Ισως εκεινο το ξεχασμενο κλειδι να ειναι αυτο που θα γυρισει τη κλειδαρια ..το τελευταιο
Home » , » Εξαιρετικά σπάνιο του 1950

Εξαιρετικά σπάνιο του 1950

Written By Drift Wood on 14.11.22 | 1:30 μ.μ.



Λεύκωμα 15 πρωτότυπων φωτογραφιών (ασημένια στάμπα) πρωτότυπων ερωτικών σχεδίων «l'amour en groupe». Πολύ σπάνιο άλμπουμ, εκτυπώσεις ποιότητας 18 x 13 cm, τοποθετημένες σε φύλλα άλμπουμ (περίπου 1950-1955).





Κάθε φωτογραφία του σχεδίου δείχνει μια ομαδική σκηνή αγάπης:στο κουρείο-κομμωτήριο, στο χειρουργείο, στη φύση κατά τη διάρκεια ενός κυνηγιού, στον λαχανόκηπο με τους κηπουρούς, με τα μέλη της ορχήστρας, στο δικαστήριο , στο κελάρι του μοναστηριού, στο τσίρκο στο δαχτυλίδι των αστεριών, στο μπαλάκι στο γκιγκέ, στην έρημο, στην κουζίνα του πανδοχέα, στην κόλαση, στην πόλη μπροστά στη βιτρίνα, στο δρόμο.




















Προσπαθήσαμε μάταια να μάθουμε σε ποιον θα μπορούσαν να αποδοθούν αυτά τα σχέδια που αναπαράγονταν εδώ σε φωτογραφίες εκείνη την εποχή. Καμία απεικόνιση με παρόμοιο στυλ δεν βρέθηκε στις διάφορες πωλήσεις που ειδικεύονται στο curiosa (καμία ομοιότητα στην πώληση Nordmann και άλλες του ίδιου είδους). Ωστόσο, φαίνεται ότι ορισμένες σκηνές είναι σαφώς εμπνευσμένες από το Θέατρο της Φύσης του Σαντίππα (Georges Hoffmann), ένα χαρτοφυλάκιο 20 σχεδίων που δημοσιεύθηκαν γύρω στο 1938, κυρίως η σκηνή του τσίρκου και αυτή του χειρουργείου, ωστόσο, το στυλ του καλλιτέχνη είναι εντελώς διαφορετικό, μεγάλη φινέτσα και με πολύ χιούμορ.















Share this article :

0 Μας δωσαν το χρονο τους :

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ.ΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΚΙΝΕΖΙΚΑ-ΑΓΓΛΕΖΙΚΑ-ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ-ΑΝΩΝΥΜΑ-ΜΕ Τ'ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΣΟΥ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ?

Είναι πορνογραφία;

Ψαχνοντας ερχεται η ορεξη

Ν ακους αυτο που δεν λεγεται

Ψάχνουμε κάποιον που οι δαίμονες του να παίζουν καλά με τους δικούς μας


Tου Μηνού

16 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Σ.Π.Ε ε.π.ε

 
Support : Κανένας | Σχεδιαστής Θέματος | Johny Template
Φωτεινό, διαυγές, με χρυσαφένιο χρώμα, άρωμα απαλό, μελένιο και φρουτώδες, αφήνει γλυκιά γεύση στον ουρανίσκο.
Από πότε? Από τις 3|Ιουνίου|2009. ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19 - Χωρίς δικαιώματα και με καμμία επιφύλαξη
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19