργάστηκε για πολλά ισπανικά περιοδικά και εφημερίδες, μεταξύ άλλων. Αλλά η καριέρα του πήρε πραγματικά ώθηση όταν άρχισε να δημοσιεύει τη δουλειά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το 2012. Στο Instagram και στο Twitter , οι τολμηρές εικονογραφήσεις του έγιναν αντιληπτές από τον Cooper Hefner (chief creative officer του Playboy, γιος του Hugh Hefner) ο οποίος τον πλησίασε με αίτημα να συνεργαστούν. Έτσι έγινε και εργάζεται στο Playboy από το 2017.

Η τέχνη του είναι χειροποίητη με πινέλα με μολύβι και μελάνι. Τα χρώματα εφαρμόζονται ψηφιακά.



Ήταν τακτικός εικονογράφος για την ισπανική εφημερίδα  ABC  από το 2009 έως το 2013 και έχει κάνει πολλά έργα για το περιοδικό PLAYBOY (ΗΠΑ), LELO ,  Critics' Choice Awards ,  Showtime ,  Κυβέρνηση της Γαλικίας ,  Πανεπιστήμιο του Santiago de Compostela (USC)  και η  Ομοσπονδία Βιβλιοπωλών της Γαλικίας . Έχει επίσης συνεισφέρει σε πολλές εκδόσεις (έντυπες και ψηφιακές) ως ανεξάρτητος εικονογράφος. Αυτήν την περίοδο ετοιμάζει αρκετές εκθέσεις στην Ισπανία καθώς και στη διαδικασία δημιουργίας του πρώτου του κόμικ.






 pachu torres 
Share this article :

0 Μας δωσαν το χρονο τους :

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ.ΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΚΙΝΕΖΙΚΑ-ΑΓΓΛΕΖΙΚΑ-ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ-ΑΝΩΝΥΜΑ-ΜΕ Τ'ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΣΟΥ....

Ψάχνουμε κάποιον που οι δαίμονες του να παίζουν καλά με τους δικούς μας

Search : Artist Name, Styles, Year, Your lost love,Anything you're looking for

Τα Top του Μηνού

16 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

 
Support : Κανένας | Σχεδιαστής Θέματος | Johny Template
ΠΙΝΑΚΕΣ,ΣΚΙΤΣΟΓΡΑΦΟΙ,ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΧΑΡΑΚΤΕΣ,DIGITAL,DRAWING,EROTIC HUMOR,ILLUSTRATION,PORN ART,PARODY, SCULPTURES VINTAGE
Από πότε? Από τις 3|Ιουνίου|2009. Η Ερωτική Τέχνη και το Γυμνό Σώμα - Ανακαλύψτε πώς ο ερωτισμός εκφράζεται μέσα από την τέχνη, από την αρχαιότητα μέχρι τη σύγχρονη εποχή.
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19