Home » , » Putz Leo (Pissing Women )

Putz Leo (Pissing Women )

Written By zone on 29.5.21 | 3:05 μ.μ.

 Η γυμνή τέχνη του Putz χαρακτηρίζεται από την αισθησιακή και νατουραλιστική αναπαράσταση του ανθρώπινου σώματος. Συχνά απεικόνιζε τα θέματά του σε φυσικά περιβάλλοντα, δίνοντας έμφαση στην αλληλεπίδραση μεταξύ φωτός και σκιάς και αποτυπώνοντας τις λεπτές αποχρώσεις των τόνων του δέρματος. Το στυλ του εξελίχθηκε με την πάροδο του χρόνου, ενσωματώνοντας στοιχεία ιμπρεσιονισμού, τα οποία φαίνονται στο χαλαρό πινέλο του και στη χρήση ζωντανών χρωμάτων.

Πριν από 155 χρόνια, πίσω στο 1869, γεννήθηκε ο διάσημος και παγκοσμίως σεβαστός ζωγράφος Leo Putz - και μαζί του μια νέα εποχή στη ζωγραφική. Ήδη κατά τη διάρκεια της ζωής του φημιζόταν ως ένας από τους πιο γνωστούς ζωγράφους της Art Nouveau και του ιμπρεσιονισμού. Σήμερα αναγνωρίζεται ότι ανήκε στην ομάδα των καλλιτεχνών που έχουν ανοίξει το δρόμο προς τον εξπρεσιονισμό.

Το εντυπωσιακό έργο του εντυπωσιάζει με πολλούς τρόπους, συμπεριλαμβανομένης της εξαιρετικής δημιουργικής του δύναμης. Το έργο του αποτελείται από περισσότερα από 2700 έργα, που τεκμηριώνουν την απαράμιλλη ποικιλομορφία του Leo Putz και την τεράστια εκφραστικότητα των έργων του.

Το έργο αντικατοπτρίζει μια ζωή που ήταν αφιερωμένη στην καλλιτεχνική ελευθερία και στη δημιουργία. Τα έργα του που ζωγράφισε κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο βαυαρικό κάστρο Hartmannsberg (1909-1914) και όσο ζούσε στη Νότια Αμερική (1929-1933) ανήκουν στα πιο αξιόλογα.



Leo Putz (1869-1940), Pissing Women





Το έργο του Putz φημίζεται για τη λεπτή ισορροπία του ρεαλισμού και της ιμπρεσιονιστικής αίσθησης, καθιστώντας τις απεικονίσεις γυμνών του τόσο καλλιτεχνικά σημαντικές όσο και αισθητικά ευχάριστες. Οι συνεισφορές του έχουν αφήσει μια διαρκή επίδραση στο είδος, επηρεάζοντας τις επόμενες γενιές καλλιτεχνών στην απεικόνιση της ανθρώπινης φιγούρας.

Share this article :

0 Μας δωσαν το χρονο τους :

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ.ΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΚΙΝΕΖΙΚΑ-ΑΓΓΛΕΖΙΚΑ-ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ-ΑΝΩΝΥΜΑ-ΜΕ Τ'ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΣΟΥ....

Ψάχνουμε κάποιον που οι δαίμονες του να παίζουν καλά με τους δικούς μας

Search : Artist Name, Styles, Year, Your lost love,Anything you're looking for

Τα Top του Μηνού

16 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

 
Support : Κανένας | Σχεδιαστής Θέματος | Johny Template
ΠΙΝΑΚΕΣ,ΣΚΙΤΣΟΓΡΑΦΟΙ,ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΧΑΡΑΚΤΕΣ,DIGITAL,DRAWING,EROTIC HUMOR,ILLUSTRATION,PORN ART,PARODY, SCULPTURES VINTAGE
Από πότε? Από τις 3|Ιουνίου|2009. Η Ερωτική Τέχνη και το Γυμνό Σώμα - Ανακαλύψτε πώς ο ερωτισμός εκφράζεται μέσα από την τέχνη, από την αρχαιότητα μέχρι τη σύγχρονη εποχή.
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19