Home » » 30 Black and white photography

30 Black and white photography

Written By mpen on 30.7.24 | 9:00 π.μ.

 Η ασπρόμαυρη φωτογραφία είναι μια διαχρονική και κομψή μορφή τέχνης που δίνει έμφαση στην αντίθεση, την υφή και τη σύνθεση χωρίς την απόσπαση της προσοχής του χρώματος. 

Μπορεί να προκαλέσει έντονα συναισθήματα και να τονίσει λεπτομέρειες που μπορεί να αγνοηθούν στην έγχρωμη φωτογραφία. 

Αποτύπωση εκφράσεων και συναισθημάτων με τρόπο που μερικές φορές το χρώμα δεν μπορεί. Η απουσία χρώματος μπορεί να τραβήξει την προσοχή στα μάτια, την υφή του δέρματος και τα χαρακτηριστικά του προσώπου του θέματος.

 Εστίαση στην αλληλεπίδραση φωτός και σκιών, που μπορεί να δώσει μια δραματική και κυκλοθυμική ατμόσφαιρα σε φυσικές σκηνές.

 Ανάδειξη της γεωμετρίας και των δομικών στοιχείων των κτιρίων. Η χρήση του μαύρου και του λευκού μπορεί να βελτιώσει τις γραμμές, τα σχήματα και τις υφές των αρχιτεκτονικών σχεδίων.

Τεκμηρίωση της καθημερινής ζωής με έμφαση σε ειλικρινείς στιγμές, αποτύπωση της ουσίας μιας σκηνής ή του πνεύματος ενός τόπου.

Δημιουργία οπτικά ενδιαφέρουσες εικόνες εστιάζοντας σε μοτίβα, υφές και σχήματα. Το ασπρόμαυρο μπορεί να απλοποιήσει τη σκηνή, επιτρέποντας σε αυτά τα στοιχεία να ξεχωρίζουν.


Έκφραση δημιουργικών εννοιών ή συναισθημάτων, όπου η έλλειψη χρώματος μπορεί να δώσει μια διαχρονική και κλασική αίσθηση.

















Share this article :

0 Μας δωσαν το χρονο τους :

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ.ΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΚΙΝΕΖΙΚΑ-ΑΓΓΛΕΖΙΚΑ-ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ-ΑΝΩΝΥΜΑ-ΜΕ Τ'ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΣΟΥ....

Ψάχνουμε κάποιον που οι δαίμονες του να παίζουν καλά με τους δικούς μας

Search : Artist Name, Styles, Year, Your lost love,Anything you're looking for

Τα Top του Μηνού

16 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

 
Support : Κανένας | Σχεδιαστής Θέματος | Johny Template
ΠΙΝΑΚΕΣ,ΣΚΙΤΣΟΓΡΑΦΟΙ,ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΧΑΡΑΚΤΕΣ,DIGITAL,DRAWING,EROTIC HUMOR,ILLUSTRATION,PORN ART,PARODY, SCULPTURES VINTAGE
Από πότε? Από τις 3|Ιουνίου|2009. Η Ερωτική Τέχνη και το Γυμνό Σώμα - Ανακαλύψτε πώς ο ερωτισμός εκφράζεται μέσα από την τέχνη, από την αρχαιότητα μέχρι τη σύγχρονη εποχή.
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19