Ανακαλύψτε πώς ο ερωτισμός εκφράζεται μέσα από την τέχνη, από την αρχαιότητα μέχρι τη σύγχρονη εποχή.

Home » , » Druuna - Η Διαβόητη Θεά της Ερωτικής Εικονογράφησης

Druuna - Η Διαβόητη Θεά της Ερωτικής Εικονογράφησης

Written By mpen on 27.7.23 | 11:00 π.μ.



Μια ασθένεια που ονομάζεται Κακό έχει πλήξει την ανθρωπότητα, τα βιβλία απαγορεύονται, η εξουσία ασκείται μέσω μιας διεφθαρμένης και δεσποτικής στρατιωτικής γραφειοκρατίας. Οι άνθρωποι μετατρέπονται σε άμορφα, μεταλλαγμένα πλοκάμια και τερατώδη όντα κρύβονται πίσω από κάθε γωνιά. 



Καθ' όλη τη διάρκεια, μια πολύ κακοντυμένη, ηδονική γυναίκα αγωνίζεται να επιβιώσει και να φτάσει σε ένα καλύτερο μέρος, ενώ τις περισσότερες φορές καταλήγει σε σεξουαλικές συναντήσεις με διάφορα πλάσματα. Οι μαλακές εικόνες, που κυμαίνονται σε διάφορες σκηνές σκληροπυρηνικής πορνογραφίας, αναμεμειγμένες με ξεκάθαρη βία, διαφορετικά θέματα και εξαιρετικές τεχνικές σχεδίασης, δημιουργούν τον μοναδικό κόσμο της Druuna .
Το έργο τέχνης του Druuna νεκρό

Σεξουαλικά φορτισμένες περιπέτειες της Ντρούνα

Διαδραματίζεται σε έναν μετα-αποκαλυπτικό κόσμο, σε ένα μακρινό μέλλον όπου η ανθρωπότητα απέχει πολύ από αυτό που είναι σήμερα, η σειρά Druuna περιστρέφεται γύρω από μια πληθωρική γυναίκα πρωταγωνίστρια, ακολουθώντας τις περίεργες και ερωτικές συναντήσεις της με πολλούς ξένους, μεταλλαγμένους, τέρατα και άλλα στριμμένα πλάσματα. . Δεν είναι μια ιστορία που βασίζεται σε υπερήρωες, παρόλο που οι υπερήρωες είχαν το μερίδιο τους σε σεξουαλικές περιπέτειες . Ο χαρακτήρας ερωτικής επιστημονικής φαντασίας και φαντασίας graphic novel του Druuna δημιουργείται από τον Ιταλό σκιτσογράφο Paolo Eleuteri Serpieri . 




Η σειρά έχει κερδίσει μεγάλη προσοχή για την προβολή ρητού περιεχομένου όσον αφορά τόσο την παραστατική βία όσο και το σεξ. Με ορισμένες εκδόσεις που παρουσιάζουν σχεδόν εντελώς ξεκάθαρη σεξουαλική διείσδυση, άλλα βιβλία διαθέτουν εντελώς αλογοκριμένη διείσδυση. Ο ρόλος της Druuna συνοψίζεται από ορισμένους ως ένα πρόθυμο σεξουαλικό αντικείμενο, τουλάχιστον τις περισσότερες φορές ο χαρακτήρας υποτάσσεται σε σεξουαλικές προόδους κάθε είδους με ελάχιστα ή καθόλου παράπονα. Ο κύριος πρωταγωνιστής έχει βιαστεί σε περισσότερες από μία σκηνές της σειράς και ο συγγραφέας ισχυρίστηκε ότι η προσέγγιση της Ντρούνα στις σεξουαλικές απολαύσεις είναι στην πραγματικότητα μια πρόκληση για τα ιουδαιοχριστιανικά ήθη για τη σεξουαλικότητα. Ο Σερπιέρι αντιμετώπισε προβλήματα με τη λογοκρισία περισσότερες από μία φορές και χρειάστηκε να αλλάξει εκδότη για να συνεχίσει το ρητό έπος του. Ευτυχώς το έκανε και η διάσημη σειρά του πήγε από το underground comix για να γίνει μια από τις πιο αναγνωρίσιμες στο είδος.
Οι κάρτες Druna έχουν πεθάνει

Οι εκπληκτικές ερμηνείες του Serpieri της Druuna με αραιά ή γυμνά ρούχα συχνά αναπαράγονται ως αφίσες. Με οκτώ τόμους της σειράς Morbus Gravis (Severe Disease), ο κόσμος της Druuna εκτείνεται από το 1985 έως το 2003. Η σειρά επαινείται κυρίως για τη γραφική απεικόνιση του σεξ και της βίας, αλλά η Druuna κρύβει στην πραγματικότητα ένα από τα πιο πρωτότυπα, βαθιά και συναρπαστικές ιστορίες που έχουν ειπωθεί ποτέ στο μέσο, ​​με τον τύπο του ήρωα που σπάνια μας συστήνουμε. Μόλις οι ιστορίες της Ντρούνα μεταφράστηκαν και δημοσιεύθηκαν στο περιοδικό «Heavy Metal», ο συγγραφέας κέρδισε παγκόσμια φήμη που σύντομα οδήγησε στην επανεκτύπωση του έργου σε μορφή βιβλίου. Εμπνευσμένος από τον χαρακτήρα της Druuna, ο φωτογράφος Paulo Vainer φωτογράφισε μια Βραζιλιάνα Playboy Playmate Ana Lima σε διάφορες πόζες που μοιάζουν έντονα με αυτές της δυστοπικής πρωταγωνίστριας. Η επιτυχημένη σειρά graphic novel δημιούργησε ακόμη και ένα βιντεοπαιχνίδι βασισμένο στην ιστορία, δεδομένου ότι δεν ήταν πολύ καλό. Αρκετά ειδώλια κατασκευάστηκαν με βάση τον ελκυστικό χαρακτήρα, ακόμη και κάρτες συναλλαγών, κάρτες ταρώ, τραπουλόχαρτα και ημερολόγια που απεικονίζουν την Ντρούνα σε διάφορες σεξουαλικές της πόζες. Ένα πρωτότυπο έργο τέχνης από τον Serpieri φτιαγμένο με μελάνι και μολύβι, και υπογεγραμμένο από τον συγγραφέα, πουλήθηκε για 330 € πέρυσι, και μερικές ακουαρέλες του Ιταλού εικονογράφου, αν και σπάνιες, μπορούν να αγοραστούν για περίπου 1.000 - 2.000 €.
Αναζήτηση έργων τέχνης Druuna επεξεργασία λίστας αστεριών ταινιών Τα αστέρια της Αμαζόνας χρησιμοποιούν σελίδες κριτικών

Ενοχλητικός κόσμος του σεξ, της βίας και της δυστοπικής αφήγησης

Σε αντίθεση με τη συντριπτική πλειονότητα των αμερικανικών κόμικς και graphic novels, η σειρά του Serpieri δεν αποφεύγει να εμφανίζει ρητά παραστατική αιματηρή βία και σεξ . Δεν είναι μόνο η ζωντανή απεικόνιση αυτών των θεμάτων που κάνουν την Druuna πρωτότυπη και μοναδική. Ο ζοφερός, δυστοπικός κόσμος γεμάτος παράξενα πλάσματα και σκηνές στέλνει τον κύριο χαρακτήρα σε μια σειρά από ενοχλητικές περιπέτειες που θα σας στοιχειώνουν για πολύ καιρό. Επίσης, οι εκπληκτικά λεπτομερείς αποδόσεις τόσο των ανδρών όσο και των γυναικών είναι από τις πιο εντυπωσιακές στη διαδοχική τέχνη. Το συγκεκριμένο επίπεδο ρεαλισμού κάνει όλη τη σειρά πιο ανησυχητική και προκλητική. Αν και η πλοκή της ιστορίας αναπηδά πολλές φορές στην ιστορία και περιλαμβάνει κάποιες ασυνέπειες, εξελίχθηκε σε διάφορα στάδια κατά τη διάρκεια των 13 ετών δημοσίευσης. Η συλλογή αξίζει σίγουρα να διαβαστεί, αν όχι για τη συγκλονιστική αφήγηση, τότε για τις εντυπωσιακές οπτικές απεικονίσεις του Paolo Eleuteri Serpieri .

Συχνά υποστηρίζεται ότι κανείς δεν είναι σε θέση να σχεδιάσει και να αιχμαλωτίσει τον αισθησιασμό της γυναικείας ομορφιάς, όπως ο Serpieri. Οι μεγάλες, πολυτελείς, σκληρόδετες εικόνες που παρουσιάζονται σε αυτό το βιβλίο χρησιμεύουν ως απόδειξη αυτής της άποψης. Το όμορφο, εξαιρετικά λεπτομερές ερωτικό έργο τέχνης είναι απαραίτητο όχι μόνο για τους θαυμαστές του Serpieri, αλλά και για όποιον εκτιμά την τεράστια δεξιοτεχνία και το πάθος που έχουν επενδύσει σε αυτά τα σχέδια. Παρόλο που μερικά από τα έργα τέχνης μπορούν να φανούν και σε άλλα βιβλία από τη σειρά Heavy Metal , το The Sweet Smell of Woman διαθέτει επίσης μερικές νέες πλάκες. Βυθιστείτε στην υπνωτική αποπλάνηση των ηδονικών γυναικών, που γεννήθηκε από το μυαλό ενός από τους μεγαλύτερους δημιουργούς όλων των εποχών. Η πολυτελής έντυπη μορφή του βιβλίου συνοδεύεται επίσης από μεταφρασμένο κείμενο του καλλιτέχνη.


Σελίδα έργων τέχνης Druuna ταινία κόμικ 2007 βαριά

Ταινία τέχνης Druuna 2007 βαριά

Εξώφυλλα για αναζήτηση Druuna επεξεργασία λίστας αστεριών ταινιών Τα αστέρια της Αμαζόνας χρησιμοποιούν σελίδες κριτικών

Έργο τέχνης Druuna

Druuna print 2015 νέο


Share this article :

0 Μας δωσαν το χρονο τους :

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ.ΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΚΙΝΕΖΙΚΑ-ΑΓΓΛΕΖΙΚΑ-ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ-ΑΝΩΝΥΜΑ-ΜΕ Τ'ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΣΟΥ....

Ψάχνουμε κάποιον που οι δαίμονες του να παίζουν καλά με τους δικούς μας

Translate

Search : Artist Name, Styles, Year, Your lost love,Anything you're looking for

Είναι πορνογραφία;

Ν ακους αυτο που δεν λεγεται


16 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Σ.Π.Ε ε.π.ε

Top 10 του Μηνού

 
Support : Κανένας | Σχεδιαστής Θέματος | Johny Template
Φωτεινό, διαυγές, με χρυσαφένιο χρώμα, άρωμα απαλό, μελένιο και φρουτώδες, αφήνει γλυκιά γεύση στον ουρανίσκο.
Από πότε? Από τις 3|Ιουνίου|2009. Η Ερωτική Τέχνη και το Γυμνό Σώμα - Χωρίς δικαιώματα και με καμμία επιφύλαξη
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19