Home » , » Nudist by Allen Ray Kerns

Nudist by Allen Ray Kerns

Written By Drift Wood on 31.7.23 | 5:00 μ.μ.

Ηταν ζωγράφος σπιτιών στην περιοχή Three Hills για πολλά χρόνια, αλλά όσοι είδαν την τοιχογραφία του με το γυμνό κορίτσι να περπατά στον ωκεανό στην πόρτα του γκαράζ του στο Swalwell, ήξεραν ότι ο Allen Ray Kerns  ήταν πραγματικός καλλιτέχνης.

Γεννήθηκε στη Ρετζίνα του Σασκάτσουαν το 1943 . Παρακολούθησε το σχολείο στο Hogadone, στο Wimborne, στο Torrington και στο The Alberta College of Art όπου έκανε δια βίου φίλους και βρήκε το επάγγελμά του ως καλλιτέχνη.



Τα τοπία του στα νοτιοδυτικά της Αμερικής είναι καθαρά αποστάγματα χρόνου, χώρου και χρώματος. Η τέχνη ήταν το πάθος του. 

 Ο Άλεν είχε σπάνια νοημοσύνη και ήταν μελετητής της ζωής, ιστορικός, οικοδόμος και σπουδαίος αφηγητής με πολλές περιπέτειες από το σπίτι και το εξωτερικό να διηγηθεί. Πήρε τη ζωή άφοβα.






Share this article :

0 Μας δωσαν το χρονο τους :

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ.ΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΚΙΝΕΖΙΚΑ-ΑΓΓΛΕΖΙΚΑ-ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ-ΑΝΩΝΥΜΑ-ΜΕ Τ'ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΣΟΥ....

Ψάχνουμε κάποιον που οι δαίμονες του να παίζουν καλά με τους δικούς μας

Search : Artist Name, Styles, Year, Your lost love,Anything you're looking for

Τα Top του Μηνού

16 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

 
Support : Κανένας | Σχεδιαστής Θέματος | Johny Template
ΠΙΝΑΚΕΣ,ΣΚΙΤΣΟΓΡΑΦΟΙ,ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΧΑΡΑΚΤΕΣ,DIGITAL,DRAWING,EROTIC HUMOR,ILLUSTRATION,PORN ART,PARODY, SCULPTURES VINTAGE
Από πότε? Από τις 3|Ιουνίου|2009. Η Ερωτική Τέχνη και το Γυμνό Σώμα - Ανακαλύψτε πώς ο ερωτισμός εκφράζεται μέσα από την τέχνη, από την αρχαιότητα μέχρι τη σύγχρονη εποχή.
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19