Home » , » Jose Antonio Garrucho Roncero Painting - Spanish Artist

Jose Antonio Garrucho Roncero Painting - Spanish Artist

Written By mpen on 4.9.11 | 8:00 π.μ.

 Ο Janto Garrucho (Jose Antonio Garrucho Roncero) είναι αυτοδίδακτος Ισπανός ζωγράφος, γεννημένος το 1964, μελετητής κλασικών ρεαλιστών και σύγχρονων υπερρεαλιστών.

Το έργο του Garrucho αποτελείται από διάφορα θέματα: νεκρή φύση, τοπία και φιγούρες. 


Είναι στο τελευταίο, όπου κατανοώντας τη ζωγραφική ως μέσο έκφρασης, θέλησε να αντικατοπτρίσει τον τρόπο που βλέπει τη ζωή μέσα από τις συνθέσεις που κάνει.

Ο ρεαλιστικός πίνακας του Janto Garrucho μας μεταφέρει διακριτικά σε έναν κόσμο γεμάτο αισθήσεις που κυμαίνονται από ένα ερωτικό, αισθησιακό αλλά με σεβασμό γυναικείο γυμνό, όπου η γυναίκα και το τοπίο συγχωνεύονται, αναμειγνύοντας τη φυσική τους ομορφιά ή είναι η κύρια φιγούρα σε έργα μεγάλου συμβολισμού.

Σε μια άλλη κορυφή αυτής της παραστατικής τέχνης θα βρούμε τη νεκρή φύση του, όπου το καλλιτεχνικό χτύπημα του πινέλου του αποκαλύπτει έναν πολύπλευρο καλλιτέχνη ή τη νέα του αστική όψη όπου μετατρέπει τις καθημερινές σκηνές σε εξαιρετικά έργα πλήρους υπερρεαλισμού .
Καλλιτέχνης Jose Antonio Garrucho – Janto Garrucho 1964 στη Manresa, Βαρκελώνη, Ισπανία

Στη διαδικασία δημιουργίας μου, υπάρχουν στιγμές που έχω μια πολύ καθαρή εικόνα για το τι θέλω να αναπαραστήσω, είναι εικόνες που μου έρχονται στο μυαλό, και αυτό αποτυπώνω στον καμβά. Σε άλλα, όμως, δουλεύω από ένα συναίσθημα και αρχίζω να τοποθετώ σχήματα και χρώματα και μετά παρατηρώ και έτσι βρίσκω την ιστορία που θέλω να εκφράσω.

Η καλλιτεχνική δημιουργία είναι μια μυστηριώδης δύναμη που μεγαλώνει χαοτικά πέρα ​​από τα όρια της λογικής, γι' αυτό τα έργα μου περιηγούνται σε στιγμές για ένα δευτερόλεπτο πραγματικότητας και μερικές φορές για τη φαντασία του εξωπραγματικού όπου οι χαρακτήρες ζωντανεύουν μέσα από το πινέλο μου». – Janto Garrucho













Share this article :

0 Μας δωσαν το χρονο τους :

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ.ΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΚΙΝΕΖΙΚΑ-ΑΓΓΛΕΖΙΚΑ-ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ-ΑΝΩΝΥΜΑ-ΜΕ Τ'ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΣΟΥ....

Ψάχνουμε κάποιον που οι δαίμονες του να παίζουν καλά με τους δικούς μας

Search : Artist Name, Styles, Year, Your lost love,Anything you're looking for

Τα Top του Μηνού

16 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

 
Support : Κανένας | Σχεδιαστής Θέματος | Johny Template
ΠΙΝΑΚΕΣ,ΣΚΙΤΣΟΓΡΑΦΟΙ,ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΧΑΡΑΚΤΕΣ,DIGITAL,DRAWING,EROTIC HUMOR,ILLUSTRATION,PORN ART,PARODY, SCULPTURES VINTAGE
Από πότε? Από τις 3|Ιουνίου|2009. Η Ερωτική Τέχνη και το Γυμνό Σώμα - Ανακαλύψτε πώς ο ερωτισμός εκφράζεται μέσα από την τέχνη, από την αρχαιότητα μέχρι τη σύγχρονη εποχή.
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19