Home » , » Ενήλικο χιούμορ από τον Alexander Shulpinov

Ενήλικο χιούμορ από τον Alexander Shulpinov

Written By mpen on 2.9.11 | 11:00 π.μ.

 Ανά πάσα στιγμή, οι σκιτσογράφοι απολάμβαναν ιδιαίτερη δημοτικότητα και εμπιστοσύνη του κοινού.

 Εξάλλου, αν με τη βοήθεια ενός σχεδίου μπορείτε να μεταφέρετε μια καυστική σάτιρα στη σύγχρονη πραγματικότητα, σκεφτείτε ότι οι αναγνώστες μετατρέπονται αμέσως σε θαυμαστές σας. 

Ο Alexander είναι Ρώσος σκιτσογράφος και καλλιτέχνης, γνωστός για τη δουλειά του στη γραφική αφήγηση και τη σατιρική εικονογράφηση της παλιάς σχολής. Ξεκίνησε το ταξίδι του στο επάγγελμα όταν δεν υπήρχαν ακόμα γραφικοί συντάκτες και η τεχνητή νοημοσύνη δεν είχε αστεία για εσάς. Γεννήθηκε το 1958 στην πόλη Καζάν.

Από την πρώιμη παιδική ηλικία ήταν σαφές ότι είχε ένα ιδιαίτερο ταλέντο στο σχέδιο. Αγαπούσε πολύ αυτή την επιχείρηση και αφιέρωσε ένα τεράστιο μέρος του ελεύθερου χρόνου του σε αυτήν.

Αλλά αντίθετα με τις προσδοκίες των δασκάλων του σχολείου, μετά την 11η τάξη δεν πήγε στο πανεπιστήμιο τέχνης, αλλά στο Ινστιτούτο Αεροπορίας του Καζάν που πήρε το όνομά του από τον A.N. Τουπολέβα. Ωστόσο, μετά την αποφοίτησή του, ο Alexander συνειδητοποίησε ότι δεν μπορούσε να φανταστεί τη ζωή του χωρίς δημιουργικότητα και άρχισε να εργάζεται ως εικονογράφος σε εφημερίδες.

Παρά το γεγονός ότι εργάστηκε σε πολλές έντυπες εκδόσεις, η ευρεία δημοτικότητα του ήρθε αφού τα κόμικς άρχισαν να εμφανίζονται σε πόρους του Διαδικτύου. Τώρα ένας μεγάλος κύκλος εραστών του χιούμορ γνωρίζει για τον Alexander.  

Ιστορικό και Καριέρα

  • Επάγγελμα : Σκιτσογράφος, εικονογράφος, γραφίστας.
  • Εθνικότητα : Ρωσική.
  • Καλλιτεχνικό Στιλ : Συχνά χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό παραδοσιακού σχεδίου και ψηφιακών τεχνικών. Το έργο του χαρακτηρίζει συνήθως τολμηρές γραμμές, έντονα χρώματα και εκφραστικούς χαρακτήρες.

  • Θέμα : Τα κινούμενα σχέδια του συχνά πραγματεύονται κοινωνικά και πολιτικά θέματα, χιούμορ και παρατηρήσεις της καθημερινής ζωής. Ο Shulpinov είναι γνωστός για το έντονο μάτι του στη σάτιρα και τα πολιτιστικά σχόλια.
  • Δημοσιεύσεις : Η δουλειά του έχει εμφανιστεί σε διάφορα περιοδικά, εφημερίδες και διαδικτυακές πλατφόρμες. Θα μπορούσε επίσης να συνεισφέρει σε κόμικς ή άλλες εκδόσεις γραφικών.

  • Editorial Cartoons : Ο Shulpinov αναγνωρίζεται για τις εκδοτικές του γελοιογραφίες που σχολιάζουν τρέχοντα γεγονότα, πολιτικά και κοινωνικά ζητήματα.
    Graphic Novels και Comics : Μπορεί να έχει δημιουργήσει ή συνεισφέρει σε graphic novels ή σειρές κόμικς.
    Εικονογραφήσεις : Οι εικονογραφήσεις του είναι γνωστές για το χιούμορ και την οξυδερκή τους άποψη για τη σύγχρονη ζωή.

    Η δουλειά του έχει επηρεάσει και έχει εμπνεύσει άλλους καλλιτέχνες και σκιτσογράφους στη ρωσική καλλιτεχνική σκηνή.
































    Share this article :

    0 Μας δωσαν το χρονο τους :

    Speak up your mind

    Tell us what you're thinking... !

    ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ.ΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΚΙΝΕΖΙΚΑ-ΑΓΓΛΕΖΙΚΑ-ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ-ΑΝΩΝΥΜΑ-ΜΕ Τ'ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΣΟΥ....

    Ψάχνουμε κάποιον που οι δαίμονες του να παίζουν καλά με τους δικούς μας

    Search : Artist Name, Styles, Year, Your lost love,Anything you're looking for

    Τα Top του Μηνού

    16 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

     
    Support : Κανένας | Σχεδιαστής Θέματος | Johny Template
    ΠΙΝΑΚΕΣ,ΣΚΙΤΣΟΓΡΑΦΟΙ,ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΧΑΡΑΚΤΕΣ,DIGITAL,DRAWING,EROTIC HUMOR,ILLUSTRATION,PORN ART,PARODY, SCULPTURES VINTAGE
    Από πότε? Από τις 3|Ιουνίου|2009. Η Ερωτική Τέχνη και το Γυμνό Σώμα - Ανακαλύψτε πώς ο ερωτισμός εκφράζεται μέσα από την τέχνη, από την αρχαιότητα μέχρι τη σύγχρονη εποχή.
    ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19