Home » » Redheads - Κοκκινόμαλλες μοναδικές και εξωτικές

Redheads - Κοκκινόμαλλες μοναδικές και εξωτικές

Written By paulin on 10.9.11 | 3:30 μ.μ.

Οι κοκκινόμαλλες συχνά θεωρούνται μοναδικές και εξωτικές



 Η φυσική κόκκινη απόχρωση των μαλλιών είναι ένα από τα πιο σπάνια χρώματα.

Οφείλεται σε μια γενετική παραλλαγή του γονιδίου MC1R. Αυτή η γενετική παραλλαγή είναι πιο συχνή σε ορισμένους πληθυσμούς, ιδιαίτερα στους Κέλτες.

Μόλις το 1-2% του παγκόσμιου πληθυσμού έχει φυσικά κόκκινα μαλλιά, κάτι που τις καθιστά εντυπωσιακές και ξεχωριστές. Το χαρακτηριστικό τους συχνά συνδέεται με ανοιχτόχρωμο δέρμα και φακίδες, δημιουργώντας μια εικόνα εξωτική και έντονη.


Οι κοκκινόμαλλες κοπέλες έχουν συχνά ανοιχτόχρωμο δέρμα και φακίδες, λόγω της ίδιας γενετικής παραλλαγής που επηρεάζει την παραγωγή μελανίνης. Η μελανίνη είναι η χρωστική ουσία που δίνει χρώμα στο δέρμα, τα μαλλιά και τα μάτια μας. Στις κοκκινόμαλλες, η μελανίνη είναι λιγότερο πυκνή, γι' αυτό και έχουν πιο ανοιχτόχρωμο δέρμα και μερικές φορές φακίδες.

Πολλοί θεωρούν πως οι κοκκινόμαλλες εκπέμπουν έναν αέρα μυστηρίου και δύναμης. Σε πολιτισμικό επίπεδο, έχουν υπάρξει πηγή έμπνευσης για καλλιτεχνικές και λογοτεχνικές δημιουργίες, όπως για παράδειγμα στην Ιρλανδική μυθολογία, όπου συχνά απεικονίζονται ως πανέμορφες και δυναμικές φιγούρες.

Υπάρχει κάτι το εξαιρετικό στην εμφάνισή τους, που συνδυάζει την ασυνήθιστη ομορφιά με έναν σπάνιο, γοητευτικό μαγνητισμό.







Επιπλέον, οι κοκκινόμαλλες θεωρούνται συχνά μοναδικές και εξωτικές λόγω της σπανιότητάς τους και της εντυπωσιακής εμφάνισής τους. Στην κουλτούρα και την ποπ κουλτούρα, οι κοκκινόμαλλες έχουν εμπνεύσει πολλούς μύθους, ιστορίες και χαρακτήρες σε βιβλία, ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.


Share this article :

0 Μας δωσαν το χρονο τους :

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ.ΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΚΙΝΕΖΙΚΑ-ΑΓΓΛΕΖΙΚΑ-ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ-ΑΝΩΝΥΜΑ-ΜΕ Τ'ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΣΟΥ....

Ψάχνουμε κάποιον που οι δαίμονες του να παίζουν καλά με τους δικούς μας

Search : Artist Name, Styles, Year, Your lost love,Anything you're looking for

Τα Top του Μηνού

16 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

 
Support : Κανένας | Σχεδιαστής Θέματος | Johny Template
ΠΙΝΑΚΕΣ,ΣΚΙΤΣΟΓΡΑΦΟΙ,ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΧΑΡΑΚΤΕΣ,DIGITAL,DRAWING,EROTIC HUMOR,ILLUSTRATION,PORN ART,PARODY, SCULPTURES VINTAGE
Από πότε? Από τις 3|Ιουνίου|2009. Η Ερωτική Τέχνη και το Γυμνό Σώμα - Ανακαλύψτε πώς ο ερωτισμός εκφράζεται μέσα από την τέχνη, από την αρχαιότητα μέχρι τη σύγχρονη εποχή.
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19