Jessica Rabbit

Written By Dou²lis on 14.8.20 | 2:00 μ.μ.

 Η Jessica Rabbit είναι ένας φανταστικός χαρακτήρας από την ταινία κινουμένων σχεδίων "Who Framed Roger Rabbit", η οποία κυκλοφόρησε το 1988. 

Είναι η αποπνικτική σύζυγος του ομώνυμου χαρακτήρα, Roger Rabbit, και είναι γνωστή για την εντυπωσιακή εμφάνιση και τη σαγηνευτική της προσωπικότητα.

  Με τη φωνή της Kathleen Turner, η Jessica Rabbit είναι ένας εμβληματικός χαρακτήρας στη λαϊκή κουλτούρα. Εδώ τη βλέπετε σχεδιασμένη απο διάφορους καλλιτέχνες που δουλεύουν τα σχεδιά τους με ΑΙ (Τ.Νοημοσύνη)
Η Jessica Rabbit χαρακτηρίζεται από τα λαμπερά και υπερβολικά χαρακτηριστικά της, όπως μια πληθωρική σιλουέτα, μακριά κόκκινα μαλλιά και ένα αστραφτερό κόκκινο φόρεμα. Το σχέδιό της έχει σκοπό να παρωδήσει το αρχέτυπο femme fatale που συνήθως βλέπουμε στο φιλμ νουάρ.
Παρά τη σαγηνευτική εμφάνισή της, η Jessica είναι βαθιά πιστή στον σύζυγό της Roger Rabbit. Λέει περίφημα: «Δεν είμαι κακή, απλά με τραβούν έτσι», κάτι που υποδηλώνει ότι η εμφάνισή της δεν αντικατοπτρίζει τον πραγματικό της χαρακτήρα.
Στο "Who Framed Roger Rabbit", η Jessica παίζει κεντρικό ρόλο στην πλοκή, καθώς αρχικά υποπτεύεται ότι έχει σχέση και αργότερα γίνεται στόχος των κακών μεθόδων. Η σχέση της με τον Ρότζερ και οι πράξεις της είναι καθοριστικές για την εξέλιξη και την επίλυση της ιστορίας.
Η Jessica Rabbit έχει γίνει σύμβολο της ικανότητας του animation να δημιουργεί περίπλοκους και αξέχαστους χαρακτήρες. Συχνά αναφέρεται σε συζητήσεις σχετικά με την εκπροσώπηση των γυναικών στα μέσα ενημέρωσης και τα κινούμενα σχέδια.

Ο χαρακτήρας έχει διατηρήσει μια διαρκή παρουσία στη λαϊκή κουλτούρα, εμφανίζεται σε διάφορες μορφές μέσων και αναφέρεται σε πολλά άλλα έργα.




Ο συνδυασμός της ηλιθιάς και της αφοσίωσης της Jessica Rabbit, μαζί με το αξιομνημόνευτο σχέδιο και τις γραμμές της, έχουν εδραιώσει τη θέση της ως αξέχαστο χαρακτήρα στην ιστορία του animation










Share this article :

0 Μας δωσαν το χρονο τους :

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ.ΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΚΙΝΕΖΙΚΑ-ΑΓΓΛΕΖΙΚΑ-ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ-ΑΝΩΝΥΜΑ-ΜΕ Τ'ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΣΟΥ....

Ψάχνουμε κάποιον που οι δαίμονες του να παίζουν καλά με τους δικούς μας

Search : Artist Name, Styles, Year, Your lost love,Anything you're looking for

Τα Top του Μηνού

16 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

 
Support : Κανένας | Σχεδιαστής Θέματος | Johny Template
ΠΙΝΑΚΕΣ,ΣΚΙΤΣΟΓΡΑΦΟΙ,ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΧΑΡΑΚΤΕΣ,DIGITAL,DRAWING,EROTIC HUMOR,ILLUSTRATION,PORN ART,PARODY, SCULPTURES VINTAGE
Από πότε? Από τις 3|Ιουνίου|2009. Η Ερωτική Τέχνη και το Γυμνό Σώμα - Ανακαλύψτε πώς ο ερωτισμός εκφράζεται μέσα από την τέχνη, από την αρχαιότητα μέχρι τη σύγχρονη εποχή.
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19