Home » , » Costa Dvorezky's Paintings

Costa Dvorezky's Paintings

Written By zone on 2.8.20 | 8:53 μ.μ.

Ο καλλιτέχνης Costa Dvorezky είναι ένας σύγχρονος Ρώσος καλλιτέχνης που ζει και εργάζεται στον Καναδά, ο Costa Dvorezky γεννήθηκε στη Μόσχα το 1968. Οι σπουδές του Costa Dvorezky στη σχολή τέχνης της Μόσχας και στην Ακαδημία Τεχνών τον βοήθησαν να δημιουργήσει το δικό του στυλ. Όταν του απονεμήθηκε το βραβείο Ανάπτυξης της Χρονιάς από την Ένωση Νέων Καλλιτεχνών της Ρωσίας το 1997, αναγνωρίστηκε η αγάπη και η δεξιότητά του για τη ζωγραφική. Ο Costa Dvorezky στα έργα του κοιτάζει πέρα ​​από το προφανές για να αποκαλύψει το νόημα στο ανθρώπινο σώμα στην καθημερινή ζωή. Μέσα από τις δυσοίωνες και φανταστικές εικόνες των μορφών του, ο Costa Dvorezky εκφράζει την πρωτοτυπία και την αίσθηση του στυλ. Οι πίνακές του μεταφέρουν τον παρατηρητή σε ένα φτιαγμένο σύμπαν που κατοικεί στο υποσυνείδητο του καλλιτέχνη.

Ο Costa Dvorezky ενθαρρύνει τον επισκέπτη να εισέλθει σε μια στρεβλή εκδοχή της πραγματικότητας μέσα από τις μεταμορφώσεις των μορφών των ανθρώπων και των ζώων που καλύπτονται από το σκοτάδι. Η πίστη σας σε αυτό που αντιλαμβάνεστε ως πραγματικότητα αμφισβητείται από αυτά τα οράματα. Μέσα από το έργο τέχνης του, ο Costa Dvorezky ωθεί τον παρατηρητή να βιώσει όχι μόνο τον κόσμο της πραγματικής εικόνας, αλλά και μια άλλη πραγματικότητα, καθώς και να κατανοήσει τα συναισθήματα που προκαλούν αυτές οι εικόνες. Εναπόκειται σε κάθε θεατή να ερμηνεύσει τα κρυμμένα νοήματα σε καθένα από τα έργα του Costa Dvorezky, τα οποία προβάλλουν αρκετά ισχυρούς ισχυρισμούς. Το έργο τέχνης του Costa Dvorezky έχει κερδίσει την εκτίμηση σε παγκόσμια κλίμακα. Στη δημόσια και ιδιωτική σκηνή εκθέσεων στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική, έχει εμφανιστεί σε πολλές εκθέσεις. Επιπλέον, αρκετά από τα έργα του φυλάσσονται σε ιδιωτικές συλλογές στην Ευρώπη, τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά.

























Share this article :

0 Μας δωσαν το χρονο τους :

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ.ΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΚΙΝΕΖΙΚΑ-ΑΓΓΛΕΖΙΚΑ-ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ-ΑΝΩΝΥΜΑ-ΜΕ Τ'ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΣΟΥ....

Ψάχνουμε κάποιον που οι δαίμονες του να παίζουν καλά με τους δικούς μας

Search : Artist Name, Styles, Year, Your lost love,Anything you're looking for

Τα Top του Μηνού

16 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

 
Support : Κανένας | Σχεδιαστής Θέματος | Johny Template
ΠΙΝΑΚΕΣ,ΣΚΙΤΣΟΓΡΑΦΟΙ,ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΧΑΡΑΚΤΕΣ,DIGITAL,DRAWING,EROTIC HUMOR,ILLUSTRATION,PORN ART,PARODY, SCULPTURES VINTAGE
Από πότε? Από τις 3|Ιουνίου|2009. Η Ερωτική Τέχνη και το Γυμνό Σώμα - Ανακαλύψτε πώς ο ερωτισμός εκφράζεται μέσα από την τέχνη, από την αρχαιότητα μέχρι τη σύγχρονη εποχή.
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19