Tea Time

Written By Dou²lis on 15.8.20 | 11:00 π.μ.

 Η ώρα του τσαγιού είναι μια λατρεμένη παράδοση με πλούσια πολιτιστική σημασία σε διάφορα μέρη του κόσμου. 

Ο χρόνος τσαγιού σε όλο τον κόσμο δεν προσφέρει μόνο μια στιγμή χαλάρωσης, αλλά και μια ευκαιρία σύνδεσης με άλλους, αντανακλώντας τις πολιτιστικές αξίες και τις παραδόσεις κάθε περιοχής.


Ηνωμένο Βασίλειο

Απογευματινό τσάι : Συνήθως σερβίρεται από τις 3:30 έως τις 5 μ.μ., περιλαμβάνει σάντουιτς , κουλουράκια με πηχτή κρέμα και μαρμελάδα και μια επιλογή από αρτοσκευάσματα και κέικ, συνοδευόμενα από τσάι.

Τσάι υψηλής περιεκτικότητας : Συχνά ένα πιο ουσιαστικό γεύμα, που σερβίρεται νωρίς το βράδυ, που περιλαμβάνει κρέατα, ψωμί, βούτυρο και μερικές φορές ζεστά πιάτα, μαζί με τσάι.

Ιαπωνία

Chanoyu (Τελετή τσαγιού) : Μια πολύ τελετουργική και διαλογιστική πρακτική που περιλαμβάνει την προετοιμασία και την κατανάλωση matcha (πράσινο τσάι σε σκόνη), που συχνά συνοδεύεται από παραδοσιακά γλυκά. Η τελετή δίνει έμφαση στην αρμονία, τον σεβασμό, την αγνότητα και την ηρεμία.

Κίνα

Τελετή τσαγιού Gongfu : Μια μέθοδος παρασκευής τσαγιού oolong, όπου τα φύλλα του τσαγιού βυθίζονται πολλές φορές σε μικρές, ειδικά σχεδιασμένες γλάστρες. Αυτή η πρακτική υπογραμμίζει τη σημασία της ακρίβειας και της εκτίμησης των γευστικών αποχρώσεων του τσαγιού.


Ινδία

Chai Time : Μια καθημερινή τελετουργία όπου απολαμβάνετε το αρωματικό τσάι, που συχνά παρασκευάζεται με γάλα, ζάχαρη και ένα μείγμα μπαχαρικών όπως κάρδαμο, τζίντζερ και γαρύφαλλο. Το τσάι σερβίρεται συχνά μαζί με αλμυρά σνακ όπως σαμόσα ή πακόρα.


Μαρόκο

Μαροκινή τελετή τσαγιού : Συνήθως, το πράσινο τσάι με μέντα και ζάχαρη παρασκευάζεται και χύνεται από ύψος για να δημιουργηθεί  αφρός . Αυτό το τσάι σερβίρεται συχνά στους επισκέπτες ως ένδειξη φιλοξενίας και το απολαμβάνουν όλη την ημέρα.


Ρωσία

Zavarka : Ισχυρό συμπύκνωμα τσαγιού παρασκευασμένο σε σαμοβάρι, αραιωμένο με ζεστό νερό σε μεμονωμένα φλιτζάνια για την προτιμώμενη ισχύ. Αυτό το τσάι συνοδεύεται συχνά από μαρμελάδα, μέλι ή λεμόνι.


Τουρκία

Çay : Σερβίρεται σε μικρά ποτήρια σε σχήμα τουλίπας χωρίς γάλα αλλά συνήθως με άφθονη ζάχαρη. Το τσάι είναι σύμβολο φιλοξενίας και καταναλώνεται όλη την ημέρα, συχνά με γλυκά ή αλμυρά αρτοσκευάσματα.



Αργεντίνη

Mate : Ένα παραδοσιακό ποτό που παρασκευάζεται από τα φύλλα του φυτού yerba mate. Καταναλώνεται μέσα από ένα μεταλλικό καλαμάκι (bombilla) από μια κοινή κούφια κολοκύθα (mate). Το Mate είναι ένα κοινωνικό ποτό, που μοιράζεται συχνά μεταξύ φίλων και οικογένειας.





Share this article :

0 Μας δωσαν το χρονο τους :

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ.ΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΚΙΝΕΖΙΚΑ-ΑΓΓΛΕΖΙΚΑ-ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ-ΑΝΩΝΥΜΑ-ΜΕ Τ'ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΣΟΥ....

Ψάχνουμε κάποιον που οι δαίμονες του να παίζουν καλά με τους δικούς μας

Search : Artist Name, Styles, Year, Your lost love,Anything you're looking for

Τα Top του Μηνού

16 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

 
Support : Κανένας | Σχεδιαστής Θέματος | Johny Template
ΠΙΝΑΚΕΣ,ΣΚΙΤΣΟΓΡΑΦΟΙ,ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΧΑΡΑΚΤΕΣ,DIGITAL,DRAWING,EROTIC HUMOR,ILLUSTRATION,PORN ART,PARODY, SCULPTURES VINTAGE
Από πότε? Από τις 3|Ιουνίου|2009. Η Ερωτική Τέχνη και το Γυμνό Σώμα - Ανακαλύψτε πώς ο ερωτισμός εκφράζεται μέσα από την τέχνη, από την αρχαιότητα μέχρι τη σύγχρονη εποχή.
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19