Ισως εκεινο το ξεχασμενο κλειδι να ειναι αυτο που θα γυρισει τη κλειδαρια ..το τελευταιο
Home » , » Erotic art by Brita Seifert

Erotic art by Brita Seifert

Written By paulin on 3.7.24 | 9:00 π.μ.



Η Brita Seifert γεννημένη στη Γερμανία το 1963, μια από τις πιο θαυμαστές σουρεαλίστριες καλλιτέχνες, μπορεί να πει πολλά για το ταλέντο, τις σκέψεις, τα όνειρά της και την πλούσια δημιουργική της φαντασία.


 


Κάθε φορά που μια σύγχρονη καλλιτέχνης Brita Seifert πιάνει πινέλα, από κάτω από το πινέλο της βγαίνουν καταπληκτικοί πίνακες, περισσότερο σαν παζλ, ψευδαισθήσεις και παιχνίδια φαντασίας. Στις ιστορίες της ζωντανεύουν απλές αλλά συνάμα περίπλοκες καταστάσεις γεμάτες δυαδικότητα, κάτι που στην αρχή είναι πολύ δύσκολο να διακρίνει κανείς. Η δημιουργικότητα της Brita είναι ένας συνδυασμός σκέψεων, ιδεών, φαντασιώσεων, ονείρων και ονείρων. Δημιουργεί παράξενες και σε ορισμένα σημεία σουρεαλιστικές εικόνες, παρόμοιες με αντίκες αγάλματα: τόσο σιωπηλή και μεγαλειώδη, αλλά ταυτόχρονα κουρασμένη από τη σύγχρονη ζωή και τον χρόνο.Στα έργα της, χαριτωμένες μπαλαρίνες τρεμοπαίζουν στον γκρίζο ουρανό και χορεύτριες με ανοιχτόχρωμα φορέματα κάνουν κύκλους με χαριτωμένα βήματα, λυγίζοντας τα χέρια και τη μέση τους σαν λουλούδια που ξύπνησαν από ένα όνειρο.


Brita Seifert_1Brita Seifert_4Brita Seifert_6Brita Seifert_12Brita Seifert_13Brita Seifert_23Brita Seifert_26Brita Seifert_27Brita Seifert_28Brita Seifert_30Brita Seifert_32Brita Seifert_33Brita Seifert_34Brita Seifert_35Brita Seifert_36Brita Seifert_37Brita Seifert_38Brita Seifert_39Brita Seifert_44Brita Seifert_45Brita Seifert_48Brita Seifert_59Brita Seifert_60Brita Seifert_61Brita Seifert_63Brita Seifert_64Brita Seifert_65Brita Seifert_66Brita Seifert_67Brita Seifert_68Brita Seifert_69Brita Seifert_70Brita Seifert_71Brita Seifert_72

Share this article :

0 Μας δωσαν το χρονο τους :

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ.ΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΚΙΝΕΖΙΚΑ-ΑΓΓΛΕΖΙΚΑ-ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ-ΑΝΩΝΥΜΑ-ΜΕ Τ'ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΣΟΥ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ?

Είναι πορνογραφία;

Ψαχνοντας ερχεται η ορεξη

Ν ακους αυτο που δεν λεγεται

Ψάχνουμε κάποιον που οι δαίμονες του να παίζουν καλά με τους δικούς μας


Tου Μηνού

16 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Σ.Π.Ε ε.π.ε

 
Support : Κανένας | Σχεδιαστής Θέματος | Johny Template
Φωτεινό, διαυγές, με χρυσαφένιο χρώμα, άρωμα απαλό, μελένιο και φρουτώδες, αφήνει γλυκιά γεύση στον ουρανίσκο.
Από πότε? Από τις 3|Ιουνίου|2009. ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19 - Χωρίς δικαιώματα και με καμμία επιφύλαξη
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19