Ισως εκεινο το ξεχασμενο κλειδι να ειναι αυτο που θα γυρισει τη κλειδαρια ..το τελευταιο
Home » , » Boots, Bondage, and Smiles

Boots, Bondage, and Smiles

Written By MOUS on 28.6.15 | 11:10 μ.μ.

Anything Goes Girls Club του "JAY". Πρωτότυπα σχέδια με μολύβι, περίπου στις αρχές της δεκαετίας του 1950. Αυτά ήταν ένα από μια σειρά σχεδίων που φωτογραφήθηκαν και εκτυπώθηκαν σε φωτογραφικό υλικό και στη συνέχεια πωλήθηκαν και διανεμήθηκαν ως σειρές μέσω των καταλόγων ταχυδρομικών παραγγελιών του Irving Klaw Movie Star News (αργότερα Nutrix).




Ο προβεβλημένος καλλιτέχνης φετίχ της ημέρας της Evil Dolly: Jay


 Τα περισσότερα που ξέρούμε για τον Jay είναι ότι είχε μερικές σειρές που διανεμήθηκαν μέσω της εταιρείας Nutrix του Klaw στα μέσα της δεκαετίας του 1950. Παρήγαγε τουλάχιστον δύο σειρές που εκδόθηκαν από τη Nutrix: Anything Goes Girls Club και Fashion in Boots and Bondage .








Δεν φαίνεται ότι ο Jay ήταν αφοσιωμένος εικονογράφος, όπως και μερικοί από τους συνομηλίκους του. Τα έργα του με μολύβι και μελάνι δείχνουν πολλά ελαττώματα στην ανατομία, μαζί με κάποιες συντομεύσεις (κρυψη χεριών και προσώπων, που είναι μερικά από τα πιο δύσκολα πράγματα στο σχέδιο). Αλλά δεν ήταν χωρίς ταλέντο. Και ξεκάθαρα εστίασε την προσοχή του σε αυτό που φαινόταν να είναι τα δικά του προσωπικά φετίχ.










Οι κυριότερες μεταξύ αυτών των φετίχ είναι γυναίκες με μπότες και παπούτσια κάθε είδους. Γόβες στιλέτο και μπότες μπαλέτου δεμένες σε μακριά πόδια. Τα άβολα υποδήματα της εφεύρεσης του Jay είναι κλειδωμένα στα πόδια. Τα χέρια των κοριτσιών συχνά διπλασιάζονται και δένονται σφιχτά σε στενά ρούχα, καθιστώντας τα  αβοήθητα. Κι όμως  χαμογελούν με μεγάλα χαρούμενα χαμόγελα, λες και δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ενθουσιασμένες. Και γιατί να μην είναι;




Έφυγαν οι πόζες με cheesecake και πολλές από τις λεπτές λεπτομέρειες. Η μέση είναι μικρότερη, τα πόδια πιο χοντρά και το στυλ φαίνεται απλά διαφορετικό. Αυτή η σειρά περιλαμβάνει ως επί το πλείστον γυναίκες (ή tg) σφραγισμένες στο εσωτερικό με ραμμένες στολές κούκλας και μάσκες, με ζωηρό στήθος με επένδυση, που χρησιμοποιούνται ως υπηρέτριες και πόνι. 









Αυτό το τελευταίο με τη νύφη είναι το αγαπημένο μου. Οι   νύφες είναι όμορφες! Και δείχνει τόσο χαρούμενη. Ποιος νοιάζεται αν είναι αναγκαστική χαρά;  



 



Share this article :

0 Μας δωσαν το χρονο τους :

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ.ΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΚΙΝΕΖΙΚΑ-ΑΓΓΛΕΖΙΚΑ-ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ-ΑΝΩΝΥΜΑ-ΜΕ Τ'ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΣΟΥ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ?

Είναι πορνογραφία;

Ψαχνοντας ερχεται η ορεξη

Ν ακους αυτο που δεν λεγεται

Ψάχνουμε κάποιον που οι δαίμονες του να παίζουν καλά με τους δικούς μας


Tου Μηνού

16 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Σ.Π.Ε ε.π.ε

 
Support : Κανένας | Σχεδιαστής Θέματος | Johny Template
Φωτεινό, διαυγές, με χρυσαφένιο χρώμα, άρωμα απαλό, μελένιο και φρουτώδες, αφήνει γλυκιά γεύση στον ουρανίσκο.
Από πότε? Από τις 3|Ιουνίου|2009. ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19 - Χωρίς δικαιώματα και με καμμία επιφύλαξη
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19