Home » » Ok ok το ξερουμε ..παει με ολα

Ok ok το ξερουμε ..παει με ολα

Written By Dou²lis on 6.9.21 | 9:00 π.μ.

 
Δημιουργήθηκε από τον φαρμακοποιό John Stith Pemberton στην Ατλάντα της Τζόρτζια στις 8 Μαΐου 1886. Η αρχική σύνθεση της περιείχε καφεΐνη από φύλλα κόκας και καρύδια κόλα. Το όνομα και το λογότυπο της  σχεδιάστηκαν από τον συνεργάτη του, Frank M. Robinson.

Μετά το θάνατο του Pemberton το 1888, ο Asa Griggs Candler αγόρασε τα δικαιώματα της συνταγής και ίδρυσε την Coca-Cola Company το 1892. Ο Candler χρησιμοποίησε επιθετικές και πρωτοποριακές μεθόδους μάρκετινγκ για να προωθήσει το προϊόν του, κάτι που βοήθησε την Coca-Cola να διαδοθεί ευρέως.
Η εμβληματική καμπυλωτή φιάλη της Coca-Cola σχεδιάστηκε το 1915 από τον Earl R. Dean, υπάλληλο της Root Glass Company, και τέθηκε σε παραγωγή το 1916. Η μοναδική της μορφή την καθιστά εύκολα αναγνωρίσιμη ακόμα και στο σκοτάδι.
Η Coca-Cola άρχισε να επεκτείνεται διεθνώς τη δεκαετία του 1920. Κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, η εταιρεία έστελνε εκατομμύρια φιάλες στους Αμερικανούς στρατιώτες, ενισχύοντας έτσι τη δημοτικότητα του προϊόντος παγκοσμίως.

Το 1985, η Coca-Cola Company άλλαξε τη συνταγή της Coca-Cola και κυκλοφόρησε το New Coke. Η αντίδραση των καταναλωτών ήταν αρνητική, και η εταιρεία αναγκάστηκε να επαναφέρει την παλιά συνταγή μετά από τρεις μήνες, με την ονομασία Coca-Cola Classic.


Η Coca-Cola έχει γίνει πλέον σύμβολο της αμερικανικής κουλτούρας και της παγκόσμιας εμπορικής δραστηριότητας. Η εταιρεία συνεχίζει να αναπτύσσεται και να καινοτομεί, προσθέτοντας νέα προϊόντα και γεύσεις στη γκάμα της.





Η ιστορία της Coca-Cola είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα επιτυχημένης επιχειρηματικής στρατηγικής και μάρκετινγκ, που κατάφερε να δημιουργήσει ένα προϊόν με παγκόσμια αναγνώριση και αφοσίωση από τους καταναλωτές.




Share this article :

0 Μας δωσαν το χρονο τους :

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ.ΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΚΙΝΕΖΙΚΑ-ΑΓΓΛΕΖΙΚΑ-ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ-ΑΝΩΝΥΜΑ-ΜΕ Τ'ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΣΟΥ....

Ψάχνουμε κάποιον που οι δαίμονες του να παίζουν καλά με τους δικούς μας

Search : Artist Name, Styles, Year, Your lost love,Anything you're looking for

Τα Top του Μηνού

16 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

 
Support : Κανένας | Σχεδιαστής Θέματος | Johny Template
ΠΙΝΑΚΕΣ,ΣΚΙΤΣΟΓΡΑΦΟΙ,ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΧΑΡΑΚΤΕΣ,DIGITAL,DRAWING,EROTIC HUMOR,ILLUSTRATION,PORN ART,PARODY, SCULPTURES VINTAGE
Από πότε? Από τις 3|Ιουνίου|2009. Η Ερωτική Τέχνη και το Γυμνό Σώμα - Ανακαλύψτε πώς ο ερωτισμός εκφράζεται μέσα από την τέχνη, από την αρχαιότητα μέχρι τη σύγχρονη εποχή.
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19