Home » , » Τα ερωτικα σχεδια του Dali

Τα ερωτικα σχεδια του Dali

Written By Dou²lis on 4.3.16 | 11:00 μ.μ.

 Ο Σαλβαδόρ Νταλί, ο διάσημος Ισπανός σουρεαλιστής καλλιτέχνης, είναι γνωστός για τα εντυπωσιακά και συχνά ονειρικά έργα του. Το καλλιτεχνικό του ρεπερτόριο περιλαμβάνει ποικίλα θέματα, συμπεριλαμβανομένων γυμνών σχεδίων.


Τα γυμνά του Νταλί συχνά αντικατοπτρίζουν το μοναδικό, σουρεαλιστικό στυλ του, ενσωματώνοντας τη γοητεία του με τα όνειρα, το υποσυνείδητο και τις περίεργες αντιπαραθέσεις.
Ένα διάσημο παράδειγμα των γυμνών σχεδίων του Νταλί είναι το «The Great Masturbator» (1929), αν και είναι περισσότερο πίνακας παρά σχέδιο. 
Αυτό το έργο διαθέτει σουρεαλιστικά και συμβολικά στοιχεία τυπικά του στυλ του Νταλί, συμπεριλαμβανομένης μιας ημίγυμνης γυναικείας φιγούρας. Το κομμάτι διερευνά θέματα σεξουαλικού άγχους και φαντασίας, κοινά στα έργα του Νταλί.

Τα γυμνά του Νταλί είναι συχνά ένα μείγμα του πραγματικού και του σουρεαλιστικού, αποτυπώνοντας όχι μόνο τη σωματικότητα του ανθρώπινου σώματος αλλά και τα βαθύτερα, συχνά πιο σκοτεινά, στρώματα της ανθρώπινης ψυχολογίας και συναισθημάτων.


















Share this article :

0 Μας δωσαν το χρονο τους :

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ.ΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΚΙΝΕΖΙΚΑ-ΑΓΓΛΕΖΙΚΑ-ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ-ΑΝΩΝΥΜΑ-ΜΕ Τ'ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΣΟΥ....

Ψάχνουμε κάποιον που οι δαίμονες του να παίζουν καλά με τους δικούς μας

Search : Artist Name, Styles, Year, Your lost love,Anything you're looking for

Τα Top του Μηνού

16 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

 
Support : Κανένας | Σχεδιαστής Θέματος | Johny Template
ΠΙΝΑΚΕΣ,ΣΚΙΤΣΟΓΡΑΦΟΙ,ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΧΑΡΑΚΤΕΣ,DIGITAL,DRAWING,EROTIC HUMOR,ILLUSTRATION,PORN ART,PARODY, SCULPTURES VINTAGE
Από πότε? Από τις 3|Ιουνίου|2009. Η Ερωτική Τέχνη και το Γυμνό Σώμα - Ανακαλύψτε πώς ο ερωτισμός εκφράζεται μέσα από την τέχνη, από την αρχαιότητα μέχρι τη σύγχρονη εποχή.
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19