Home » , » Original Paintings by Michael Parkes

Original Paintings by Michael Parkes

Written By Nio on 3.8.17 | 3:00 μ.μ.

 Ο Michael Parkes είναι ο κορυφαίος μαγικός ρεαλιστής ζωγράφος, γλύπτης και λιθογράφος στον κόσμο. Οι δεκαετίες επιτυχίας του ως καλλιτέχνης ξεχωρίζουν στον κόσμο της τέχνης όπου λίγοι καλλιτέχνες επιτυγχάνουν ποτέ επιτυχία τόσο στην πρωτογενή όσο και στη δευτερογενή αγορά.

 Τα έργα του Michael Parkes συλλέγονται από διασημότητες, εξέχοντες ιδιωτικούς συλλέκτες και γκαλερί σε όλο τον κόσμο, και το σύνολο των έργων του είναι για όλες τις ηλικίες. 


Η πρώτη του ατομική έκθεση ήταν στο Άμστερνταμ το 1977. Πρόσθετες ατομικές εκθέσεις του Michael Parkes έχουν πραγματοποιηθεί στο Basel Art στην Ελβετία, το Art Chicago, το Art Fair NY, το Frankfurt Bookfair, το Amsterdam Art Fair, το Tefaf Art και το Antiques Fair Maastricht και πολυάριθμες εκθέσεις στις γκαλερί τους στο Άμστερνταμ και τη Νέα Υόρκη από το 1977 και μετά.


Αν και σπούδασε γραφική τέχνη και ζωγραφική στο Πανεπιστήμιο του Κάνσας, το μοναδικό του στυλ εξελίχθηκε πολύ μεμονωμένα, μετά από μια περίοδο κατά την οποία εγκατέλειψε εντελώς την πρακτική της τέχνης και πήγε στην Ινδία αναζητώντας φιλοσοφικό φωτισμό: γεννήθηκε το 1944, Ο Michael Parkes ανήκε σε μεγάλο βαθμό στη γενιά των χίπις.


Νωρίτερα, ο Michael Parkes είχε ζωγραφίσει με το γενικά αφηρημένο εξπρεσιονιστικό ύφος που ήταν κανονικό μεταξύ των δασκάλων του, αλλά μετά την παύση του για προβληματισμό άρχισε να σχεδιάζει και να ζωγραφίζει με ένα σχολαστικό στυλ λεπτομερούς αναπαράστασης που θα του επέτρεπε να εκφράσει πλήρως τον εσωτερικό του κόσμο. εικόνες.

Το ύφος ήταν καταρχήν ρεαλιστικό, η θεματολογία μαγική και ο Μαγικός Ρεαλισμός χαρακτηρίζει το έργο του από τότε.










Share this article :

0 Μας δωσαν το χρονο τους :

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ.ΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΚΙΝΕΖΙΚΑ-ΑΓΓΛΕΖΙΚΑ-ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ-ΑΝΩΝΥΜΑ-ΜΕ Τ'ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΣΟΥ....

Ψάχνουμε κάποιον που οι δαίμονες του να παίζουν καλά με τους δικούς μας

Search : Artist Name, Styles, Year, Your lost love,Anything you're looking for

Τα Top του Μηνού

16 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

 
Support : Κανένας | Σχεδιαστής Θέματος | Johny Template
ΠΙΝΑΚΕΣ,ΣΚΙΤΣΟΓΡΑΦΟΙ,ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΧΑΡΑΚΤΕΣ,DIGITAL,DRAWING,EROTIC HUMOR,ILLUSTRATION,PORN ART,PARODY, SCULPTURES VINTAGE
Από πότε? Από τις 3|Ιουνίου|2009. Η Ερωτική Τέχνη και το Γυμνό Σώμα - Ανακαλύψτε πώς ο ερωτισμός εκφράζεται μέσα από την τέχνη, από την αρχαιότητα μέχρι τη σύγχρονη εποχή.
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19