Home » , » Ο φανταστικός κόσμος της ερωτικής εικονογράφησης

Ο φανταστικός κόσμος της ερωτικής εικονογράφησης

Written By Dou²lis on 8.8.20 | 11:00 μ.μ.



Gil Elvgren και Pin-Up Girls

Όταν μιλάμε για vintage ερωτική, είναι απλά αδύνατο να μην αναφέρουμε τον Gil Elvgren και την τέχνη του. Αυτός ο καταπληκτικός αμερικανός καλλιτέχνης ήταν ζωγράφος κοριτσιών, διαφήμισης και εικονογράφησης. Χωρίς καμία αμφιβολία, ήταν ο καλύτερος pin-up καλλιτέχνης που γνώρισε ποτέ ο κόσμος. Σήμερα είναι περισσότερο γνωστός για τους πίνακές του με pin-up για τους Brown & Bigelow . Ανάμεσα στα μοντέλα που ζωγράφισε ο Elvgren ήταν η Myrna Hansen, η Donna Reed, η Barbara Hale, η Arlene Dahl και η Kim Novak.


Και, όπως δείχνει το vintage erotica, υπάρχουν τόσοι άλλοι τρόποι για να δημιουργήσετε όμορφα κομμάτια ερωτικής τέχνης – εικονογράφηση βιβλίων και χαρτί με ερωτικό περιεχόμενο, διάσημες μυστικές γαλλικές καρτ ποστάλ, pin up κορίτσια κ.λπ. Ας δούμε τι έχει να προσφέρει η vintage erotica.
Vintage Erotica
Vintage Erotica
Vintage Erotica – Pin-Up
Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι το Pin-Up δεν αναφέρεται μόνο στα Pin-Up κορίτσια. Ο όρος Pin-Up αναφέρεται επίσης σε σχέδια, πίνακες ζωγραφικής και άλλες εικονογραφήσεις - εικόνες αποκομμένες από περιοδικά ή εφημερίδες, ή από καρτ ποστάλ ή χρωμολιθογραφίες κ.λπ. 


Η πρώιμη ιστορία του Pin-Up χαρακτηρίστηκε από φωτογραφική διαφήμιση ως επαγγελματικές κάρτες που χρησιμοποιήθηκαν από μπουρλέσκ καλλιτέχνες και ηθοποιούς. Και θα μπορούσαμε να πούμε ότι το μέρος όπου γεννήθηκε το Pin-Up, καθώς και η καταγωγή της vintage ερωτικής, είναι το Παρίσι.


Μυστικές γαλλικές καρτ ποστάλ και εργάτες του σεξ
Η συντριπτική πλειοψηφία των μοντέλων που βρίσκουμε στο vintage erotica είναι διάσημες ηθοποιοί, μοντέλα, ερμηνευτές. Ωστόσο, τα μοντέλα που βλέπουμε σε όμορφα κομμάτια vintage ερωτικής είναι συχνά εργαζόμενες του σεξ από το Παρίσι των αρχών του 20ου αιώνα. Όταν εμφανίστηκαν οι πρώτες φωτογραφίες Παριζιάνων εργαζομένων του σεξ, σύντομα πολλοί καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο εμπνεύστηκαν και άρχισαν να απεικονίζουν τους μυστικούς κόσμους των εργαζομένων του σεξ.


 Για παράδειγμα, ο EJ Bellocq είναι γνωστός για τη φιλία και την εξιστόρηση της ζωής των εργαζομένων του σεξ στην περιοχή Storyville της Νέας Ορλεάνης με τα κόκκινα φανάρια. Σήμερα, πολλοί σύγχρονοι φωτογράφοι έχουν εξερευνήσει καταγράφοντας τη ζωή των εργαζομένων του σεξ, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, των Mary Ellen Mark, Nan Goldin, Yana Toyber, Scot Sothern, Marc McAndrews και Kaveh Golestan.
Comic Books και Vintage Erotica
Μερικά από τα πιο όμορφα κομμάτια vintage ερωτικής μπορούν να βρεθούν σε κόμικς για ενήλικες. Τα κόμικς για ενήλικες είναι κόμικς, περιοδικά κόμικ, κόμικς ή graphic novels που περιέχουν περιεχόμενο που απευθύνεται σε ενήλικες αναγνώστες. Πολλά από αυτά τα ερωτικά κόμικς είναι αρκετά σαφή, που απεικονίζουν τη σεξουαλική επαφή και τα οικεία μέρη του ανθρώπινου σώματος. Ο Μελ Ράμος , για παράδειγμα, είναι διάσημος για τις εικόνες κόμικς του με γυμνές, ηδονικές γυναίκες .

https://www.widewalls.ch/


Share this article :

0 Μας δωσαν το χρονο τους :

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ.ΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΚΙΝΕΖΙΚΑ-ΑΓΓΛΕΖΙΚΑ-ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ-ΑΝΩΝΥΜΑ-ΜΕ Τ'ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΣΟΥ....

Ψάχνουμε κάποιον που οι δαίμονες του να παίζουν καλά με τους δικούς μας

Search : Artist Name, Styles, Year, Your lost love,Anything you're looking for

Τα Top του Μηνού

16 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

 
Support : Κανένας | Σχεδιαστής Θέματος | Johny Template
ΠΙΝΑΚΕΣ,ΣΚΙΤΣΟΓΡΑΦΟΙ,ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΧΑΡΑΚΤΕΣ,DIGITAL,DRAWING,EROTIC HUMOR,ILLUSTRATION,PORN ART,PARODY, SCULPTURES VINTAGE
Από πότε? Από τις 3|Ιουνίου|2009. Η Ερωτική Τέχνη και το Γυμνό Σώμα - Ανακαλύψτε πώς ο ερωτισμός εκφράζεται μέσα από την τέχνη, από την αρχαιότητα μέχρι τη σύγχρονη εποχή.
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19