Home » » Ο σκοπος αγιαζει τα μεσα

Ο σκοπος αγιαζει τα μεσα

Written By Dou²lis on 12.9.16 | 8:03 μ.μ.

 

Η φράση "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα" σημαίνει ότι οποιαδήποτε μέσα ή τρόποι χρησιμοποιούνται για να επιτευχθεί ένας στόχος είναι αποδεκτά, ανεξαρτήτως του πόσο ηθικά ή ανήθικα μπορεί να θεωρούνται αυτά τα μέσα. Η φράση υπονοεί ότι η σημασία του τελικού στόχου δικαιολογεί τη χρήση οποιωνδήποτε μέσων, ακόμα και αν αυτά είναι αμφιλεγόμενα ή ανήθικα.

Αυτή η έννοια είναι συχνά αντικείμενο διαμάχης, καθώς θέτει το ερώτημα εάν είναι σωστό να παραβιάζουμε ηθικές αρχές για να επιτύχουμε έναν ανώτερο σκοπό. Οι υποστηρικτές αυτής της άποψης μπορεί να υποστηρίξουν ότι σε ορισμένες περιπτώσεις, οι σκοποί που εξυπηρετούν το γενικό καλό μπορεί να δικαιολογήσουν τη χρήση ακραίων ή μη συμβατικών μεθόδων. Αντίθετα, οι επικριτές της άποψης αυτής πιστεύουν ότι τα μέσα που χρησιμοποιούνται για την επίτευξη ενός σκοπού πρέπει να είναι ηθικά αποδεκτά και ότι η επίτευξη του στόχου δεν δικαιολογεί την ηθική παραβίαση.



Share this article :

0 Μας δωσαν το χρονο τους :

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ.ΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΚΙΝΕΖΙΚΑ-ΑΓΓΛΕΖΙΚΑ-ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ-ΑΝΩΝΥΜΑ-ΜΕ Τ'ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΣΟΥ....

Ψάχνουμε κάποιον που οι δαίμονες του να παίζουν καλά με τους δικούς μας

Search : Artist Name, Styles, Year, Your lost love,Anything you're looking for

Τα Top του Μηνού

16 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

 
Support : Κανένας | Σχεδιαστής Θέματος | Johny Template
ΠΙΝΑΚΕΣ,ΣΚΙΤΣΟΓΡΑΦΟΙ,ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΧΑΡΑΚΤΕΣ,DIGITAL,DRAWING,EROTIC HUMOR,ILLUSTRATION,PORN ART,PARODY, SCULPTURES VINTAGE
Από πότε? Από τις 3|Ιουνίου|2009. Η Ερωτική Τέχνη και το Γυμνό Σώμα - Ανακαλύψτε πώς ο ερωτισμός εκφράζεται μέσα από την τέχνη, από την αρχαιότητα μέχρι τη σύγχρονη εποχή.
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 19