FABRIZIO RICCARDI

Written By zone on 5.8.24 | 8:30 μ.μ.



Γεννήθηκε στη Ρώμη πριν από 75 χρόνια. Στις αρχές της δεκαετίας του 1950 μετακόμισε στο Τορίνο όπου γνώρισε καλλιτεχνικά στούντιο και άρχισε να ζωγραφίζει. . Το 1966 μετακόμισε στην ύπαιθρο της Τοσκάνης. Το 1969 έκανε την πρώτη του ατομική έκθεση στην Galleria Viotti στο Τορίνο, σύχναζε στην καλλιτεχνική κοινότητα και άρχισε να εκθέτει σε διάφορες χώρες σε συνεργασία με έμπειρους γκαλερίστας: στη Γενεύη με τον M.me De Bournet, στη Γαλλία. με τον Jean Pierre Cerlier και τον Guy Lignier, στις Βρυξέλλες με την Catherine Fernet, στη Νέα Υόρκη με τον Neil Zuckerman, στο Παρίσι με τον Claude Cuissiac, στο Vance με την Marion Duteurtre, στο Άμστερνταμ με τον Pieter Noldus, στη Φλωρεντία με τη Wilma Michaud. Το 1993 επέστρεψε στο Τορίνο όπου συνάντησε τον Jean Pierre Giraudo που τον βοήθησε να διευρύνει τους ορίζοντές του, δίνοντας τη θέση του σε εκθέματα τέχνης στην Ακτή Ελεφαντοστού, τη Γκαμπόν, τη Νέα Καληδονία και το Ντουμπάι. Ο Fabrizio Riccardi μπορεί να υπερηφανεύεται για μεγάλο αριθμό ατομικών εκθέσεων καθώς και συμμετοχές σε καλλιτεχνικές εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου. όλο τον κόσμο. Γνωρίζει ότι δεν είναι «ο κύριος των δασκάλων»» της φανταστικής και οραματικής ζωγραφικής, αλλά ότι είναι ένας απλός ερμηνευτής των ονείρων του.









Share this article :

0 Μας δωσαν το χρονο τους :

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ.ΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΚΙΝΕΖΙΚΑ-ΑΓΓΛΕΖΙΚΑ-ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ-ΑΝΩΝΥΜΑ-ΜΕ Τ'ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΣΟΥ....

Ψάχνουμε κάποιον που οι δαίμονες του να παίζουν καλά με τους δικούς μας

Search : Artist Name, Styles, Year, Your lost love,Anything you're looking for

Τα Top του Μηνού

16 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

 
Support : Κανένας | Σχεδιαστής Θέματος | Johny Template
ΠΙΝΑΚΕΣ,ΣΚΙΤΣΟΓΡΑΦΟΙ,ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΧΑΡΑΚΤΕΣ,DIGITAL,DRAWING,EROTIC HUMOR,ILLUSTRATION,PORN ART,PARODY, SCULPTURES VINTAGE
Από πότε? Από τις 3|Ιουνίου|2009. Η Ερωτική Τέχνη και το Γυμνό Σώμα - Ανακαλύψτε πώς ο ερωτισμός εκφράζεται μέσα από την τέχνη, από την αρχαιότητα μέχρι τη σύγχρονη εποχή.
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19